Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > 30.000 játékos szerzett Roller Beetle mount-ot 3 nap alatt

30.000 játékos szerzett Roller Beetle mount-ot 3 nap alatt

2018. június 30. Hozzászólás Go to comments

Az egyik guild chat epizódban mondták el hogy eddig (szerda-csütörtök-péntek, keddet nem számoltam mert ugye hibás volt) 30.000 játékos szerezte meg az új mount-ot. Mindenki döntse el saját maga hogy ez szerinte sok vagy kevés.

Az én véleményem szerint elsőre jól hangzik ez, de végiggondolva ez nagyon kevés. Jellemzi a GW2 aktív játékosbázisát. Kb mindenki tudta hogy most jön az epizód és csomóan beléptek és játszottak vele, szóval a visszatérőkkel is számolni kell, sőt még a WvW map-ok is szinte üresek voltak esténként a patch utáni első napokban. A mount-ot megszerezni nagyon egyszerű, semmi pénzbe nem kerül és kb semmi időkorlátos rész nincs benne, pár óra alatt megszerezhető, útmutató is van hozzá. Persze tudom hogy a GW2-ben nagyon sok a casual akiknek 3 nap alatt a pár óra játék is sok vagy nem is voltak online, de akkor vegyük a “komolyabb” rendszeresen játszókat akiknek nem okoz nehézséget megszerezni 3 nap alatt. Ebből is csak 30k van US+EU együtt? Az nagyon kevés szerintem..itt látszik hogy amivel dobálóztak sok millió regisztrált account-nak a nagy része free2play vagy kb nem is játszik.

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
  1. Eszem
    2018. június 30. - 20:26

    A HoT után és a PoF megérkezése előtt kezdet lankadni a játék kedvem ami most se olyan mint régen – ennek sok oka van, hiába szeretem a játékot de úgy érzem, hogy már kiöregedtem belőle (más játékból is), nem köt le…stb. Természetesen az új LS epizódot mindig várom – a felfedezést a storyt még mindig szeretem de többre se időm se energiám nincs már. A bogarat majd idővel megszerzem, de még a griffet se oldottam fel…

  2. Shantey
    2018. július 2. - 18:51

    “itt látszik hogy amivel dobálóztak sok millió regisztrált account-nak a nagy része free2play vagy kb nem is játszik”

    Plusz a 11 millióban benne van Kína is, ha minden igaz.

  3. Nekrooo.1869
    2018. július 2. - 22:20

    Hát személyszerint én is csak a hétvége folyamán szereztem meg a mountot, és még akkor is rengetegen vártak például a golemre és a toxic queenre is pedig az gyakran spawnol. A facebook csoport alapján még mindig elég sokan várnak a golemre. Szerintem többen is úgy voltak vele, hogy vártak, hisz én még kaptam nem egyszer dc-t a story folyamán.Szóval szerintem legalább 7-10 napot várni kellene, hogy igenis kb releváns adatot kapjunk a játékosbázisról.

  4. Csillagom
    2018. július 4. - 11:25

    Elég hamar meglett a mount meg a story, most mit csináljak ? Költői kérdés volt de tényleg most mit csináljak ? Számomra nem volt kihívás , lehetett volna nehezebb ha már a
    pvp content ott áll ahol áll…

  5. 2018. július 8. - 15:46

    Nekem még mindig nincs meg a mount, számomra az a töméntelen gyűjtőgetés és ide-oda szaladgálás marha unalmas és fárasztó..

    • 2018. július 9. - 15:26

      Tegnap végül még nekem is meglett. :)

  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: