Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Patch 01.09

Patch 01.09

 • ingyenes Customer Appreciation Package a GemStore-ban:1 BL láda és 1 kulcs mindenkinek akinek van HoT vagy PoF (azaz nem free2play és nem core játékos)
 • egyre több a nagyobb városok körüli Undead támadás. Új Current Events (Living Story epizódok közötti kisebb openworld történések). Dulfy útmutatója itt.
 • fractal javítások: Twilight Oasis, Nightmare, Shattered Observatory
 • raid: a Call of the Mists buff ezentúl a legújabb wing-ben lesz mindig + 2 hetente váltakozni fog a régi wing-ek között. Run from the spirits wing1 event skipp-elés fixelve.
 • PvP: ezentúl lehet látni a csapattársak Health bar-ját (ki-be kapcsolható a General options-ben. Amúgy véleményem szerint ennek PvE-ben is sok haszna lenne a healer-eknek főként raid-ben, meg esetleg fractal t4-en). Új gizmo a Monthly Tournament győzteseknek: Champion’s Burning Swords.
 • Black Lions Chest átváltozott Lion Arrives Chest-é, új fix tartalmakkal: pl. a Black Lion Statuette-el. Ez beváltható rengeteg dologra: képek itt.
 • új BlackLion chest (uncommon ritkaságú) dropp: Griffon Hatchling Package:Griffon Hatchling Backpack+Griffon Hatchling Glider: https://www.youtube.com/watch?v=PySUrQ68U6o
 • új BlackLion chest (common ritkaságú) dropp: Tyrian Exchange Voucher, ez beváltható mindenféle dungeon, fractal, map currency-re.
 • új Black Lion Garden Plot Deed 1000 gem-ért: 50 típusból 4 általad választott naponta kiszedhető növény bővítést ad a Home Instance-odba. A Lock-olt növényekért el kell menni és a világban keresni és kiszedni olyan típust hogy unlock-olódjon. Max 2 vásárolható account-onként. http://dulfy.net/2018/01/09/gw2-black-lion-garden-plot-deed/
 • ha minden igaz javították az új (Domain of Istan) map-on a Palawadan meta event chest nyitást, most már úgy megy mint a GH event, csak akkor tudod nyitni a ládát ha részt vettél a megelőző event-ben. Azaz nem lehet másik karakterrel a végén még 1-2x körbefutni, azaz már mind2 event-en sokkal kevesebbet lehet farmolni mint megjelenéskor (ezáltal lehet arra számítani hogy visszaesnek ezek a farmok, azaz ismét felmegy a tier5-6 matik ára).
 • javították az új fractal42 farmot is, most már Mai Trin megfelelő nagyságú shield-et kap minden fázisban

 

Forrás: https://en-forum.guildwars2.com/discussion/23938/game-release-notes-january-9-2018#latest

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: