Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Nem lesz jó a Proof of Heroics a PoF-os HeroPoint-ok húzására

Nem lesz jó a Proof of Heroics a PoF-os HeroPoint-ok húzására

2017. szeptember 9. Hozzászólás Go to comments

Kaptunk egy érdekes hírt, a lényeg hogy a Path of Fire-ben nem lehet majd az eddig WvW-n gyűjthető Proof of Heroics-ból (WvW szintlépéskor jár) kivenni a PoF-os HeroPoint-okat se egyéb dolgokat (új rune/sigil).
A lényeg hogy továbbra is lehet majd WvW-ből is új PoF-so HeroPoint-okat fejleszteni, de egy új valutával, amit a WvW-seknek is elölről kell kezdeni gyűjteni.
Jönnek új WvW dolgok, pl. új valuta a Proof of Heroic mellett amiből lehet majd venni PoF-os HeroPoint-okat, új rune-t..stb-t.
Lesz egy új skirmish chest is, ebben lesz az új valuta (azaz nem WvW szintlépéshez lesz kötve mint a Proof of Heroics).

Amúgy ez nem azt jelenti hogy a WvW-esek nem tudják majd instant kifejleszteni a PoF-os elite spec-eket hiszen ha most (vagy akár megjelenéskor is) elköltenek sok Proof of Heroics-ot akkor az alap (Tyria) és HoT-os HeroPoint-kkal szinte biztos hogy lesz elég HeroPoint-juk hogy ki tudják az PoF-os elite-eket is fejleszteni.
A HoT-hos elite spec-ekhez 250 HeroPoint kellett, lehet reménykedni hogy ez körüli érték már elég lesz a PoF-hez is. (hozzá kell tenni hogy eredetileg a HoT-os elite spec-ekhez is 400 HP kellett, utólag vették vissza 250-re).

Forrás: https://forum-en.guildwars2.com/forum/game/wuv/Will-vendors-be-updated-for-PoF/first#post6743184

 

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Shantey
  2017. szeptember 10. - 11:55

  Mindenki hibáztassa Mightyteapotot, a legutóbbi streamben pont ő hozta fel, hogy a proof of heroics mennyire OP lesz, amint a kiegészítő elstartol. Nos ennyit erről. :D

  • Ten15
   2017. szeptember 11. - 11:06

   Egyébként ennyit tesz, amikor hülye streamer fanboyok ostobaságokat posztolnak. Szerintem a PVP/WVW-s réteg értelmesebbje már jó előre gyűjtögette és néha fel-felrémlett benne, hogy mi lesz, ha a “játékélmény fokozásaként”, ezzel a jellemzően buta, ráadásul semmi munkába nem kerülő húzással állnak elő a devek… sanszos volt, de bölcsen hallgatott.
   Erre egy -szerintem, már a videói alapján is- erősen terhelt retardált balfék kiteszi az ablakba. Lehet köze nincs hozzá és enélkül is ez lett volna, de akkor is! Mondjuk azt sem zárom ki, hogy szándékos volt, vagy épp fizettek érte! :) A mai világban… Ami vicces, hogy szigorúan saját véleményem szerint a holo az egyetlen, ami -talán- minőségi előnyt hozhat, a többi az eddigiek alapján nem nagyon. Szóval tökmindegy… Meghagyhatták volna. Egy karakterrel úgyis 99% felfedezi az új részeket, a többivel had ne kelljen már görcsölni. De mindegy, most aztán igazán komplex “játékélményt” kapunk, ez már biztos. És csak pörgetem a tárcámban a kib*szott sok szemetet eggyel-több vagy kevesebb, mit számít? :)

   • Shantey
    2017. szeptember 11. - 18:59

    Ne nyissál rank up chestet és le van tudva a gond.

 2. Ten15
  2017. szeptember 10. - 22:01

  Kb. 2000-et “spóroltam” össze, hogy majd milyen jó lesz a POF-ba vagy épp, ha bármikor új karit húznék fel… szóval a k*rva anyjukat! Főleg a teásköcsögnek! :)

 3. 2017. szeptember 11. - 06:48

  … Minek ez a szivatás? :/

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: