Reklámok

Magyar Guildek

Utolsó teljes frissítés :  2017.08.02 (Kozzy.5974)

Guild kereső embereknek:
Ráírni a Jelentkezés résznél megadott adott emberre így lehet:
/w pontosaccountnévszámokkal, tab, üzenet.
Ha free2play vagy akkor hívd be party-ba: bal felül party résznél lévő jobbra mutató nyílra kattintani és beírni a nevet pontosan majd invite gomb.

A guild lista nagyjából az aktív, reprezentáló tagok száma szerint van rendezve (átlagos este reprezentáló szám a guild leírásokban)!

A lista nem teljes, volt pár guild akik a saját kérésükre nem kerültek fel a listára.

Kérek mindenkit, hogy ha bármilyen körülmények között kiderül, hogy az egyik guild feloszlott, megszűnt, inaktív azt jelezzétek szintén a fenti email címen. Akkor is szólhattok, ha sokadjára nem tudtok senkit elérni mikor be akartok jutni az egyikbe.
Guild-eknek:
Amennyiben a guild-etek még nem szerepel ezen a listán vagy szeretnétek hogy frissüljön a leírás valamelyik pontja vagy esetleg már kihalóban van a guild-etek akkor jelezzétek itt kommentként, vagy írjatok emailt a kozzy83@gmail.com (vagy a fubenalvo1987@gmail.com) címre. A lista által betartott formátumban kérem, azaz kb minden adatot ami a többi guild-nél is szerepel.

Guild adatok jelentése:

Esetleg 1-2 adat ami lehet nem egyértelmű:

 • Jelentkezés : account nevek akiknél lehet érdeklődni, jelentkezni, illetve az esetleges weboldal címe.
 • Free2Play : Jöhet, azaz felvesztek ingyenesen játszó, korlátozott tagokat is vagy sem
 • Teljes létszám : a guild rooster teljes nagysága, minden tag (g betű után jobb felső sarok)
 • Aktív, napi létszám : az elmúlt 2 napban online-ok száma: guild rooster elrendezve Last online szerint (g betű, 2. fül, Last Online oszlop feliratra kattint), és megszámolni azokat akik kevesebb mint 2 napja online-ok voltak. ( x hours+ 1day x hours,  de a 2 days x hours már nem)
 • Átlagos este egyszerre online : kb érték (tól-ig), egy átlagos hétköznap este mennyien vagytok egyszerre online a guild-ben. Ha sokan nem reprezentálnak hozzátok akkor külön jöhet az a szám is hogy mennyien reprezentáltok.
 • Guild Hall szint : egyértelmű (g betű, guild neve alatt : Level x)
 • Szerver : ez csak WvW és EotM-en számít, de valakit lehet pont ez érdekel ezért érdemes megadni hogy a guild többsége (főként akik WvW-znek rendszeresen) azok melyik szerveren vannak
 • Beállítottság : opciók : casual PvE (dungeon,fractal,open world event-ek, meta map-ozás, world boss..stb, tehát raid-en kívül kb minden ide számít), (semi-)hardcore PvE(szervezett, rendszeres és sikeres raid-ek), casual PvP(nem rendszeresen, fix, jobb csapat nélkül), hardcore PvP(fix, rendszeresen játszó jobb, pl. gold+ division-ös vagy jobb tournament-es csapat) casual WvW(nem szervezett, nem rendszeresen járó, csapat nélkül), (semi-)hardcore WvW(szervezett, rendszeres és nagyobb, pl. 8+ fővel rendelkező csapat)
 • Adó: több guild-ben is a Guild Hall költségeket a tagok között adó bevezetésével próbálják fedezni. A kérdés az hogy van-e, ha igen kötelező-e fizetni, mennyit kell fizetni és mi jár érte cserébe.
 • Reprezentálás : 5 max guild-je lehet az embernek, de már minden guild chat látható egyszerre, influence már nincs, így sok előnye nincs a kötelező képviselésnek. Így minden guild eldöntheti hogy továbbra is kötelezi a tagjait hogy csak őt reprezentálják vagy nem kötelező.
 • Minimum életkor : több guild is van ahol azért szívesebben látnak érettebb játékosokat, így egy bizonyos életkor alatt nem vesznek fel tagokat
 • Eseményeken való kötelező részvétel : vannak olyan guild-ek ahol ha online vagy akkor “kötelező” pl. a Guild Mission-ön  vagy a Raid-en (PvE/WvW) való részvétel.
 • Bemutatkozás: saját írás a guild-ről

Mintának lehet venni a meglévő guild-ek bejegyzéseit.

 

Egy kis kedvcsináló amatőr videó : https://youtu.be/WRvraIMJEdo

gw2_prof_full_reveal

Variance [VAR]

Alapítva : 2007, az első Variance guild az Aion megjelenésével jött létre, szóval több játékban is létezünk. GW2-ben a béta óta aktívan jelen vagyunk.
Jelentkezés: Kozzy.5974, Vekerur.6250, Fener.9615, Hollo Csete.4610, Cyricjumala.4075
Szabályzat itt: guildwars2.hu/variance
Free2Play account : jöhet, de csak ha tényleg érdekel a játék és nem tűnsz el pár nap után
Teljes létszám: 450+
Aktív, napi létszám: 220-250
Átlagos este egyszerre online : 60-90, ebből 50-70 reprezentál
Guild (Hall) szint : 69
Szerver (csak WvW-n számít): legtöbben akik WvW-zünk a Piken Square-en vagyunk
Beállítottság : casual PvE, casual WvW  (de leginkább PvE)
Adó: nem kötelező, de lehet fizetni, a Guild Hall fejlesztéseire és dekorációkra költjük. A rendszeres támogatók szabadon építkezhetnek, dekorálhatnak a GH-ban és aktivitásuk függvényében rangokat is léphetnek a guild-ben, WvW-n elfoglalhatnak(camp, tower, keep) és fejleszthetnek(tactic, improvement) a guild nevében, használhatják a guild bankot (dye, siege blueprint, food..stb). Az adófizetést és az aktivitást a fentebb linkelt helyen rögzítjük. Azért jó ha sokan fizetik az adót mert akkor sokan adakozunk kis összegeket (amik egy átlagos aktív játékosnak nem megterhelőek) így nem kell pár önkéntesnek több ezer gold-ot rászánni a Guild Hall fejlesztésekre és dekorációkra.
Reprezentálás : nem kötelező, de ha több guild-ben is tag vagy csak akkor jelentkezz ha nálunk is próbálsz aktív lenni. Erre vonatkozó részletes szabályokat (mikor tekintünk aktívnak a guild-ben) a fenti linken a szabályzat fülön találjátok.
Minimum életkor : elméletben 16, de esetleg eltekinthetünk tőle
Eseményeken való kötelező részvétel : nincs
Bemutatkozás:  Az elmúlt évek során a guild talán a legnagyobb magyar Guild Wars 2-es guild-é nőtte ki magát. Célunk a jó hangulat, barátságos, segítőkész, összetartó társaság kialakítása. Kifejezetten fontos hogy jól érezzük magunkat, hiszen mindenki azért jön ide hogy jól szórakozzon.
Veteránok és kezdők egyaránt megtalálhatóak nálunk.
Bár kifejezetten se WvW, se Raider , se PvP guild nem vagyunk de azért bármit csinálsz nálunk találhatsz hozzá társakat. Ha csak néha beszélgetnél, társaságra vágysz akkor is szívesen látunk.
Alapvetően a szervezd magad elvet valljuk, azaz nincs központi szervezés, bármire szeretnél csapatot próbálkozz a guild chat-en! Ezen felül, néha, főleg hétvégéken azért tartunk szervezett közös programokat: guild mission, meta event-ezés, map-ozás, HeroPoint/Mastery-zás, fractal, dungeon, kezdők tanítása (fractal, dungeon), közös WvW/Eotm, JP-zés, achi-zás és hasonlók.
Kötelező reprezentálás nincs, így akár másik guild-ekben is lehetsz tag, de azért nálunk is legyél aktív.
A Guild Hall-unk maximális szintű, sokat fordítottunk a dekorációkra is, nagyon jól néz ki a Guild Hall-unk, büszkék vagyunk hogy közösen sikerült ezt összehoznunk, hogy sokan adtunk kisebb adományokat (“adót”, ami egy átlagos aktív játékosnak nem megterhelő) és így nem pár önkéntesnek kellett több ezer gold-ot erre költeni.  A rendszeres támogatók szabadon építkezhetnek, dekorálhatnak a GH-ban és aktivitásuk függvényében (achi változás alapú aktivitás mérésünk van) rangokat is léphetnek a guild-ben, WvW-n elfoglalhatnak(camp, tower, keep) és fejleszthetnek(tactic, improvement) a guild nevében, használhatják a guild bankot(dye, siege blueprint, food). Sőt, a rendkívül bőkezű támogatók a Dicsőségfalunkra is felkerülhetnek a Guild Hall-unkban.
Guild Mission-öket rendszeresen csináljuk.

 

Ministry of Death [MoD]

Alapítva: Guildwars 1 megjelenése után
Jelentkezés: nephotep.3052, aleyana.2374, cirbi.8964, vighferi.3640 http://nephotep.ddns.net/
Free2Play account : jöhet
Teljes létszám: 450+
Aktív, napi létszám: 50-80
Átlagos este egyszerre online : 15-30, ebből 10-20 reprezentál
Guild (Hall) szint : 69
Szerver (csak WvW-n számít): Piken Square
Beállítottság : casual PvE és WvW
Adó: nincs
Reprezentálás : nem kötelező
Minimum életkor : nincs
Eseményeken való kötelező részvétel : nincs
Bemutatkozás: A guild elsődleges célja, hogy mindig legyen kivel együtt játszani. Rendszeresen szervezünk eseményeket, wvw-t, pvp-t, a köztes időkben pedig dungeonok/fractal és world bossok mennek. A guild nagy része dolgozó emberekből áll, így a játék inkább csak az esti órákban szokott szervezett lenni. Guild Hallunk teljesen kifejlesztett, számos hasznos dolog (buffok, merchantok, gathering) és dekorációk, jumping puzzle is megtalálható.

 

XV. Számú Kalkuttai Gyalogezred [MNF]

Alapítva: ?
Jelentkezés: Lacresan.2786, Weilon.4395,  Hori.3971 , Darakna.3297 , TalzinHUN.2956
Free2Play account : Jöhet
Teljes létszám: 150+
Napi, aktív létszám : 80-90
Átlagos este egyszerre online : 15-25, ebből 10-20 reprezentál
Guild (Hall) szint : 69
Szerver (csak WvW-n számít): Whiteside Ridge és Piken Square
Beállítottság :casual PvE
Adó: heti 1 gold, de nem kötelező
Reprezentálás : Nem kötelező, de elvárjuk, hogy reagálj a guild chatre és vegyél részt a guild életében
Minimum életkor : 16 év
Eseményeken való kötelező részvétel : Guild küldetések
Bemutatkozás: ?

 

Team Of The Hungarian Survivors [THS]

Alapítva: 2008. február 27.
Jelentkezés: Szolari.8143, http://toths.enjin.com/recruitment
Free2Play account : Jöhet
Teljes létszám: 100+
Napi, aktív létszám : 30-60
Átlagos este egyszerre online : 10-20, ebből 10-20 reprezentál
Guild (Hall) szint : 69
Szerver (csak WvW-n számít): Piken Square
Beállítottság : Casual PvE
Adó: nincs
Reprezentálás : kötelező
Minimum életkor : 18
Eseményeken való kötelező részvétel : Ha online a játékos, akkor a Guild Mission tevékenységnek előnyt kéne élveznie.
Bemutatkozás: A játékosok tevékenysége főleg Open World Content-ekre, Achievement szerzésekre terjed ki, de szervezettség nincs rá. Koca Fractal előfordul. Péntekenként próbálkozunk Guild-es, magyar Raid-del, ha összejön elég ember. Egy este általában 3 Boss sikerül. Eddigi sikerek: W2B1-2, W3B1, W4B1-4. Szombatonként is van próbálkozás, itt már a hiányzó létszámot Pug-ból pótolják. PvP nagyon hobbi szinten, aki magának szeretné, volt már rá példa, hogy összejött mókázásra egy teljes csapat. WvW-re szintén csak saját magának jár a játékos, de megesik, hogy Open Tag-re sikerül 4-5 Pikenesnek összeverődnie. Fentebb is jeleztük, hogy nincs Guild adó, sose volt. Adományokból húztuk fel a Guild Hall-t. A Guild Hall dekorálása is adományokból történik. A Guild Mission vasárnaponként 18:00-tól kezdődik, mivel egyetlen igazi közös esemény, ilyenkor lehet ismerkedni a többiekkel, közösség építő, ezért lenne jó, ha részt vennének rajta az, akkor Online játékosok. Ha 1 hónapig nem lép be a játékos a játékba, akkor kikerül a Guild-ből, de kap róla értesítést, hogy kit tud keresni, ha szeretne visszatérni. A TS használatunk gyenge, de van, Guild Mission-re és egyéb közös eseményre kötelező is használni. A játékos állományunk vegyes vannak ügyesebbek, és vannak, akik lassabban zárkóznak fel játéktapasztalatban.

 

Genshiken [HUN]

Alapítva: GW1 óta
Jelentkezés: White SeeD:1230 vagy itt https://goo.gl/forms/7L1MIrbZBxU9LnG62
Free2Play account : jöhet
Teljes létszám: 120+
Napi, aktív létszám : 30-50
Átlagos este egyszerre online : 10-20, ebből 10-15 reprezentál
Guild (Hall) szint : 57
Szerver (csak WvW-n számít): főleg Piken de multiszerver
Beállítottság : casual, leginkább PvE
Adó: Havi 5g ajánlott (Megy a GH díszítésre, guild programok nyereményeire)
Reprezentálás : ajánlott, ha semmit nem kívánsz reprezentálni ne is jelentkezz.
Minimum életkor : nincs, bárki jöhet
Eseményeken való kötelező részvétel : nincs, guild eventeken ajánlott a részvétel, amit a mai napig csinálunk
Bemutatkozás: Kezdetben egy kis GW1-es guild  voltunk, végül átvedlettünk egy nagyobb guild-dá. Túlzott központi irányítás nincs, mindenki azt tesz amit csak szeretne, a vezetőség inkább csak a rendet tartja fenn, valamint megszervezi a heti guild programokat és ünnepi játékokat. Sokféle játékos megtalálható, kezdőtől a veteránig causal PVE-stől a raidelőig, öregtől a fiatalig, és még nők is vannak:) Bárki megtalálja magának azokat akikkel együtt tudna játszani, csak keresni kell és kezdeményezni
Bővebben információk itt: https://www.gw2genshiken.tk/

 

Explicit Gaming [eXp]

Alapítva: 2016
Jelentkezés: Yurij.4071, Alexanda.9103, Swarm.1790, Alta.7025
Free2Play account : jöhet
Teljes létszám: 260+
Napi, aktív létszám : 100-120
Átlagos este egyszerre online : 15-30, ebből 5-10 reprezentál
Guild (Hall) szint : 39
Szerver (csak WvW-n számít): Desolation
Beállítottság : casual PvE
Adó: Részlet szabályzatunkból: „Az eXp tagjai teljes adómentességet élveznek, soha és semmiféle körülmények között nem kötelezhetőek a guild anyagi támogatására. Azonban szívesen várunk bármilyen jellegű (gold, material, pár item lecraftolása) támogatást a guildhall fejlesztésének érdekében. Örülünk csupán néhány goldos felajánlásoknak is, szerencsére jelenleg is van olyan tagunk, aki nem sajnál több száz goldokat adományozni, ha kell, de ezt senkitől sem várjuk el.”
Reprezentálás : Nem kötelező, nagyobb rangok esetén ajánlott.
Minimum életkor : Nincs. Ha tudsz normálisan viselkedni és kommunikálni jöhetsz, van nálunk 16 éves diák és 47 éves apuka egyaránt.
Eseményeken való kötelező részvétel : nincs?
Bemutatkozás: Egy casual játékosokból álló, a gw2 szinte minden terén (raid, fractal, pvp, wvw(!RITKÁN!), dungeonok, openworld etc) aktívan résztvevő viszonylag fiatal, épp fejlődésben lévő guild vagyunk. Szeretettel várunk minden típusú és korú playert.

 

Successors of Dionysus [SoD]

Alapítva: ?
Jelentkezés: Hun Gairgo.7194, Hun Darksheep.5478. Weboldal : sod-guild.shivtr.com
Free2Play account : megbeszélés alapján
Teljes létszám: 90+
Napi, aktív létszám : 40-50
Átlagos este egyszerre online : 15-20, ebből 5-10 reprezentál
Guild (Hall) szint : 68
Szerver (csak WvW-n számít): Piken Square
Beállítottság : casual PvE
Adó: nincs
Reprezentálás : nem kötelező
Minimum életkor : nincs
Eseményeken való kötelező részvétel : ?
Bemutatkozás: ?

 

Nunquam Retro [NR]

Alapítva: 2016 eleje
Jelentkezés: csaba.1782, Kobzos.9564,  lenovo.4702
Free2Play account : Nem jöhet
Teljes létszám: 30+
Napi, aktív létszám : 20-25
Átlagos este egyszerre online : 8-15, ebből 5-10 reprezentál
Guild (Hall) szint : 14
Szerver (csak WvW-n számít): Piken Square
Beállítottság : Semi-HC PvE Raid
Adó: raid boss trófea darabkák(boss chestből esik), ha nincs meg a guildnek a bronz, ezüst és arany szobra az adott bossból
Reprezentálás : Csak akkor kötelező, ha felvétel készül.
Minimum életkor : 17-18
Eseményeken való kötelező részvétel : ha tagja akarsz maradni a guildnek
Bemutatkozás: Az [NR] raider guild egy elég régi és folyamatosan fejlődő/bővülő csapat. Main tagjaink majdnem a legelső raid kijövetelétől folyamatosan aktívak. Az első csapat hétfőn 5 órakor, a másik szerda fél 8 órakor indul. Más időpontokban is szokott lenni, ha van rá jelentkező. Tagfelvétel van, de egyszerre 1-2 embert veszünk fel. Tudni kell hozzá teljesíteni az alap feltételeket: Minden boss mechanic ismerete. Legalább 2 class, amivel tudsz játszani. Bizonyos classoknál több gear szükséges pl: druid. A jelentkezők próbakörökön vesznek részt ahol megfigyeljük őket (dps, tapasztalat, magabiztosság) és ha a kollektíva elfogadja akkor bevesszük magunk közé. Raidezéshez discordot használunk.
Youtube csatorna: https://youtu.be/KE4fc1_t-iE

 

 

Magyar WvW közösség [HUN]

Alapítva: 2017 eleje
Jelentkezés: Cegi.4385,  nephotep.3052, Baysi.8975, Sylar.6832 – https://discord.gg/S9eGMZQ
Free2Play account : jöhet
Teljes létszám: 25+
Aktív, napi létszám: 20-25
Átlagos este egyszerre online : 15-20, reprezentálni nem kell
Guild Hall szint : nincs
Szerver (csak WvW-n számít): Piken Square
Beállítottság : semi-hardcore WvW
Adó: nincs
Reprezentálás : nem kell, senki nem is teszi (mindenkinek van másik fő guild-je)
Minimum életkor : nincs
Eseményeken való kötelező részvétel : nincs
Bemutatkozás: Ez egy közösség, ami azért jött létre, hogy összefogja a különböző guildekben játszó, de WvW iránt érdeklődő játékosokat. Representálás nincs, egyedül a kapcsolattartás és a közös események szervezése a guild célja.

Minden héten kedden 20 órától közösségi WvW-zést szervezünk.

 

Black Eagles [BEG] – NINCS FRISSÍTVE!

Kihalóban lévő guild pár taggal, aktív vezetőség nélkül

Alapítva: Guildwars 1 megjelenése után
Jelentkezés: 
elemekura.7902, grizzly.6243, gerdor.5291
Weboldal:  http://feketesasok.eu/
Free2Play account :
?
Teljes létszám: ?
Aktív, napi létszám: ?
Átlagos este egyszerre online : ?, ebből ? reprezentál
Guild (Hall) szint : 67?
Szerver (csak WvW-n számít): Gunnars Hold és Piken Square
Beállítottság : casual PvE
Adó: ?
Reprezentálás : nem kötelező?
Minimum életkor : 18?
Eseményeken való kötelező részvétel : nincs?
Bemutatkozás: Röviden, ahol a legendák születnek… :) A céhbe régebben csak meghívás útján lehetett bekerülni, éppen azért, mert egy jól összeszokott baráti társaság vagyunk, de mára már megnyitottuk azon játékosok számára is a kapukat, akik szeretnének a mi közösségünk részei lenni. Kapják rendesen a kiképzést. Szerveztünk PVP bajnokságot, és szeretünk minden „fun eventet”. A guild alapvetően 18 év feletti játékosokból áll, köztük Humor Haroldok, Achie Hunterek, Lézengő Élvezkedők, Fővezérek, Elit Osztagosok. A céhünk fő profilja, a PVE – tartalom, de vannak köztünk nagyon ügyes és kemény PVP, WVW játékosok is

 

The Order of Akhatar [ToA]

Alapítva: 2015 Október
Jelentkezés: Chista.3790, Mystic.6759, Ayarati.9641
Free2Play account : jöhet
Teljes létszám: 50
Napi, aktív létszám : 10-15
Átlagos este egyszerre online : 10-11, ebből 9-10 reprezentál
Guild (Hall) szint : 46
Szerver (csak WvW-n számít): Whiteside Ridge, Piken Square
Beállítottság : leginkább PvE
Adó: nincs
Reprezentálás : ajánlott
Minimum életkor : nincs, de tagjaink javarészt felnőtt korúak
Eseményeken való kötelező részvétel : nincs
Bemutatkozás: The Order of Akhatar [ToA] egy kis létszámú PvE guild. Szívesen látunk mindenkit, aki nem szereti a kötöttségeket, nem akar kötelező programokra járni, viszont ha úgy alakul, akkor szívesen részt vesz a guild életében. Nem vagyunk sokan, ezért a hangulat nagyon baráti, mondhatni családias. Minden olyan embert szeretettel várunk aki elég érett, jó a humorérzéke és ha nem is állandóan, de hajlandó tenni a közösségért. Kezdőket és veteránokat egyaránt szívesen látunk, illetve olyanokat is, akik csak egy jó társaságra vágynak. TS3 használata nem kötelező, de erősen ajánlott, hiszen ott zajlik leginkább a guild-élet. Szeretettel várunk mindenkit..

 

 

 

Brothers Of The Snake[BOTS]

Alapítva: 2012 augusztus
Jelentkezés: Fallen Healer Hun.9638, Eldarith.8792,Hunskylark.6584,Kwyeor.5183
Free2Play account : jöhet
Teljes létszám: 26
Napi, aktív létszám : 3-6
Átlagos este egyszerre online : 2-3, ebből ? reprezentál
Guild (Hall) szint : 16
Szerver (csak WvW-n számít): Gandara
Beállítottság : casual PvE: World eventek, roaming, JP-k, Achievement vadászat, sztorik
Adó: nincs
Reprezentálás : nem kötelező
Minimum életkor : 16, de inkább felfelé, az aktív tagok nagy része 30+
Eseményeken való kötelező részvétel : nincs?
Bemutatkozás: Elérhetőség változó, főleg délután 5 után, éjfélig, nyilván munkától függően, a legtöbb tag minimum egy munkahelyen dolgozik, de van aki többen is, töb műszakban. A beállítottságunk főleg casual PvE, fraktál, kevés dungeon. Minden aktív tagnál Vanilla+HOT, illetve már a POF is megvan mindenkinek.

 

 

Holdvilág Társulat [hold] – NINCS FRISSÍTVE!

Alapítva: 2016 hajnala
Jelentkezés: Libra.4813. Weboldal: http://holdvilagtarsulat.blogspot.hu/ https://www.facebook.com/groups/1546001209060109/
Klán videó:
http://indavideo.hu/video/Holdvilag_Tarsulat
Free2Play account : nincs akadálya
Teljes létszám: 3
Napi, aktív létszám : 2
Átlagos este egyszerre online : 1-2
Guild (Hall) szint : 2
Szerver (csak WvW-n számít): Piken Square
Beállítottság : casual PvE, casual WvW, RolePlay(szerepjáték)
Adó: nincs
Reprezentálás : nem kötelező
Minimum életkor : nincs
Eseményeken való kötelező részvétel : nincs
Bemutatkozás:
Tölgyforduló idején, mikor a nappal éjszakába váltott, a miriyoni jövendölés beteljesül. Ezen az estén egy új mozgalom jöttét köszönti a hold. A felvigyázó, kósza bölcsek ezt megérzik Tyria életfonál rezgésében. Hamarosan futárokat küldenek a nagyobb városokba, ahol vándorokat és kalandorokat keresnek fel. Jöttüket nem látja senki, csak azok, akiket megszólítanak. Ruhájuk szürke, a hold fényében azonban ezüst árnyalatúnak látszik ez a szövet. Diszkréten és barátságosan köszönnek az üzenet címzettjeinek. Az elöljáró üdvözlés során mélyen néznek a kalandozók szemébe, mintha olvasnának annak lelkében. Ezen az estén ezeket a futárokat nem érheti baj. A holdfázis oltalma vigyázza útjaikat. Az egyszerű papírtekercsen, amit az egyikőjük átnyújt neked, a következő olvasható.
Az üzenet tartalmát erre találod: www.holdvilagtarsulat.blogspot.hu

 

 

 

Hungarian Soldiers [HUNS] – NINCS FRISSÍTVE!
VALÓSZÍNŰLEG TELJESEN KIHALT GUILD!

Alapítva: ?
Jelentkezés: DeadHunter.3795
Free2Play account : jöhet
Teljes létszám: 51
Napi, aktív létszám : 10-15
Átlagos este egyszerre online : 5-10, ebből ? reprezentál
Guild (Hall) szint : 15
Szerver (csak WvW-n számít): Piken Square
Beállítottság : casual: PvE, WvW
Adó: heti 2 gold (vagy item)
Reprezentálás : nem kötelező, de ajánlott
Minimum életkor : nincs?
Eseményeken való kötelező részvétel : nincs?
Bemutatkozás: A guild főként PvE jellegű, napi szinten megyünk dungeon-t, fractal-t, world boss-t, de a WvW és a PvP se áll messze tőlünk. Mindenkit szívesen látunk. TS szerver van és minden nap fent vagyunk.

 

Resonance [RESO] – Az információk jelenleg nem publikusak!

Alapítva: ?
Jelentkezés: ?
Free2Play account : ?
Teljes létszám: ?
Napi, aktív létszám : ?
Átlagos este egyszerre online : ?
Guild (Hall) szint : ?
Szerver (csak WvW-n számít): ?
Beállítottság : ?
Adó: nincs?
Reprezentálás : nem kötelező?
Minimum életkor : nincs?
Eseményeken való kötelező részvétel : nincs?
Bemutatkozás:

 

Utoljára frissítve: 2017.08.01.
Reklámok
 1. 2016. január 3. - 20:54

  Bemutatkozás:
  Alapítva: 2015.December
  A Lignum Vitae [LV] guildet 4-en alapítottuk az új kiegészítő megjelenése után, mivel egy jó
  közösséget szeretnénk felépíteni, akik együtt játszanak és dolgoznak közös sikereikért.
  Sok másik guildben megfordultunk már, de egyikben sem volt megfelelő az összetartás,
  valamint a másik segítése. A lényeg, hogy hozzánk olyan játékosok jelentkezését várjuk,
  akik a guild társaikkal szívesebben játszanak, mint idegenekkel, emellett segítőkészek
  másokkal szemben.
  Rengeteg közös programot is szervezünk minden héten (Raid, PvP, Arénázás,Guild Mission
  stb.), de ezekre legtöbbször az esti órákba kerül sor, mivel mindenki dolgozik és tanul. Olyan
  játékosokat is szívesen látunk, akiknek még nincs meg a kiegészítő.
  Nem szeretnénk olyan tagokat, akik a csapat hangulatát rombolják és a játékélményt
  megkeserítik, illetve akik más guildet képviselnek(Represent) mert rontja az együttjátszás
  örömét és lehetőségét.
  Végső szóra annyit még, hogy a vezetőség tapasztalt játékosokból áll, és szívesen segítünk
  mindenkinek.
  Szerver: Piken Square
  Vezetőség: balubear.3245, virusska.3261, ProgNorb.7485, Zsottta.6428

 2. Etherias Dragneel
  2016. január 14. - 19:03

  DIVINE DEMONS ALLIANCE (DDA)
  Alakulás: 2015.október
  Leader: topmarcus.9652
  Jelentkezés:Mail küldése játékon belül vagy whisp
  Szerver: Whiteside Ridge
  Létszám: 20 (aktív 10)
  Bemutatkozás: A Guildet öten alapítottuk októberben kevés ismerettel hiszen újak voltunk, majd későbbiekben lettek tapasztaltabb tagjaink és mi is sokat fejlődtünk. Pve az alap irány de lényegében mindenhez hozzá szeretnénk nyúlni (WvW PvP Raid). Szeretnénk egy össze szokott baráti társaságot létrehozni hogy könnyebben menjen a játék és élvezhetőbb legyen. Rendelkezünk Guild Hall-al de fejlesztés alatt áll, ebben is örülnénk a segítségnek. A jövőben szeretnénk majd csoportos tevékenységeket is rendezni. Hétköznap esténként és hétvégén aktívabb a Guild mivel napközben meló suli stb. Szívesen látunk mindenkit aki HoT-t nyomja vagy free accja van .
  Elvárás: a Guild representelése és Guild szabályzat betartása

 3. Daev
  2016. február 16. - 17:53

  Join-olni szeretnék a DDA- ba de nem tudok mert free-s vagyok és nem tudok ráírni topmarcus-ra valaki segitsen pls :D előre is köszi

 4. 2016. február 21. - 21:07

  Üdvözlet Tyria kalandorai!

  Szeretném nektek bemutatni a Holdvilág Társulatot.
  Klánunk nagyban fókuszál a szerepjátékos vonalra. A hagyományos guild események mellett, role-playing kalandok is gazdagítani fogják a társulat tagjainak minden napjait. Létezik egy alapkoncepció a klán előtörténetét illetően, de azt sokkal inkább a közösen lejátszott kaland modulok fogják alakítani. Ezek az események dokumentálva lesznek mely szerves részét fogják képezni a társulat majdani történelmének. Úgy gondolom, hogy azok a játékosok fogják jól érezni magukat itt, akikben csörgedezik az a bizonyos szerepjátékos véna. Akiknek nem minden esetben a megszerzett jutalom és xp hatalmassága a cél, hanem sokkal inkább egy közösen alakított elbeszélés, akár egy egyszerű event körül. Itt kap szerepet a kalandmester, aki kalauzolja a játékosokat egy kitalált történet végső célja felé. Fontos szerepe lesz a klángyűléseknek, ahol szavazás alapján dönthetnek az összegyűlt tagok, klánunk ügyiben. Jelenleg a guild teljes mértékben az alapokról indítja pályafutását, ezért az rpg vonal mellett a klánfejlődést is szemelőt tartjuk. A Holdvilág Társulatnak létezik egy szövetséges klánja, kinek nem más az atyja, mint maga a Sikoltó, a Hósárkány. Erről majd későbbiekben.

  Úgy látom, a Guild Wars 2 világa, számtalan lehetőséget kínál a régi pappír és dobókocka emlékét meg megőrző kalandoroknak. Gyűljünk hát össze és legyünk mi a szereplői Tyria megannyi fogadójában halható hőstetteknek és regéknek.

  A jelentkezés email-en keresztül zajlik, vagy ingame mail-ben.
  Arra kérek minden kedves jelentkezőt, hogy a jelentkezési levél tartalmazza az ingame neveteket, és azonosítótokat.
  Továbbá az alábbi négy darab egyszerű kérdésre adott válaszotokat.

  1. Miért szeretnél csatlakozni a Holdvilág Társulathoz?
  2. Játszottál-e már korábban hagyományos szerepjátékot (M.A.G.U.S., D&D, stb.)?
  3. Mióta élsz a Föld nevű bolygón?
  4. Mit gondolsz a cetek világhatalomra törésének lehetőségéről?

  A válaszokat előre is köszönöm a jelentkezőktől!
  Maradok tisztelettel: Dijon Libra, A Liget, 1329 AE

  Alapítva: 2016 hajnala
  Szerver: Piken Square
  Jelentkezési email: alfonzszel@gmail.com
  A Társulat blog oldala: http://holdvilagtarsulat.blogspot.hu/
  A Társulat facebook csoportja: https://www.facebook.com/groups/1546001209060109/
  Toborzó videó, indavideó link: http://indavideo.hu/video/Holdvilag_tarsulat_toborzo_video

 5. 2016. február 23. - 17:42

  Üdvözlet Tyria kalandorai!

  Szeretném nektek bemutatni a Holdvilág Társulatot.
  Klánunk nagyban fókuszál a szerepjátékos vonalra. A hagyományos guild események mellett, role-playing kalandok is gazdagítani fogják a társulat tagjainak minden napjait. Létezik egy alapkoncepció a klán előtörténetét illetően, de azt sokkal inkább a közösen lejátszott kaland modulok fogják alakítani. Ezek az események dokumentálva lesznek mely szerves részét fogják képezni a társulat majdani történelmének. Úgy gondolom, hogy azok a játékosok fogják jól érezni magukat itt, akikben csörgedezik az a bizonyos szerepjátékos véna. Akiknek nem minden esetben a megszerzett jutalom és xp hatalmassága a cél, hanem sokkal inkább egy közösen alakított elbeszélés, akár egy egyszerű event körül. Itt kap szerepet a kalandmester, aki kalauzolja a játékosokat egy kitalált történet végső célja felé. Fontos szerepe lesz a klángyűléseknek, ahol szavazás alapján dönthetnek az összegyűlt tagok, klánunk ügyiben. Jelenleg a guild teljes mértékben az alapokról indítja pályafutását, ezért az rpg vonal mellett a klánfejlődést is szemelőt tartjuk. A Holdvilág Társulatnak létezik egy szövetséges klánja, kinek nem más az atyja, mint maga a Sikoltó, a Hósárkány. Erről majd későbbiekben.
  1/2

 6. 2016. február 23. - 17:43

  2/2
  Úgy látom, a Guild Wars 2 világa, számtalan lehetőséget kínál a régi pappír és dobókocka emlékét megőrző kalandoroknak. Gyűljünk hát össze és legyünk mi a szereplői Tyria megannyi fogadójában halható hőstetteknek és regéknek.

  A jelentkezés email-en keresztül zajlik, vagy ingame mail-ben.
  Arra kérek minden kedves jelentkezőt, hogy a jelentkezési levél tartalmazza az ingame neveteket, és azonosítótokat.
  Továbbá az alábbi négy darab egyszerű kérdésre adott válaszotokat.

  1. Miért szeretnél csatlakozni a Holdvilág Társulathoz?
  2. Játszottál-e már korábban hagyományos szerepjátékot (M.A.G.U.S., D&D, stb.)?
  3. Mióta élsz a Föld nevű bolygón?
  4. Mit gondolsz a cetek világhatalomra törésének lehetőségéről?

  A válaszokat előre is köszönöm a jelentkezőktől!
  Maradok tisztelettel: Dijon Libra, A Liget, 1329 AE

 7. 2016. február 24. - 18:57

  Alapítva: 2016 hajnala
  Jelentkezési email: alfonzszel@gmail.com
  A Társulat blog oldala: http://holdvilagtarsulat.blogspot.hu/
  A Társulat facebook csoportja: https://www.facebook.com/groups/1546001209060109/
  Toborzó videó, indavideó link: http://indavideo.hu/video/Holdvilag_tarsulat_toborzo_video
  Létszám: 3 aktív kalandor
  Szerver: Piken Square

 8. 2016. február 26. - 08:59

  A mai nappal frissül a guildek listája. Kérem a guildekbe jelentkezőket is, ha egyes guildek esetleg rendszeresen nem válaszoltak, vagy szerintetek már meg is szűntek, ezt jelezzétek! Szeretnénk ezt a listát továbbra is frissen tartani, hogy a lehető legkönnyebb legyen társaságot találnotok a játékban!

 9. Tóth Zoltán
  2016. április 22. - 21:49

  Sziasztok Szép Jó Estét!

  Aktív guildet keresnék magam és a párom számára Whiteside Ridge szerveren.
  Magunkról pár szót.
  Mind a ketten dolgozó felnőtt emberek vagyunk 35 évesek.
  Párom viszonylag új mmorpg-k terén de 1 évet aionozott velem.
  Én 3 év wow 4 év aion után jöttem a guild wars világába.
  Hibrid Ranger a mainem illetve van egy 80as nekrom is párom Ranger Elementalist Mesmer trióval rendelkezik.
  Mind a ketten inkább PVE beállítottságuak vagyunk de alkalmanként (ritkán) WvW illetve Pvp-t is játszunk.

  Ha esetleg van olyan csapat amely örömmel fogadna minket kérem legyen kedves jelezze felém.
  Huntseeker.4290

  További szép estét kívánok mindenkinek.

  Ui: Szinte minden nap főleg esti órákban vagyunk elérhetőek.

  • Rertez
   2016. április 23. - 01:09

   Sziasztok! Az hogy melyik szerveren vagytok, kizárólag WvW-n számít csak. Minden egyéb tevékenység megaszervereken zajlik többek közt a guild és barátlistátok alapján. A guild-ek sincsenek szerverhez kötve, globálisak. Valószínűleg könnyen találtok magyar társaságot, főleg most, a patch után. WvW-re érdemes külön guild-et keresni mondjuk ha épp ott vagytok valamelyik map-en. 5 guild tagjai lehettek egyszerre. Nyugodtan csatlakozzatok többhöz (ahol engedi a szabályzat), aztán amelyik jobban bejön, azzal játszotok többet. VAR szabályzatot megtaláljátok itt feljebb, officereknél játékon belül tudtok jelentkezni. Vegyétek fel őket és írjatok nekik! Általában a többi guild is így várja a jelentkezéseteket.

 10. 2016. április 30. - 10:49

  Sziasztok!

  Brothers Of The Snake[BOTS]

  Alakulás: 2012.Aug. 30.

  Felvételhez keresd: Fallen Healer Hun.9638, Eldarith.8792,Hunskylark.6584,Kwyeor.5183

  Elérhetőség változó, főleg délután 5 után, éjfélig, nyilván munkától függően,
  a legtöbb tag minimum egy munkahelyen dolgozik, de van aki többen is.

  Létszám: 41 fő, ebből 12 – 20 aktív, (12 2 napon belül, 20 1 héten belül volt belogolva)

  E-mail: banrob2@gmail.com

  Szerver: GANDARA, de nyilván nem akadály ha másik szerveren vagy, kivéve WvW

  Guild Hall: Gilded Hollow

  Guild level: 11

  Főleg casual PVE, Fraktál, kevés dungeon,
  hangulattól függően WvW, PVP

 11. Toca
  2016. május 20. - 21:01

  DDA
  Alapítva : 2015 szeptermber
  Jelentkezés: Toca.6180 , topmarcus.9652 , Kiyaira.4738 , vagy toca28@gmail.hu
  Facebook : Guild Wars 2 Divine Demons Alliance Magyar Guild /itt is lehet jelentkezni/
  Free2Play account : jöhet
  Teljes létszám: 15
  Aktív, napi létszám: 6
  Guild (Hall) szint : 9
  Szerver (csak WvW-n számít): Piken Square
  Beállítottság : casual: leginkább PvE , PvP , Fraktál ,
  Adó: nem kötelező, de lehet fizetni, a Guild Hall-ra költjük
  Reprezentálás : nem kötelező, de örülnénk neki ha hirdetnék a guildünket
  Minimum életkor : igazából nincs de a mi átlag életkorunk 30 év
  Eseményeken való kötelező részvétel : nincs
  Bemutatkozás: Magyar Baráti guild vagyunk , amint látjátok kis szintű kevés létszámmal de annál hangulatosabb
  légkörrel segitőkész tagokkal! TS szerverünk van amit csak ajánlani tudok mindenkinek! Rendszeresen
  szervezünk eseményeket!

  Mindenki jelntkezését várjuk szivesen aki szeretne a mi kis szeretetre való guildünkhöz! :D

 12. Mehabe8032
  2016. június 27. - 13:28

  Áve
  Klánt keresek lvl20 szintü kezdö vok.
  Anno wow3 év wot 5 évet toltam bele.
  Nagyon tetszik a game hosszú távra tervezek a többi játékban is 1 ill 3 klánom volt tehát nem egy vándormadár vok.
  Egyenlöre f2p a játékom de valoszinü nem sokáig a többibe nagyon sok pénzt öltem most megfontolt vok.
  Mehabee ingame nevem sajnos irni nem tudok még hátha felfedez itt valaki.
  Föként esti órákban vok mivel vendéglátásban nyomom 8gy heti 3 este kifulladásig vok ha ez nem gond ill hétközben 1 2 nap de ill du is .

 13. 2017. március 3. - 23:52

  Üdvözlök minden kedves olvasót!
  Szeretném bemutatni nektek az Emlékhorizont nevű CASUAL guildet, mely a Piken Square szerveren található!

  Információk a guildről és a teljes leírásunk megtalálható a weboldalunkon:
  http://emlekhorizont.enjin.com/page/870801/recruitment

 14. kazerniel
  2017. április 6. - 10:11

  A Geshiken [HUN] guild tagjait szoktam rendszeresen látni a játékban, bár ezen a listán nincsenek fent.

  • kozzy83
   2017. április 6. - 12:59

   De fent vannak a listán, méghozzá elég elől, az 5. helyen (nem mintha a pozíció jelentene bármit is ezen a listán).

   • kazerniel
    2017. április 6. - 13:04

    Ja elgépeltem a nevüket, akkor azért nem találtam :D

 15. 2017. április 6. - 16:03

  Felszabadítottam egy Guild slotot…
  Pikenen játszok, WvW, PvE, PvP. HoT-om nincs.
  Kedves magyar guildet keresek, lehetőleg valami erőd/vár szerű Guild Hall-al, már ha van ilyen.

  • nazgrath
   2017. április 7. - 12:03

   HoT nelkul mehetsz guild hall-ba?

  • kazerniel
   2017. április 7. - 12:14

   csak ez a két féle guild hall van, ezek közül egyik sem tűnik nekem kifejezetten erődnek: https://wiki.guildwars2.com/wiki/Guild_hall

  • 2017. április 7. - 12:56

   Be tudok menni, de HoT-os dolgokat már nem tudok használni.
   Viszont szégyen hogy csak ez a 2 van O.o

Comment pages
 1. 2016. április 23. - 21:36

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: