Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > World boss bónusz hét

World boss bónusz hét

2019. április 30. Hozzászólás Go to comments

05.06 19:00-től (magyar idő) – 05.13-ig minden World boss a játékban (~World boss-nak szerintem  a hagyományosabb, core Tyria world boss-ok + HoT meta event-ek + PoF meta event-ek számítanak ebben az esetben) extra Bonus Box of Goods tárgyat ad, ami akár ritka és nagyon drága (akár 10ezer gold-os) infusion-t (Chak, Aurillium, Queen Bee, Festive, Crystal..stb) vagy szintén elég drága invisible boots-ot tartalmazhat. Elvileg minden world boss csak napi egyszer adja majd ezt a ládát és természetesen ez a láda se fogja magából ontani a 10ezer gold-os tárgyakat, vélhetően ugyan olyan rettentően minimális eséllyel fognak a drágább dolgok esni mint az eredeti forrásukból. (~pl. nem hinném hogy ez a láda jóval jobb eséllyel dobálná a Chak infusion-t mint a HoT meta event)

 

Ezután pár héttel később indul majd a következő bónusz hét (~remélhetőleg ezzel vagy ez előtt elindul a következő Living World epizód is), amikor is minden meta event-nél eltörlik a napi egyszeri jutalom limitet, azaz akárhányszor csinálod meg minden alkalommal megadja a jutalmat. Pl. HoT meta event-ek napi többször is adnak majd Amalgamated Gemstone-t. Ez egyfajta multiloot-ot is eredményezhet 1 héten át, hiszen pl. a VB meta event vagy az AB (Tarir) meta event nem egyszerre végződik minden IP-n (map instance), így ha van esetleg lehetőség IP-t váltani miután végeztetek akkor ott is be lehet gyűjteni a meta láda jutalmat. (~nah meg persze mivel pl. a HoT meták napi 12x ismétlődnek akár napi 20-30szor is ki lehet majd loot-olni 1-1 meta event ládáját).
Ezen felül ha jól értettem akkor némi módosítások várhatóak a PoF meta event-ek jutalmazásában is. (~amik szerintem véglegesek lesznek, nem hiszem hogy csak 1 hetesek)

 

Ezentúl az egyes megjelenő nagyobb patch-ek, epizódok között terveznek ezekhez (és a WvW No Downed State week-hez) hasonló bónusz heteket. (~Jópofa dolgok ezek, de én amúgy határozottan úgy gondolom hogy ezek a bónusz hetek nem fogják itt tartani az embereket ha nincs egyéb jobb újdonság hosszabb időn át)

Jövőbeli bónusz hét tervek:

  • world boss megölése után ritka kibányászható node-ok jelennek meg
  • a közösség által meghatározott célok és jutalmak (?)
  • collection-ök és meta achi title-ök (?)

 

Forrás: https://www.guildwars2.com/en/news/weeklong-bonus-event-world-boss-beatdown/

https://en-forum.guildwars2.com/discussion/75132/upcoming-bonus-events

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: