Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Patch 11.13

Patch 11.13

2018. november 13. Hozzászólás Go to comments
 • lehet salvage-elni a sigil-eket és rune-okat. Minden sigil és rune a szétbontás során egy új matit, a  Lucent mote-ot fogja adni, amit fel lehet majd használni újra craft-olásoknál, esetleg másik sigil vagy rune készítésénél.
  Illetve minden bontásnál a sigil/rune ritkaságától függően dobhat rare matikat. Sigil esetén Symbol nevű új matit amiből van 3 altípus is, rune esetén Charm nevű új matit amiből szintén van 3 altípus is. Ezeket szintén fel lehet használni craft-olásban.
 • megújult sok sigil és rune
 • új receptek alapján lehet craft-olni a rune-okat és sigil-eket.
 • vannak teljesen új receptek is, minden olyan sigil-t és rune-t is craft-olható amiket eddig csak szétbontással lehetett szerezni.
  Az új receptek egy részét meg lehet tanulni majd a trainer-ektől, egy részük jutalomként szerezhető, de sokuk véletlenszerű ritkábban eső tárgyak lesznek.
 • ezentúl a salvage kit-ek amikor rune-t vagy sigil-t szednének ki a szétszedett tárgyból nem rune-t vagy sigil-t adnak hanem rögtön közvetlen szétbontják a rune-t és sigil-t is mativá. Ez alól kivétel a Black Lion Salvage Kit, ami továbbra is 100%-ban kiszedi a sigil-t/rune-t további szétszedés nélkül.
 • a Guaranteed Wardrobe Unlocks javult, ezentúl csak maximum exotic skin-eket adhat, ascended skin-t már nem és bekerült több eddig hozzá nem adott skin is. 600 új skin került a listájára, leginkább armor és fegyver skin-ek, de minik, outfit-ek, dye-ok, glider-ek, finisher-ek is bekerültek.

 

A sigil és rune változtatásokról (első oszlop a régi hatás, a második az új)

Sigil változásokról a táblázat

Rune változásokról a táblázat

 

PvP:

 • új 5v5 map: Djinn’s Dominion. Jelenleg még csak tesztelési fázisban, ezért unranked-en és custom arena-ban elérhető csak.
 • új achievement-ek az új Djinn’s Dominion map-hoz
 • az Asura Arena 2v2 deathmatch map hozzáadva a custom map listákhoz
 • új armor skin: Mistforged Glorious Hero’s armor, a League és Tournament npc-knél elérhető. Ez is tovább fejleszthető legendary minősítésűvé mint a másik szett.

 

WvW:

 

 • a Participation ezentúl nem csökken WvW-ről kilépve. Azaz dc, lefagyás, karakter csere stb esetén ugyanazzal vissza tudsz térni, sőt, akár másnap vagy még később is ugyanonnan tudod folytatni nem kell mindig elölről kezdeni felhúzni. Szóval ha épp végezél a wvw-zéssel akkor ezentúl nem szabad afk-ban várni és “lepip-elni”, hanem rögtön érdemes kilépni hogy ugyanonnan tudd folytatni ha legközelebb bemész.
 • Marked (épületek improvement-je ami bepöttyözi a közelben lévő ellenségeket): újradolgozva, ezentúl 5s-re felfedezi az stealth-es ellenfeleket ha tovább mint 2s-en át stealth-ben vannak (azaz 2 másodpercnél tovább nem lehet stealth-ben maradni ha Marked vagy).
 • új Trick : Target Painter: 50 ellenfelet megjelöl és mutatja a mozgásukat 1200-as range-ben 30 másodpercen át. 10 supply-ba kerül és lerakáskor 360-as sugárban hat.

 

Black Lion Trading Company:

 

Black Lion chest:

 

Black Lion Statuettes:

 • frissült a lista, bekerültek újabb minik, dye-ok és outfit-ek

 

 

Forrás: https://en-forum.guildwars2.com/discussion/comment/739793

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Zoltán Jónás
  2018. november 16. - 20:42

  Hello. “a Guaranteed Wardrobe Unlocks javult, ezentúl csak exotic skin-eket adhat” -“The maximum rarity for equipment skins has been increased to exotic” Javítani kéretik.

  • Kozzy
   2018. november 17. - 09:08

   Köszi hogy szóltál, javítva.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: