Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Unidentified Gear – mit érdemes vele csinálni?

Unidentified Gear – mit érdemes vele csinálni?

2019. március 29. Hozzászólás Go to comments

Megváltozott ugyebár a loot rendszer, lvl80-on már leginkább csak ilyen Unidentified Gear-ek jönnek. Mit is érdemes most ezekkel kezdeni? Több felhasználói kutatás (reddit) után az eredmények:

Röviden összefoglalva: minden esetben jelenleg TP-n eladva minimum annyi profit jön mintha direkt salvage-t nyomtunk volna, sőt a legtöbb estben a TP-s eladás jóval (10-20%) jobb választás mint a direkt salvage. Szóval direkt salvage-t ne nagyon nyomjatok. Szintén igaz hogy minden esetben a legtöbb profitot hozó megoldás ha beazonosítjuk és utána salvage-elünk. Beazonosításkor ugyebár eshet jobb minőségű (más színű) tárgy is, amikből a plusz profit jön. Természetesen ehhez szerencse is kell (amit már nem befolyásol a Magic Find). Szóval ha van elég türelmünk hozzá (ez a megoldás veszi igénybe a legtöbb időt), van sok szabad inventory helyünk és jó salvage kit-jeink és bízunk a szerencsénkben akkor a beazonosítás és utána való salvage-elés a legjobb profitot termelő megoldás. Ha nincs időd/kedved ezzel foglalkozni akkor csak simán add el TP-n őket.

 

Kék Unidentified Gear:

 • ha direktben salvage-eljük hogy matikat kapjunk akkor kb mindegy milyen salvage kit-tel csináljuk az eredmény szinte ugyan az, szóval érdemes a legolcsóbb pl. Copper kit-tel (vagy Basic kit-tel) csinálni. Nagyjából ugyanazt az értéket adja mintha TP-n eladtuk volna őket.
 • TP-n eladva kb ugyan azt az értéket kapjuk mintha direktben salvage-eltük volna
 • ha beazonosítjuk akkor ugye van esély rá (amit nem befolyásol most már ugye a Magic Find, szóval nem kell SilverWastes-be menni és erősíteni a MagicFind-ot nyitogatás előtt) hogy zöld(?%)-sárga(<1%)-narancs(<0,1%) cuccok is essenek. Így beazonosítással érhetjük el a legnagyobb profitot, kb 5-20%-al többet mintha direktben salvage-eltük volna vagy eladtuk volna TP-n. Természetesen ehhez szerencse kell (oda írtam melyik típus kb hány % eséllyel esik), minél több zöld-sárga-narancs esik annál több a profitunk. Ha csak pár zöld esik akkor pl. alig 5%-al  több mint mondjuk eladva, ha meg sok sárga vagy narancs is esik akkor akár +20% profitunk is lehet. Szóval ha türelmesek vagyunk (ehhez kell a legtöbb idő) van sok szabad inventory helyünk és bízunk a szerencsénkben és beazonosítjuk mind, utána elsőnek (fontos a sorrend!) a kékeket Copper kit-tel (vagy Basic kit-tel, jobb klikk a kit-en, salvage all Fine and Lower), a zöldeket RuneCrafter kit-tel (vagy Mystic Kit-tel esetleg, jobb klikk a kit-en,salvage all Masterwork and lower) törjük szét. Utána a sárga-narancs cuccokat mindenki döntse el hogy TP-n eladja vagy betöri Runecrafter/Silver/Mystic kit-tel. (A 3 kit nagyjából ugyanazt az eredményt hozza: a Silver és a Mystic picit több ectot hozhat, viszont a Runecrafter meg több charm/symbol-t).

 

Zöld Unidentified Gear:

 • direkt salvage-et leginkább Copper/Runecrafter/Mystic kit-tel érdemes csinálni (a Silver ezeknél picit rosszabb ebben). Érdemes megemlíteni hogy jelenleg a zöld Unidentified Gear-t nem érdemes direktben salvage-elni mert beazonosítva vagy TP-n eladva többet ér.
 • TP-n eladva jelenleg magasabb profitot kapunk mint direkt salvage-elve, viszont a szerencsénktől függően lehet kevesebbet mint nyitogatva
 • ha beazonosítjuk akkor ugye van esély rá (amit nem befolyásol most már ugye a Magic Find, szóval nem kell SilverWastes-be menni és erősíteni a MagicFind-ot nyitogatás előtt) hogy sárga (<5%)-narancs(<1%) cuccok is essenek. Így beazonosítással érhetjük el a legnagyobb profitot, kb 5-20%-al többet mintha TP-n eladtuk volna még többet annál mintha direkt salvage-eltük volna. Természetesen ehhez szerencse kell (oda írtam melyik típus kb hány % eséllyel esik), minél több sárga-narancs esik annál több a profitunk. Ha csak pár sárga esik akkor lehet alig jobb mint mondjuk eladva, ha meg sok sárga vagy narancs is esik akkor akár +20% profitunk is lehet az eladáshoz képest (a direkt salvage-nél meg jóval jobb). Szóval ha türelmesek vagyunk (ehhez kell a legtöbb idő) van sok szabad inventory helyünk és bízunk a szerencsénkben és beazonosítjuk mind, utána a zöldeket RuneCrafter kit-tel (vagy Mystic Kit-tel esetleg, jobb klikk a kit-en,salvage all Masterwork and lower) törjük szét. Utána a sárga-narancs cuccokat mindenki döntse el hogy TP-n eladja vagy betöri Runecrafter/Silver/Mystic kit-tel. (A 3 kit nagyjából ugyanazt az eredményt hozza: a Silver és a Mystic picit több ectot hozhat, viszont a Runecrafter meg több charm/symbol-t).

 

Sárga Unidentified Gear:

 • direkt salvage-et leginkább Runecrafter/Silver/Mystic kit-tel érdemes csinálni. Érdemes megemlíteni hogy jelenleg a sárga Unidentified Gear-t nem érdemes direktben salvage-elni mert beazonosítva vagy TP-n eladva többet ér.
 • TP-n eladva jelenleg magasabb profitot kapunk mint direkt salvage-elve, viszont a szerencsénktől függően lehet kevesebbet mint nyitogatva
 • ha beazonosítjuk akkor ugye van esély rá (amit nem befolyásol most már ugye a Magic Find, szóval nem kell SilverWastes-be menni és erősíteni a MagicFind-ot nyitogatás előtt) hogy narancs(<2%) cuccok is essenek. Így beazonosítással érhetjük el a legnagyobb profitot, kb 5-20%-al többet mintha TP-n eladtuk volna még többet annál mintha direkt salvage-eltük volna. Természetesen ehhez szerencse kell (oda írtam melyik típus kb hány % eséllyel esik), minél több narancs esik annál több a profitunk. Ha csak pár narancs esik akkor lehet alig jobb mint mondjuk eladva, ha meg sok narancs is esik akkor akár +20% profitunk is lehet az eladáshoz képest (a direkt salvage-nél meg jóval jobb). Szóval ha türelmesek vagyunk (ehhez kell a legtöbb idő) van sok szabad inventory helyünk és bízunk a szerencsénkben és beazonosítjuk mind, utána a sárga-narancs cuccokat mindenki döntse el hogy TP-n eladja vagy betöri Runecrafter/Silver/Mystic kit-tel. (A 3 kit nagyjából ugyanazt az eredményt hozza: a Silver és a Mystic picit több ectot hozhat, viszont a Runecrafter meg több charm/symbol-t).

 

 

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: