Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Néhány DPS benchmark

Néhány DPS benchmark

2017. szeptember 26. Hozzászólás Go to comments

Páran már készítgetnek DPS teljesítmény méréseket az egyes új build-ekkel, nézzük miket mértek:

FireBrand: nehézség 2/5: 47k

Weaver: nehézség 5/5: 46k

SoulBeast: nehézség 3/5: 40.5k

Scourge: nehézség 3/5: 39k

Renegade: nehézség 1/5: 36.7k

Nagyon úgy látszik van több túl erős (op) build is, biztos hamarosan számíthatunk néhány változtatásra.

Főként a Firebrand tűnik most elég jó dps választásnak raid-re, könnyű és nagyon sok dps-t tol.

A Qt guild még nem csinált kiadott méréseket és útmutatókat, ha lesz ide is kirakom.

De persze ezek a tesztek nem jelentenek sokat azoknak akik nem raid-elnek, hiszen kb csak raid-en számít igazán a dps és a teljesítmény, máshol mindig menjetek azzal amivel a legszívesebben játszotok!

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. 2017. szeptember 27. - 05:38

  Asszondod Kozzy WvW-n és PvP-n nem gáz hogy jelenleg P2W OP buildekkel rohangásznak? :D

  • Shantey
   2017. szeptember 28. - 00:00

   Hogy jön ez ide egy PvE poszthoz?

   • 2017. szeptember 28. - 05:19

    Számomra nem egyértelmű hogy PvE post, és ott kevésbé dráma ha valami OP.

   • Rertez
    2017. szeptember 28. - 08:42

    Royal, ezek mind PvE buildek, amik PvP-ben életképtelenek. Teljesen más meta van a két játékmódban. Ha pl. a második helyen szereplő Weavert megnézed, sPvP-ben egyelőre a core Fresh Air Ele jobb választásnak tűnik a Weavernél, és az a build az alapjátékkal elérhető. Thief sehol sincs a fenti listában (vagy csak még nem tesztelték, aminek azért lehet oka), pedig PvP-ben eredményes, és nem valószínű hogy a Deadeye lesz a kedvenc Thief spec. Teljesen más szempontok alapján készülnek a buildek a két játékmódhoz, sőt PvP solo queue-ban is más buildet érdemes használni, mint egy összerakott csapatban. Az meg hogy most az új elite specek dominálnak, az egyértelműen az újdonság és a változatosság iránti igény miatt van. Könnyebben okoznak meglepetést is, amíg az ellenfelek nehezebben ismerik ki magukat ellenük. Jöhetnek még meglepetések core meg HoT buildekkel is, mert az új változások azok eredményességét is érinti. Egyelőre mindenki kísérletezget az újakkal, hátha valami jobban fekszik neki, vagy csak jobb élmény játszani valami újjal. Kell egy-két hónap, mire ez lecseng. Addig még lesz pár szükséges bug fix, meg talán balance patch is, amitől szintén borulhat egy csomó minden.

    Ha jönnek új raid szárnyak, azokat valószínűleg amúgy is PoF játékosok kapják, szóval azok, akiknek amúgy is megvannak az új elite specek. A HoT raid tartalom meg simán játszható PoF előtti buildekkel is. Fractals szintén. Amúgy meg egy hatékonyan összerakott egyéni build nem feltétlenül passzol minden csapat-összeállításhoz PvE-ben sem, meg illik figyelembe venni a különböző boss mechanikákat is.

   • Shantey
    2017. szeptember 28. - 21:40

    @Royal: Elég egyértelmű, mert máshol nincs is létjogosultsága a benchmarknak meg úgy ámblok a DPS nem releváns más játékmódokban.

 2. erasmus
  2017. szeptember 27. - 10:46

  Öröm látni hogy condi mind… a zerker armorokat lassan lehet kukázni.

 3. Ten15
  2017. szeptember 28. - 18:05

  Jelen állás szerint az új specek egyáltalán nem hoztak a PVP-be semmilyen katarzist. Amivel játszom… WvW esetén a deadeye nagy troll, jól elbohóckodom vele, de metában kb. értéktelen. :) A mirage-nál jobb a chrono bármiben és mit mondjak, amióta létezik a PU nem használtam mást, akár kondi, akár power, csapatba meg viszem a reapert, de a scourge is iszonyatosan súlyos tud lenni. Talán az egyetlen aminél az új elite jobb WvW-n. A holo-t még próbálgatom, nagyon ütős DPS tud lenni, de kompromisszumos, a scraper-nél a távolságon kívül nem igazán kellett megalkudni. A soulbeast langyi…
  PVP-n a deadeye so-so, nagyon jó, ha épp nincs lelassulva az ember és járnak az ujjai, de egy álmos estén nem ajánlott. :) A mirage itt életképesebb, főleg 1vs1, de engem annyira még nem győzött meg, de lehet csak a megszokás miatt nehezen állok át. A többi is használható, csak ismerkedni és gyakorolni kell. Igazán OP-t nem láttam még, de a sok kondi már a könyökömön jön ki…

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: