Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Path of Fire launch trailer

Path of Fire launch trailer

2017. szeptember 19. Hozzászólás Go to comments

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. gwfan21
  2017. szeptember 19. - 19:59

  Hát lehetne eggyel jobb, de nem kegyetlenül ku*va rossz, hanem aránylag s*ar.

 2. Ten15
  2017. szeptember 19. - 23:25

  Ki a pállot pénisz ez a gyapjasfejű migráns? :) Egyébként mintha az elcsépelt klisék kézikönyvéből lett volna összeollózva.

  • 2017. szeptember 20. - 09:16

   Szerintem Koss az első részből. Nyilván Nightfall kiegészítő, mert az játszódott Elonában.

 3. Shantey
  2017. szeptember 19. - 23:42

  Jó ez az új LS teaser, de hol a kiegészítő trailere?

  • Rertez
   2017. szeptember 19. - 23:53

   Pont ezt akartam én is írni, hogy ez egy hosszabb LS trailer. Mé’ nem a területeket mutogatják, meg dobálnak feliratokat vagy valami, miközben megy a harc az új skillekkel? Ez egy story teaser, ami a kb. a célközönség felének semmit sem ad el. Az open world mobok bemutatásával is többet el lehetett volna érni, mint ezzel.

   • Rertez
    2017. szeptember 20. - 00:07

    Még annyit az egészhez, hogy rendben van az, hogy ha kikockázva végigvadászom, akkor találok érdekes dolgokat benne, de az átlag vásárló nem WoodenPotatoes, és én sem vagyok az. A megjelenés előtt három nappal már nyugodtan lehet spoilerezni tartalmakat, eventeket, bármit ami látványos és érdekes lehet. Ez a trailer elvileg futni fog a PoF megjelenése után is. HoT területeken is akadtak olyan helyek, hogy ledöbbentem. Ilyeneket kell mutogatni egy trailerben, és azokat sem tizedmásodpercekig. Ha kell, akkor legyen egy perccel hosszabb, és mutasson egy újonc számára is értékelhető dolgokat!

 4. Kozzy
  2017. szeptember 20. - 01:05

  HoT-nál picit túlzásba vitték a hype-oltatást/reklámozást, viszont én is azt gondolom hogy most a Path of Fire-el picit átestek a ló másik oldalára…

  • Rertez
   2017. szeptember 20. - 02:17

   Jaja, de HoT előtt 10 hónapig éheztették az embereket nulla plusz tartalommal, és azalatt az egekbe húzták az elvárásokat, aztán nagyon sokan koppantak, hogy egy teljesen group content kiegészítőt kaptak, és semmi sem olyan, mint amilyennek az alapjáték után elképzelték. Bátor húzás volt kiadni, de szerintem megijedtek a játékosok reakcióitól, aztán elkezdtek kapkodni. HoT egy nagy kaland. Nem a története miatt, hanem mert nagyon más az alaphoz képest. Amit szerintem leginkább elrontottak benne, az a mastery rendszer, vagyis annak az egyszerűsége. Több és érdekesebb fejlesztést vártam oda, szóval csalódott voltam, hogy az annyi maradt, amennyivel érkezett. Gliding kivételével egyiket sem találtam érdekesnek. Önmagában HoT nekem bejött és a S3 is utólag meglepetés volt a sok térképpel. Emiatt kicsit aggódhatnak is, mert már mindenki megszokta, hogy ANet csak úgy dobálgatja az új térképeket, szóval nem mindenki fogja értékelni a kiegészítővel járó új területeket. Raid lehetett volna kettővel több szárny, de kicsi a raid csapat és valószínűleg PoF tartalmakon dolgoznak egy ideje ők is.

   PoF nem lesz sokkal másabb mastery szempontból. Lefutjuk a kötelező köröket vele, aztán folytathatjuk az eventeket, ha elég érdekesek lesznek. Nem várok nagy durranást a mount mastery-k jövetelével. HoT-hoz képest szerintem most sokat javul a reward rendszer, de ez csak megérzés, mert alig tudunk róla valamit, de fura volt, hogy a “reward team” kommentálta az elite specializációkat is a bejelentő videóban, meg ugye megy némi trükközés az alapanyagok körül is. Gyanús nekem ez az egész. :)

   Ha nem csapták össze az eventeket, akkor jó lesz farmolni is. A bounty rendszer is sokat használhat a változatosság fenntartására. A mount versenyek szerintem nem kötnek majd nagyon le, de jópofa dolog, jól oldották meg, és kell is. Ha öt térképen különböző dolgokat tudok (és akarok) csinálni, akkor már nyertem. A harcrendszert is megpiszkálták rendesen, ami számomra a legfontosabb része egy ilyen játéknak, és fontos hogy érdekes maradjon.

   Az nem kérdés, hogy a helyszíneket piszkosul jól és részletesen oldják majd meg, és változatosak is lesznek az új területek. Ebben nem szoktak nagyot hibázni.

   Már csak kettőt kell aludni, bátrabbaknak egyet.
   Nekem még péntekig le kell adnom egy csomó munkát, meg a feleségemnek még nem is mondtam, hogy a hétvégén mi lesz. Az ovis lányom már tudja. Azt tanácsolta, hogy anyának ne szóljunk előre, mert legyen a raptor meglepetés. :D Kicsivel a GW2 indulása után született, hatalmas dumája van. Miatta lettem full casual, amit egyáltalán nem bánok. Ő a sakált várja, az tetszik neki. A nyúlizé nem. Van egy csaj norn karaktere, amivel igazából nekem néha kötelező játszani, és olyankor van egy óránk, hogy fejlesszük a karakterét.

   Hát szóval így várom én az indulást… :)

   • Altair
    2017. szeptember 20. - 04:28

    /off

    Ez a legtutibb dolog amit valaha is olvastam :) tudom , már nem ritka az ilyen , de én akkor is nagyon örülök neki valahányszor belebotlok ilyen történetekbe, én apukámnak köszönhetem a játékok szeretetét :) gratula! /nomoreoff

   • 2017. szeptember 20. - 12:56

    De édes :)
    Én anno baldurs gate-et toltam (7-8 évesen) apuval ő fordított és írányítot én meg tottyogtam kis csapatommal keresztbe kasul .

 5. Csillagom
  2017. szeptember 22. - 11:14

  Hogyishívják az ilyet? “Gyenge mint az őszi légy?” Az bizonyos hogy a hot trailere köröket ver erre a vmire!

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: