Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Megszűnik a BGDM DPS méter

Megszűnik a BGDM DPS méter

2017. augusztus 16. Hozzászólás Go to comments

Ban-olta ArenaNet a BGDM DPS méter készítőjét, aki amúgy már hónapok óta jelezte hogy nem folytatja a program fejlesztését és átadná másnak. A ban miatt nyilván minden megmaradt kedve is elment így nem adja át senkinek a folytatást és abbahagyja a fejlesztést és lekapcsolja a szervert, így nemsokára nem lehet majd használni a programot. A baj az volt hogy voltak olyan funkciók (pl. Inspect-azaz felszerelés megnézése más játékoson, vagy pl. lebegő Healthbar a játékosok neve mellett) a program egyes verzióiban amiket ArenaNet nem nézett jó szemmel és már korábban figyelmeztette hogy így nem lesz jó. De azért érdekes hogy azután ban-olták miután már mondta egy ideje hogy nem csinálja tovább. Az account-jában is elég sok ideje lehetett, gw2efficiency szerint kb 170.000 goldot ért, ráadásul nem rég ő is megvette a PoF kieget is.

Kérdés hogy a másik sokat használt DPS méter, az ArcDPS vajon életképes és használható marad-e?
Mert abban is voltak olyan funkciók amik elvileg nem megengedettek, bár ha jól tudom most ennek a hírnek hallatán a másik program készítője kivett minden ilyesmit.

 

Forrás: https://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/6txv55/farewell_gw2_people/

 

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Rertez
  2017. augusztus 16. - 12:56

  Ha jól értettem, a két fél közti kommunikációból az jön le, hogy a ban azért járt, mert ANet felszólította a kifogásolt verziók eltávolítására, ő pedig továbbra is terjesztette azokat. Az utolsó, meglehetősen határozott felszólítást követően is folytatta a terjesztést, valamint adományokat fogadott el a felhasználóktól.

  A kínai kliens szabályozása pedig valóban a kínai kiadó hatáskörébe tartozik, az pedig szerintem érthető, hogy nem terjeszthet olyan eszközt, ami mondjuk Kínában elfogadott, de a többi régióban nem. Ezzel kapcsolatban ANet részéről elég érthető állásfoglalást kapott, de továbbra is csak kérdezősködött, húzta az időt, és nem tett eleget a felszólításnak, miután megkapta az utolsó figyelmeztetést is.

 2. nedvedicious
  2017. augusztus 16. - 19:19

  Helyes. Le a dps mérőkkel!

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: