Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > PvP Season 9-nem lesz duo a legendary division-ben

PvP Season 9-nem lesz duo a legendary division-ben

2017. október 24. Hozzászólás Go to comments

A következő, 9. PvP szezonban nem lehet majd a legendary, azaz a legjobb division-ben duo-ban sorba állni, mert azt mondják hogy nagyon kevés a legendary játékos, 2-nek még nehezebb lenne megfelelő csapatot találni (nagyon sokáig tartana), ezért a 9. szezonban nem lehet majd a legendary division-ösöknek csapatban (2en) sorba állni, csak egyedül.

A következő, 9. szezon november 7-től január 2-ig fog tartani.

Forrás: https://en-forum.guildwars2.com/discussion/12161/season-9-queue-changes

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Csillagom
  2017. október 25. - 08:31

  Hát ez is egy megoldás de , szerintem megint csak tünetet kezelnek. Hát szerencsétlen vergődik se új mapok se új játék mód . Nekem van egy olyan elképzelésem , hogy azért nem tesznek be 1v1 et vagy 2v2 őt mert annyira unbalanced az összes kaszt , hogy rögtön kilógna a lóláb :’D. Nem tudom nagyon jó lenne most már így sok év távlatából ha tényleg kezdenének vmit ezzel az spvp vel normálisan ! Mert ez hogy hol beteszem a duót hol kiveszem meg így/úgy van 5v5 meg nincs, ez már nagyon szánalmas. Szerintem a fejlesztőknek sincs fogalmuk mit akarnak kezdeni ezzel a pvp közösséggel ha van ilyen egyáltalán. Mindenesetre én megemelem azok előtt a kalapom akik rankedeznek és kitartanak ugyan azokon a *zarrá játszott mapokon rohadt sok unbalance közepette !

  • AGab
   2017. október 26. - 11:54

   Az én személyes véleményem az, hogy nem csökkenteni hanem növelni kellene a csapatlétszámot. Pont az unbalance miatt. Jóval nagyobb mapok kellenének, 10 vagy 15 fős csapatokkal, persze ehhez igazított játékmódokkal.
   (Bár nekem már régóta az az érzésem, hogy végleg elengedték már a PvP-t. :( Az elb***ott, elhanyagolt mivolta miatt elvándoroltak a játékosok más játékmódok felé, vagy egyszerűen itt hagyták a játékot és már nem éri meg üzletileg belefektetni a pénzt.)

   • Csillagom
    2017. október 26. - 14:36

    Jó elgondolás , jó lenne pár nagy battleground több fővel. Azon is gondolkodtam bár nem tudom , hogy kivitelezhető meg nem lenne egy nagy futkározás az egészből de ha már vannak mountok nem lehetne valami mountos pvp?:D Álmodik a nyomor :’D…

    Sajnos nekem is az az érzésem ennyit sikerült ebbe beletolni és ezzel a kivesszük a lege duót a lege divizióbol elértük a maximális pvp hez hozzányúlást a fejlesztők részéről. :'((((((( Szerintem jó az alap koncepció és lehetne itt pvp közösséget építeni de a fejlesztők semmit nem tesznek , kevesebb transzmog és több hasznos kontent kéne ebbe a divatbemutatóvá alacsonyított játékba.

   • Shantey
    2017. október 29. - 11:16

    AGab: Ilyen kicsi játékosbázissal egy hónapon belül kinyírnád a PvP-t egy ilyen megoldással. Nem véletlenül nem tették még be. Sőt a duo queue is bőven túlzás volt és itt az első egyértelmű jele, hogy nem is működik.
    Túl kevesen játsszák a játékmódot, hogy érdemi előrelépés történhessen, úgyhogy kicsit 22-es csapdájába estünk.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: