Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Új Glowing Purple Mask jár a hírlevélre 04.29-ig feliratkozóknak

Új Glowing Purple Mask jár a hírlevélre 04.29-ig feliratkozóknak

2019. március 29. Hozzászólás Go to comments

Ha itt a hivatalos oldalon beléptek akkor találni fogtok egy olyan lehetőséget hogy ha feliratkozol a hivatalos hírlevelekre 04.29-ig akkor kapsz majd ajándékba egy új Glowing Purple Mask tárgyat. Mind a 3 fajta pipát be kell kapcsolni. Nyilván nem lehet kamu email-t megadni, arra az email címre fognak jönni a levelek amit a játékhoz használsz belépésre. A tárgyat majd csak 04.30-án küldik valószínűleg ki.

Picit ehhez is kapcsolódó dolog: that_shaman szerint több okból kifolyólag is valami történni fog, valami tartalmat lehet kapni fogunk 04.30-án. Bár azt hogy mit ő se tippelte meg, de eddig nem sokat tévedett a legendás gw2 dataminer. Lehet hogy ekkor jön a következő epizód?
A következő, a hatodik és egyben a Season4 utolsó epizódja valószínűleg hoz magával új map-ot is, benne lesz elvileg az utolsó második generációs legendary, a greatsword. Ezen felül sokan reménykednek benne hogy jön vele új raid wing is, meg hogy végre be lehessen fejezni a raid-es legendary ring-et, illetve többen remélik hogy jön egy az Aurora-hoz hasonló Season4-et lezáró (openworld pve) legendary ékszer is. (Én mondjuk ezt nem tartom annyira valószínűnek. ~ Kozzy). Utána ugyebár nem kiegészítő lesz hanem Season5-el folytatódik majd a story.

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. 2019. április 23. - 18:30

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: