Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > 02.19 – Új WvW mount és dupla WXP hét jön

02.19 – Új WvW mount és dupla WXP hét jön

2019. február 19. Hozzászólás Go to comments

Megjött a várva várt WvW-s bejelentés: jövő héten, 02.26-tól kapunk egy új,  WvW-n használható mount-ot, amit kizárólag csak WvW-n lehet majd megszerezni aminek a neve Warclaw lesz. (A többi eddig meglévő mount-ot nem lehet majd használni WvW-n). A videó alapján gyorsabban lehet vele mozogni mint gyalog, lehet vele támadni (0:25-nél megtámad egy guard-ot) és siege-ként is használható (pl. gate-ek ellen). Ami érdekes hogy (a hivatalos guildwars2.tumblr szerint) WvW-n kívül, azaz PvE-ben is használható lesz, de nem lesz semmi képessége. Ennyit tudunk róla jelenleg.

Frissítés: közben megjelent több másik oldalon cikk:
https://www.mmogames.com/gamenews/guild-wars-2-wvw-mount-warclaw-announced/

E szerint 3 képessége lesz, amiket lehet hogy csak WvW-n lehet használni (a PvE-s mastery-kat szerintem sehol nem fogja megkapni):

  • Battle Maul : egy sima sebző képesség (semmi cc), utána eltűnik a mount
  • Chain Pull: kapuk (gate) ellen használható sebző képesség
  • Evade: ideiglenes speed és evade a nehezebb helyzetekre

 

Ami sejthető: a képességei csak WvW-n lesznek majd használhatók és valószínűleg lesz hozzá WvW-s mastery, amivel lehet fejleszteni az egyes képességeit. Azt hogy supply-ba fog-e kerülni nem tudjuk. Mármint nem építésre gondolok hanem a mount-ra felszállásra. Pl. 5 supply a felszállás minden alkalommal. Az is lehet hogy csak a siege támadásba váltás kerül majd supply-ba. Illetve a másik megoldás ami még szóba jöhetne az hogy tactic-ként lehessen használni mint pl. a Dune Roller-t, bár ez kevésbé valószínű. Ami a még esélyes lehet: dismount (leszállás) után nagyon sok idő mire újra felszállhatunk rá. De szerintem kell hogy limitálják valahogy,  mert ha netán ugyan úgy combat-on kívül bárki bármikor felpattanhat rá mint a PvE mount-okra akkor az szerintem nagyon tönkre fogja tenni a WvW-ben az eddigi mobilitást. Sokkal gyorsabban oda lehet érni bármit megvédeni, utol lehet érni bárkit aki combat-ban van, ha egy pillanatra combat-on kívül kerülsz már a mount-tal tuti el tudsz menekülni..stb. Arról nem is beszélve hogy ha bárki bármikor felülhet rá és tud siege sebzést tolni pl. egy gate-be akkor a többi fajta siege, pl. a flame ram-ok szinte feleslegessé válnának, ezáltal a támadó csapatban a supply-nak is kisebb jelentősége lenne. Hiszen minek építsek ram-ot ha ott a 40 fős csapatom és mindenki felül a mount-ra pikk-pakk leszedik a gate-et, mintha pl. 40 Dune Roller ütné. Réméljük a siege támadása elég kevés lesz. Ráadásul ha nem supply-ba kerül és nem siege lesz akkor gondolom siege disabler se hat rá. Bár remélhetőleg elég kevés HP-ja lesz és könnyen le lehet majd szedni az embereket róla. Szóval nagyon remélem hogy nem olyan lesz mint a PvE mount-ok, valami limitet, valami okosságot remélem kitaláltak rá. Jövő héten kiderül..

Ezen felül 02.26-03.05-ig egy héten át dupla WvW XP lesz, booster-ekre fel!

Érdemes elgondolkozni azon is picit hogy vajon ez a fejlesztés miatt hány héttel/hónappal tolódott még el a fejlesztés alatt álló Alliance (Szövetség) rendszer amit valóban sokan várnak és sok jó változást hozna a WvW-re. Persze valamennyire érthető, az Alliance rendszerrel gyakorlatilag a world transfer meg fog szűnni, ami bevétel kiesés ArenaNet-nek, ezt akár lehet pótolni azzal ha beraknak ennek a mount-nak majd skin-eket. Persze ez csak elmélkedés, nem biztos hogy lesznek skin-ek, az is lehet hogy csak “időhúzásnak” szánták ezt a mount-ot, mert még sok idő mire jön az Alliance rendszer és most nem mondhatják a WvW-zők hogy nem jön WvW-re semmi frissítés..

 

Frissítés: pici érdekesség: a videót youtube-ra valamiért kétszer is felrakták, mindkettőnél jól látszik hogy mennyire nem ilyesmit szerettek volna a WvW játékosok, ugyanis nagyon lehúzták a videót, nagyon sok a kritizáló hozzászólás illetve több dislike-ot kaptak mint like-ot, amivel ez a videó lett ArenaNet legjobban lehúzott videója.

 

Forrás: https://www.guildwars2.com/en/news/tame-the-warclaw/

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: