Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > 05.12 – Az utolsó GW2.hu-s közösségi játékok, versenyek

05.12 – Az utolsó GW2.hu-s közösségi játékok, versenyek

05.12-én szombat délután-este fele utolsó alkalommal rendezek (~Kozzy) versenyeket ahol lehet nyerni is dolgokat. Tavaly az egyik ilyen eseményről csináltam is pár képet (https://www.youtube.com/watch?v=60Gi7bfcXqE), szerintem jó móka volt, azóta többször is rendeztem amikről sajnos nem készültek felvételek (ha valaki most majd jön és csinál majd képeket vagy videókat azt szívesen venném).

A nyeremények:

A teljes nyeremény alap amit én szánok erre a célra megközelítőleg 1000 gold, ezt fogom saját belátásom szerint szétosztani az egyes versenyeken az adott verseny nehézségének és a jelentkezők számának függvényében. Mivel elég sok versenyszám van előfordulhat hogy némelyik versenyen nem lesz jutalmazva mind az első 3 helyezett hanem csak az első! Amennyiben valaki szeretne még felajánlani valamit ehhez az alaphoz keressen meg a játékban: Kozzy.5974

 

Nem “játékbeli” versenyek:

 • screenshot a karakteremről: egyszerű screenshot verseny, csinálj a játékban egy szerinted nagyon menő (fashion wars), jópofa vagy bármilyen képet ami szerinted tetszene másoknak. Fontos tényező hogy legalább egy karakternek szerepelnie kell a képen (nem muszáj sajátnak). Szóval pl. csinálhatsz csili-vili pózolós képet a karidról egy szép háttér előtt.
  A beküldött képeket a gw2.hu facebook-os csoportjában fogom bemutatni és ott lehet majd szavazni rájuk like-kal, a legtöbb like-ot kapó nyer.
  Beküldési határidő: 05.12 23:59.
  Cím ahova küldeni kell: kozzy83@gmail.com (ne felejtsétek el a levélbe beleírni az account neveteket illetve hogy mire neveztek vele!)

 

 • rajzoltam egy képet: kézzel vagy digitálisan rajzolt bármilyen kép ami a Guild Wars 2 világával kapcsolatos. Pl. rajzoltál egy menő Charr-t vagy Sylvari-t vagy terveztél egy menő fegyvert..stb.
  Fontos hogy a képen szerepelni kell a készítő account nevének. (mint pl. aláírás valamelyik sarokban). Amennyiben a képet megtalálom interneten más gyanús forrásban a nevezés érvénytelen lesz (ha a nevező nem tudja igazolni hogy azt is ő csinálta).
  A beküldött képeket a gw2.hu facebook-os csoportjában fogom bemutatni és ott lehet majd szavazni rájuk like-kal, a legtöbb like-ot kapó nyer.
  Beküldési határidő: 05.12 23:59.
  Cím ahova küldeni kell: kozzy83@gmail.com (ne felejtsétek el a levélbe beleírni az account neveteket illetve hogy mire neveztek vele!)

 

 • csináltam egy videót: egy Guild Wars 2-t vagy a saját guild-et népszerűsítő videó készítése és Youtube-ra feltöltése. Pl. lehet csinálni egy menő guild toborzó videót (pl. ilyet: https://www.youtube.com/watch?v=WRvraIMJEdo) vagy megmutatni pl. milyen jól nyomjátok Raid-en, PvP-n, WvW-n..stb.
  A beküldött videókat a gw2.hu facebook-os csoportjában fogom bemutatni és ott lehet majd szavazni rájuk like-kal, a legtöbb like-ot kapó nyer. A videón egyértelműnek kell lennie hogy ki/kik csinálták. Ha a videón a karakterek neve, guild-je nem kivehető akkor valami feliratnak kell lennie ami egyértelműsíti a készítőt vagy a guild-jét.
  Beküldési határidő: 05.12 23:59.
  Cím ahova küldeni kell: kozzy83@gmail.com. Ebben az esetben természetesen csak a Youtube link kell nekem a levélben. (ne felejtsétek el a levélbe beleírni az account neveteket illetve hogy mire neveztek vele!)

 

 • mókás történet írás: ezt a játékot itt a blog-on egy külön posztnál (az eggyel régebbi posztban) fogjuk játszani, de ide is leírom a szabályokat. Egy egyszerű, de szerintem mókás játékot fogunk játszani. Remélem lesz azért pár ember aki részt vesz.
  A játék lényege hogy én elkezdek egy általam kitalált Guild Wars 2-es történetet és nektek kell hozzászólásokkal folytatni!
  Ami picit különleges benne és mókássá teszi hogy mindenkinek a történet folytatásos hozzászólása után meg kell adnia 3 szót aminek szerepelnie kell a következő ember hozzászólásában. Amint látni fogjátok azért a 3 szóból érdemes minimum egynek passzolnia a GW2 világába, de a másik kettő esetleg lehet elég eltérő hogy különleges és mókás legyen a történet, de azért ne adjatok lehetetlen feladatot a másiknak!
  A hozzászólás hosszúsága minimum 3 mondat maximum legyen kb 15.
  A hozzászólást úgy kell megírni hogy ne az előző hozzászóló “válasz” feliratára kattintsatok, hanem alul új hozzászólást írjatok.
  Aki szeméremsértő, durván illemtelen, trágár és nagyon nem oda illő dolgokat ír annak törölni fogom a hozzászólását!
  Ez miatt a szabály az hogy csak akkor szabad folytatni a történetet ha én odaírtam válaszként hogy elfogadom a hozzászólást! Igyekszem majd sűrűn figyelni.
  Minden hozzászóló, aki folytatja a történetet jutalomban részesül, ezért a hozzászólás végén ne felejtsétek el oda írni a játékbeli account nevetek! (pl. pisti.1234). A játék 05.12-én fog zárulni. Lásd az eggyel régebbi posztot.

 

A menetrend a játékbeli versenyekre 05.12-én:

 • 17:30 Kérdezz-Felelek játék: aki akar jönni rám ír (Kozzy.5974) és behívom squad-ba, mindenféle kérdéseket teszek fel a Guild Wars 2 világából a squad chat-en és aki a leggyorsabban és helyesen válaszol nyer.

 

 • 18:00 Mount race verseny: megvárunk egy PoF-os map-on egy mount race-t és az első (vagy az első három) beérkező (akit ki is ír a játék) nyer.

 

 • 18:30 Jumping Puzzle verseny: egy vagy esetleg 2 JP-t nézünk meg, egyszerre kezdünk, az első (vagy az első három) beérkező nyer.

 

 • 19:00 Csapatos PvP-Foci játék a Guild Hall arénában, 3 fős csapatokat kell alkotni, lehet saját premade csapattal is jönni, de lehet egyedül is jönni és a kezdés előtt alakítani másokkal csapatot. A lényeg: a labdát (sebezhetetlen játékos) kell CC skill-ekkel (push,pull,knockback..stb) lökdösni az ellenfél kapujába miközben az ellenfél csapattal is meg kell küzdeni (azaz le lehet egymást ölni). 2 gólig megy egy meccs (2-0 vagy 2-1), vigaszágas egyenes kieséses bajnoksággal.

 

 • 20:00 1v1 PvP bajnokság:

Ez talán a legkomolyabb hangvételű versenyszám. Várhatóan a nevezők számától függően több órát is eltarthat, azaz nem árt ha ráérsz akár 22:00-ig is. Egy Custom arénában fogjuk tartani (nem a Guild Hall-ban, azaz nem PvE cuccokban), egyenes kieséses rendszer lesz vigaszággal (nem tudom ennek van-e más neve).
Szabályok:

 • minden amulet amin van major healing (900+) az tiltva van:  harrier, marshal, mender, magi. Ezt azért csináljuk hogy a bunker build-eket elkerüljük, így szerintem izgalmasabb, rövidebb meccsek lesznek.
 • minden elite skill 120s cd felett tiltva
 • minden meccs 2 győzelemig megy (2-0 vagy 2-1)
 • a 2 vagy 3 meccs alatt (amíg ugyanaz ellen játszol) build-et változtatni tilos, amikor épp nem játszol akkor lehet (új ellenfél előtt).
 • aki veszít vigaszágon mehet tovább, ha ott is veszít végleg kiesik
 • a map megbeszélt részét elhagyni tilos
 • előre jelentkezni nem kell, elég ha kezdés előtt kb 20-30 perccel csatlakozol a squad-ba  hogy ott legyél az ellenfél sorsolásra. Aki lekési a sorsolást (20:00) nem indulhat. /squadjoin Kozzy.5974

 

A PvE csapatversenyek eddig sajnos sose jártak sikerrel, sose jött össze minimum 2 premade csapat ezért most sem bízom benne és a menetrendbe se vettem bele, de amennyiben kapok olyan visszajelzést (itt lehet kommentelni vagy megkeresni engem a játékban: Kozzy.5974) hogy jönne min. 2-3 csapat fractal vagy dungeon speedrun csapatversenyre akkor szívesen indítok ilyet is (valószínűleg akkor ez inkább 05.13-án vasárnap délután-este lenne) A cél: általam választott 3 dungeon path vagy 3 fractal teljesítése a lehető leggyorsabban. A leggyorsabb csapat nyer. Ezekre a versenyekre érdemes saját premade csapatot készíteni, akik ügyesek, ismerik a dungeon-öket, fractal-okat hiszen speedrun-ról van szó.

 

Érdeklődni bármelyik versennyel kapcsolatban: Kozzy.5974
Jó hangulat, változatos versenyszámok nyereményekkel…Nevezzetek vagy gyertek minél többen!!

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Csillagom
  2018. május 7. - 13:26

  (L) mindenképp ott leszek , nagyon fogom sajnálni , hogy nem lesz több ! köszönök minden eddigi munkát , élmény volt !

 2. Ten15
  2018. május 8. - 08:09

  Nekem a szombat sajnos nem igazán jó, sajnálom egyébként, hogy kimarad. Pláne, ha az utolsó lesz…

  Azért ne írjuk le kategorikusan, hogy nincs több, legyen az “utolsó előtti”, aztán majd meglátjuk! :)

  • Kozzy
   2018. május 8. - 08:55

   Hát..azért az utolsó mert már én se játszom igazán aktívan, így nyilván időm és pénzem (gold) sincs annyi hogy ezentúl ilyesmit szervezzek. Más meg még sose jelentkezett hogy szervezne bármi ilyesmit vagy segítene vagy nagyobb összeggel támogatna. Meg amúgy sajnos az érdeklődés se valami nagy az ilyesmi iránt, eddig minden ilyen eseményen 20 alatti volt a létszám ami nem túl sok ha a teljes magyar közösséget nézem.

 3. nephotep
  2018. május 14. - 10:28

  Ez jó móka volt! Főleg az asuraball :)
  Köszönjük a szervezést és a pénzjutalmat

  • vagelim
   2018. május 20. - 07:52

   What ?

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: