Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > 12.12-én jön némi balance update is

12.12-én jön némi balance update is

2017. december 7. Hozzászólás Go to comments

12.12-én a Wintersday-es patch-el fog jönni valamennyi balance update is. A lényege az lesz hogy megpróbálják a condi és a power build-eket picit abba az irányba kiegyensúlyozni amire eredetileg is szánták:

  • a power skill-ek hirtelen nagy, azaz burst sebzés kitolására képesek, amíg lehet hogy hosszabb harcban nem érnek fel a condi dps-el.
  • a condi skill-ek nem kellene hogy képesek legyenek hirtelen sok sebzésre, az lenne a lényegük hogy idő kelljen hozzá mire fel tudsz stack-elni sokat belőlük, azaz fokozatosan növekszik a dps-ed. (de az elején nem szabadna soknak lennie, márpedig tud elég sok lenni, ezt akarják javítani). Viszont egy idő után már ha sokat fel-stack-eltél akkor többnyire erősebb dps-t tudsz belőle kihozni mint a power-ből.

Ezen próbálnak javítani, azt írták hogy úgy változtatnak majd egyes condi skill-eket hogy pl. az eredeti 3 stack burn 5-sen át megváltozik 2 stack burn-re 8s-en át. Azaz kevesebb stack lesz, de tovább tart, összességében a skill kb ugyanannyit fog időben nézve sebezni, viszont kisebb lesz a burst sebzés.
A változtatások részleteit még nem tudjuk, se azt hogy mennyi skill-t fog érinteni, de a kivitelezéstől függően változhatnak a PvE power-condi dps egyensúlyok is. Az amit mindenképp jobban érinthet az a PvP és WvW, hiszen kevesebb stack condit lehet rád rakni majd hirtelen, több idő lesz reagálni és leszedni őket (condi clean).
Ezen felül pár Vulnerability-t adó trait-et is megváltoztatnak.

Forrás: https://en-forum.guildwars2.com/discussion/19600/upcoming-wintersday-balance-update

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: