Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > 04.02 – Jövőbeli tervek

04.02 – Jövőbeli tervek

2019. április 2. Hozzászólás Go to comments

Felhívom a figyelmet hogy ez nem utólagos április elsejei tréfa, valódi tervekről kaptunk infókat! Azt is megjegyzik hogy ez nem minden amin dolgoznak, de ezentúl megpróbálnak az egyes terveikről tájékoztatni minket. Ennek mindenképp örülhetünk, végre úgy néz ki ezentúl kapunk infókat hogy miken dolgoznak. Természetesen arról hogy Season5 után mire számíthatunk csend van. Ugyan valószínűleg a Season5 akár 2020 tavaszáig is kitarthat, de az emberek nagyon nagy része kíváncsi hogy számíthat-e utána valami nagyobb tartalom és újítás csomagra, azaz kiegészítőre is.
Megemlítik azt is hogy a cég újraszervezése során sikerült 4 tartalom készítő (content) csapatot kialakítani (eddig régen csak 3 volt ha jól emlékszem), ezen felül van dedikált csapata a Skill, Balance, Rewards, WvW, sPvP részeknek is. A tartalom készítő csapatok ezentúl ha úgy látják jobbnak akkor nem fognak az egyes Living World epizódokhoz új map-okat csinálni, csak esetleg kibővítik és beraknak új tartalmakat már meglévő map-okra.

Röviden összefoglalva a lényeg:

A közeljövő:

 • valószínűleg lesz egy új Current Events a következő epizód előtt
 • az utolsó, 6. Living World Season4 epizód nem fog beleférni a 3 hónapos intervallumba, azaz késni fog az elbocsájtások és a céges szerkezeti újraszerveződések miatt. Ugye a 3 hónap kb most jövő héten járna le. Pontos időpont még nincs, de nem sokára kapunk még infókat. (~Én április végére vagy május elejére tippelném a megjelenését)
 • készülőben a következő, új 7. raid wing, az utolsó boss-t finomítják még épp. Qadim történetét folytatjuk tovább. Viszont sajnos nem lesz kész az utolsó Living World Season4 epizódra, így külön, várhatóan júniusban vagy még később jön. Az új raid wing megjelenésével valami picit ehhez kapcsolódó új, kisebb openworld tartalmat is lehet beraknak hogy mindenki tudjon valamit csinálni. (~Reméljük a raid-es legendary ring collection is végre befejezhető lesz)

 

Távlati tervek:

Fontos megemlíteni hogy ezek még nem készek, de elkezdtek már dolgozni rajtuk, szóval folyamatban vannak, de a megjelenésre még sok minden változhat!

 • mint ahogy azt eddig is tudtuk már jó ideje, a következő Season4 záró epizód után a Season5 fog következni (nem kiegészítő)
 • jönnek a legendary sigil-ek és rune-ok! (Nem hinném hogy “erősebbek” lesznek a mostani exotic-oknál, én inkább azt gondolom hogy majd kattintással át lehet alakítani bármelyik meglévő sigil-re/rune-ra. Amit még el tudok képzelni ez mellé hogy vizuális effektje is lesz nekik)
 • dolgoznak a build template funkción (hogy el tudj menteni build-eket amik tartalmazzák a felszerelésed:armor, fegyver, ékszer, rune, sigil, a skill-eket, trait-eket és utána ezeket könnyen tud cserélgetni, 1-2 kattintással az egészet. Könnyen előfordulhat az is hogy amit csak április elsejei tréfának szántam valóra válik: a build mentési pozíciók bővítése lehetséges hogy gem-be fog majd kerülni)
 • a max. Cooking 400-ról 500-ra fog növekedni
 • dolgoznak a WvW Alliance rendszeren, de közben próbálnak apróbb módosításokat is WvW-n, event-eket (pl. mint a No Downed State vagy a Ruin bónuszos) szervezni és hozzá jutalmakat kitalálni
 • készülőben a Svájci típusú PvP bajnokság

 

Nagyon távlati tervek:

Fontos megemlíteni hogy ezek még csak terv szinten vannak és még úgy sincsenek teljesen kidolgozva, szóval ezekben a tervekben még nagyon sok változhat!

 • a Jewelcrafting maximuma 400-ról 500-ra növelve
 • megpróbálnak valamit kezdeni WvW-n azzal hogy egyes szerverek szándékosan nem a csúcsidőben teljesítenek jól (pl. van nagy csapatuk késő éjszaka vagy délelőtt amikor a másik szervereken alig vannak, így nincs ellenfél és könnyű mindent elfoglalni és ez által szereznek nagy előnyöket). Ez ellen lehet terveznek olyasmit hogy 8 órás intervallumokra osztják a napokat és valószínűleg nem mindegyik 8 óra fog ugyanakkora mértékben számítani. (Valószínűleg a primetime időszak fog a legtöbbet érni, ami pl. EU-ban szerintem olyan 16:00-00:00-ig lesz akkor ha 8 órát kellene mondani)
 • tervezgetnek WvW és PvP fesztiválokat (pl. mint SAB, Wintersday, Halloween…stb. Szóval valami évente visszatérő, valami témával rendelkező, adott esetben vicces kiegészítő tartalom PvP/WvW-n)

 

Forrás: https://www.guildwars2.com/en/news/whats-next-for-guild-wars-2/

Reklámok
Kategóriák:Egyéb

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: