Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Mégis csak lesznek meglepetés tartalmak a Path of Fire-ben?

Mégis csak lesznek meglepetés tartalmak a Path of Fire-ben?

2017. szeptember 15. Hozzászólás Go to comments

Többször hangoztatták hogy minden fontosabb tartalmat már bejelentettek ami lesz a Path of Fire-ben, ennek ellenére most kaptunk egy ilyen párbeszédet facebook-on:

 • Játékos: ~kár hogy csak 1 Guild Hall lesz, új speciális dekorációk nélkül (a HoT Delux-hoz pl. az járt). Legyen kevesebb Outfit és több armor skin!
 • ArenaNet: ~még mindig van 1 hét a megjelenésig, ne sajnálkozz előre, legyél türelemmel mert lehet fogsz találni olyan dolgokat amiknek örülni fogsz! ;)

Vajon mire utalhatott? Szerintetek? Lesz még 1 Guild Hall?

Forrás: https://www.facebook.com/pg/GuildWars2/posts/

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Rertez
  2017. szeptember 15. - 21:35

  Szerintem arra gondolnak, amit MO már egy ideje elég hangsúlyosan és határozottan kommunikál: kevesebb duma, kevesebb ígéret, több tartalom. Nem ígérnek dolgokat, hanem leszállítják, és mindenki akkor látja, hogy mi tartalmaz az adott tartalomcsomag, amikor az megjelenik a játékban.

  Egyetlen fontos ígéretet hallottunk a kiegészítőről, hogy az egész a tartalomról fog szólni, meg persze elmondták, hogy a mount-ok, meg az elite specializációk mik lesznek, meg +1 guild hall, csókolom. A többit képzeld oda, vagy várd meg a megjelenést, meg utána az egyből induló Season 4 és egyéb patch-eket. S3 alatt pl. soha sem lehetett tudni előre, hogy minden epizód kap egy teljesen új térképet. Csak kiadták, oszt’ jónapot. Néha még előre szóltak is, hogy nem biztos, hogy mindig lesz új map, és ne élje bele magát mindenki abba, hogy ez mindig így lesz. Aztán mégis az lett, mert meg tudták oldani időben. Ez így van jól szerintem.

  Az ígéretek csak feleslegesen indítják be a játékosok fantáziáját. Ugyanarról a dologról százan százfélét gondolnak. Annyi bőven elég volt, amit a kiegészítőről elmondtak. Két hónapnál kevesebbet mindenki tud várni. Most meg már csak egy hét maradt. :)

 2. nedvedicious
  2017. szeptember 16. - 02:20

  szerintem arra utalt, h kivesznek egy outfitet

 3. 2017. szeptember 18. - 18:27

  Mondjuk az outfitektől már én is rosszul vagyok … Én is tökre örülnék ha a játékot több armor set-el töltenék meg még akár gem store-ba is. jobban szeretem magamnak összeállítani a dolgokat . Mostani outfitek túl instant shájni hatásúak ,
  jó persze egy egy eventnél jól jönnek h transmuti kavics nélkül beöltöztetem ünnepi hangulatba őket de ennyi :D
  Egyébként nem hinném h már lennének nagyobb meglepetések engem amugyis inkább a sztori érdekel, remélem nem csapták össze.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: