Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Jön új raid és fractal a 11.28-as LS4 epizóddal

Jön új raid és fractal a 11.28-as LS4 epizóddal

2017. november 21. Hozzászólás Go to comments

A hírt az új epizód előzetesével együtt kaptuk (előző hír), hogy végre 9 hónap után a 11.28-as LS4 1. epizóddal jön új raid wing és 1 új fractal is.

Már nagyon itt volt a raid ideje, reméljük lesz benne kihívás, challenge mote-ok, jó skin-ek vagy jutalmak mert ha egy egyszerű wing-et kapunk semmi jobb újrajátszhatóság nélkül akkor nem lesz túl sok sikere a raid-nek. Pl. jutalmaknak: menő title, cm mode-ból eső token-ből vehető menő skin/aura-k, új legendary collection (pl. back vagy ékszer), mount skin..stb. Ilyesmik tuti feldobnák újra a raid-elést.  Ha jól emlékszem olyasmit is mondtak hogy nem lesz az új raid-ben külön raid-mastery, viszont lehet lesz olyan rész ahol a mount-oknak lesz szerepe. A Wing4-el ugye bezárult a legendary armor collection, én nagyon kíváncsi vagyok vajon indul-e valami új collection ebben a raid-ben. Sőt, az a kérdés is felmerül hogy egyáltalán  itt ebben a raid-ben továbbra is LegendaryInsight-ot meg magnetite shard-ot lehet-e majd gyűjteni vagy mivel ez már PoF-os raid és nincs köze a HoT-os legendary armor-hoz(más kiegészítő is kell a kettőhöz, pl. csak PoF-al nem lehet HoT-os raid-re járni és legendary armort-t csinálni, csak HoT-al nem lehet majd PoF-os raid-re járni), lehet más dolgokat fogunk majd kapni.

Az új fractal meg valószínűleg casual-abb, azaz könnyebb fajta lesz, legutóbb valami ilyesmit ígértek, hiszen a lvl100 meg a lvl100 cm viszonylag nehézre sikerült, most elvileg egy könnyebb jön. Ami persze nem azt jelenti hogy a cm (nehezített) módját (reméljük hogy lesz) is könnyűre fogják csinálni.
Ha minden igaz jön valami új jutalom is, azt ígérték lesz majd bőven mire költeni a fractal relic-et.

Forrás: https://www.mmorpg.com/guild-wars-2/videos/living-world-season-4-episode-1-daybreak-trailer-1000005699

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: