Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > 01.20 18:00- Egyéni és csapat versenyek

01.20 18:00- Egyéni és csapat versenyek

2018. január 17. Hozzászólás Go to comments

Most szombaton (01.20) a szokásos Variance-os guild-es eseményeket szeretném kibővíteni, mert sajnos guild-en belül elég kevés szokott lenni az érdeklődő, így gondoltam kiírom ide is hátha többen leszünk.

A versenyek időpontja: 18:00-tól ahogy haladunk, csúszások nyilván előfordulhatnak, illetve kevés jelentkező esetén elmaradások is.

Egyéni versenyek: itt nem kell előre jelentkezni, az adott időben ott kell lenni a squad-ban és ennyi.

 • 18:00-tól: Jumping Puzzle verseny: általam kiválasztott Jumping Puzzle (alapjáték területen, azaz bárki jöhet)-on egyszerre indulnak a jelentkezők és aki a leghamarabb célba ér nyer. Sok jelentkező esetén előfordulhat hogy az első 3 helyezett kap jutalmat, kevésnél csak az első.
 • kb 18:30-tól: DPS verseny: raid training area-ban lerakott golem-et időre leverni (self buffed, azaz semmi extrát nem kapsz a console-tól). A leggyorsabb nyer. Sok jelentkező esetén előfordulhat hogy az első 3 helyezett kap jutalmat, kevésnél csak az első.
 • kb 19:00-től: Mount race: általam kiválasztott Mount race-en (PoF kiegészítő területen, azaz PoF kieg kell) egyszerre indulnak a jelentkezők és aki a leghamarabb célba ér nyer. Sok jelentkező esetén előfordulhat hogy az első 3 helyezett kap jutalmat, kevésnél csak az első.

Csapat versenyek: Itt saját magatoknak kell barátokból, a guild-etekből csapatot formálnotok és úgy jelentkezni. Jó lenne ha minden induló csapat a verseny előtt szólna nekem hogy tudjam melyik versenyen hány csapattal lehet számolni majd (és melyik marad el mert nincs elég érdeklődő). Illetve azért is jó mert ha valami előbbre vagy későbbre csúszik tudok szólni a csapat vezetőknek.

 • kb 19:30-tól: Guild Hall-os PvP Foci-3 fős csapat: a Variance-os Guild Hall arénájában rendezzük, szóval PvE felszerelés kell! A lényeg hogy lesz 2 csapat akik egymást tudják sebezni, azaz ez félig csapat PvP verseny is, de közben a fő cél hogy push-pull-knockback..stb skill-ekkel engem, azaz a labdát az ellenfél kapujába kell juttatni (sebezhetetlen leszek, de a lökő-rántó skill-ek hatnak rám). A meccs 3 gólig megy.
 • kb 20:00-től: DPS verseny-3 fős csapat: raid training area-ban lerakott golem-et időre leverni (self buffed, azaz semmi extrát nem kapsz a console-tól). A leggyorsabb csapat nyer.
 • kb 20:30-tól: Dungeon verseny-5 fős csapat: általam kiválasztott 3 dungeon path-ot egyszerre kezdik a csapatok, akik elsőnek végeznek mind 3-al nyernek. Itt 3 könnyebb path lesz az biztos és mivel alapjáték területen lesz kb bárki tud nevezni.
 • kb 21:30-tól: Fractal verseny-5 fős csapat: általam kiválasztott 3 fractal-t egyszerre kezdik a csapatok, akik elsőnek végeznek mind 3-al nyernek. Itt valószínűleg tier3 fractal-okról lesz szó, szóval kb 100 AR elég lesz, hogy ne legyen azért nagyon könnyű, de nem lesz tier4 hogy minél többen tudjanak jelentkezni.

Minden versenyen a nyerteseknek gold jutalmat osztok ki! Az egyes versenyek nyereményalapja a jelentkezők számtól függően skálázódik.

Részletekért érdeklődni és a csapatversenyre jelentkezni a játékban itt: Kozzy.5974

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Ten15
  2018. január 17. - 21:48

  A foci jól hangzik… :)

 2. Csillagom
  2018. január 18. - 08:17

  Mindegyik jól hangzik csak legyünk sokan ! :)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: