Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > 11.28 Fejlesztői kérdezz-felelek összefoglaló

11.28 Fejlesztői kérdezz-felelek összefoglaló

2017. november 29. Hozzászólás Go to comments
 • Mike Zadorojny veszi át a Game Director pozíciót MO-tól (MO vezérigazgató marad, eddig mindkettő ő volt. Igazából ha jól tudom MZ, vagy ahogy ők hívják Z, eddig is, a PoF-nál is nem hivatalosan kb ebben a szerepkörben volt, most hivatalosan is megkapta).
 • a LS4 epizódjai ugyan úgy mint LS3-ban 2-3 havonta jönnek majd
 • nem lesz átváltási lehetőség a régi Unbound Magic és az új Volatile Magic között, UM LS3é, VM LS4-é sose lesz átfedés, váltás
 • a rossz előzetesekkel kapcsolatos kritikákról (későn jön, kevés és rossz minőségben): szándékosan keveset mutatnak hogy ne spoiler-ezzenek el sokmindent, legyen meglepetés. Nagyon előre, mint pl. a film trailer-eknél nem tudnak teaser/trailer-t készíteni, mert nagyon sok minden csak az utolsó 1-2 hétben készül el olyan szintre hogy meg lehessen mutatni (azt elfelejtik hogy akár 1-1 jól megszerkesztett felirat is tud megfelelő érdeklődést kelteni). A minőséggel kapcsolatban annyit mondtak hogy nem szándékosan rossz minőségű(értsd: rossz kép/videó minőség) előzeteseket adtak ki, “véletlen” így alakult. Azt is írták a jövőben megpróbálják figyelembe venni a játékosok kéréseit ezzel kapcsolatban is.
 • ebben az évben a Wintersday-es fesztivál keretén belüli Toypocalypse-ben lehet majd premade, azaz saját party csapattal bemenni, lesz 2 külön portál, mert megmarad a régi is ahol a játék magától összerak másokkal.
 • több szolgáltatást (szerver oldal) átköltöztettek az Amazon szervereire (bérlés) és a tapasztalat azt mutatja hogy jobban, megbízhatóbban és gyorsabban működnek mint az eddig szerverek
 • a balance patch-eket nem tudják gyorsan és sűrűn kiadni, sok munka előzi meg, ezért ahogy eddig is kb volt negyedévente lehet kb számítani rájuk (általában az új PvP szezon előtt vagy azzal együtt)
 • a Chak Egg Sac-ot nem lehet másképp megszerezni a jövőben semi mint eddig (TD meta)
 • az új Legendary Ring Collection-t nem lehet jelenleg befejezni, a precursor-nál vége most, majd a jövőbeli tartalmaknál adják hozzá a folytatást
 • ránéztek hogy mennyire lenne nehéz megcsinálni és mennyi dolgot befolyásolna a Legendary fegyvereken az ingyenes sigil csere (mint a legendary armoron), de nem tűnt egyszerűnek. Természetesen szeretnék megcsinálni, de hogy jó legyen több idő is kell hozzá. (nekem valahogy az az érzésem hogy még csak terv szinten van ez meg nekik)
 • az új raid wing-ek sűrűbben fognak jönni mint ahogy az eddigek. (erre nagy szükség is van, a legutolsó 9 hónapos szünet eléggé betett a raid-elő közösségnek)
 • ahogy régen is megmondták: nem lesznek dungeon-okkal kapcsolatos fejlesztések, se új dungeon-ok, minden hasonló erőforrásuk a fractal-ra fordítják és azt fejlesztik.
 • tervben van, illetve próbálkoznak azzal hogy a fractal instabilty-ket jelentősen kibővítik és hetente váltva minden héten új, véletlenszerűek lennének.
 • Agony Infusion-ök kivételéről (volt igény erre hogy ne kelljen item-ekbe pakolni, hanem lehessen az account-od fejleszteni, mint amit pl. most is beraktak): nem lesznek kivéve sose, hiszen akkor mit csinálna a sok játékos akiknek van az infusion-jével, kevesebb értelme lenne az ascended cuccoknak, így ezáltal minden ascedned craft-nak és ahhoz szükséges matiknak se lenne értelme és kb összeomlana a piac. Szóval teljesen kivéve az Agony Infusion sose lesz.

 

Forrás: https://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/7g7wds/living_world_season_4_daybreak_devs_here_ask_us/

 

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Csillagom
  2017. november 29. - 11:26

  Azt hittem a POF al jön vmi pvp tartalom …. azt hittem majd most ls4-el jön valami pvp tartalom…(igazat megvallva elég régóta várok vmire , hogy történjen) A gw2 pvp közössége tegnap megint kapott egy ficskát és egy hatalmas pofont ! Arról nem is beszélve , hogy kivették a platina duózást 1600 fölött az egyetlen olyan dolog ami talán még itt-tartott volna , valakivel rendszeresen összejönni játszani most már ezt sem tehetem meg. Szóval jah tegnap azért már komolyan elgondolkoztam hogy mi értelme van a sz*rrá játszott contenten vergődni. Lehet nincs teljesen lefedő tudásom a mai MMO piacról de NEM tudok olyan játékot mondani ahol az új kiegészítőknél nagyobb tartalmak érkezésekor legalább egy új pvp mapot ne raknának be… ez már tényleg a szánalom kategória. Ha ez az új wow kieg megjelenéséig nem lesz változás, számomra egy 5 éves élmény véget fog érni! Inkább felülök egy másik konstrukcióra ahol még nem feledkeztek meg egy igen lényeges játékos szegmensről … Hihetetlen MMO pvp nélkül …. édes istenem ! :’D hova kerültem ?

  • Ten15
   2017. november 29. - 13:50

   Ez a kérdezz-felelek is nagy mellébeszélés volt, főleg az érzékenyebb kérdéseknél. Engem a csapat tart itt a PVP-s szegmensben, már, ha épp összejön.

   Egyébként meg milyen másik “konstrukcióra” mennél át?

   A jó pvp-s Mythic játékok (mint a DAOC, WH Online) halottak, az Aion döglődik, GW1… no comment, meg különben is unnám már… ArcheAge, vicces, ötletes PVP, de sandbox, sand nélkül, azonkívül, a fejlődésért fizetni kell. Black Desert? 3 hát után kb. mindenki otthagyta a bandából, lásd ArcheAge…

   • Csillagom
    2017. november 29. - 14:39

    ArcheAge , Tera , ezeket próbáltam nekem valami hiányzott :S Megvettem a Black Desertet és szomorúan tapasztaltam meg , hogy nem európai emberre tervezték (pedig lenne benne pvp-s potenciál) A wow légiót is megvettem , jó darabig elszórakoztatott de BG-ken a sok orosz premade gruppok kizsigereltek :D Van ott is egy érdekes szerverpárosítás az fix. Nem tudom lehet maguk a classok változásai miatt nem fogott meg annyira eza kieg .( a gw2 pof ba is sikerült tönkretenni számomra jópár classt, most is akkor unballance az egész , ) A wow draenor os kiegbe jobb volt a pvp szerintem . A pve meg a légióba lett jobb de azt le*zarom. Azért mondtam meglátjuk milyen lesz az új wow kieg hátha… Amúgy erre a FINAL FANTASY XIV -re lennék még kiváncsi erről valaki tud valamit?

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: