Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Új Bounty és Identification rendszer a PoF-ban

Új Bounty és Identification rendszer a PoF-ban

2017. augusztus 10. Hozzászólás Go to comments

WoodenPotatoes mesél arról hogy milyen 2 újítás vár még minket a PoF kiegben:

  • Identification: a PoF kiegben a legtöbbször haszontalan kék és zöld cuccok helyett egy Unidentified Gear nevű item-et kapunk, amik stack-elnek (kék a kékkel, zöld a zöldekkel), azaz nem lesz állandóan tele az inventory-nk kék és zöld cuccokkal. Azt nem tudom hogy Rare, azaz sárga cuccokra is lesz-e ez a rendszer. Utána eldönthetjük hogy ezeket az Unidentified Gear-eket “azonosítjuk-e”, azaz tényleg kék-zöld cuccoká alakítjuk vagy rögtön átalakítás nélkül salvage-eljük craft matikká. Ha minden igaz akkor a rögtöni salvage után lehet nem kapunk belőlük minor rune-okat és sigil-eket és egyéb “felesleges” dolgokat, hanem talán több egyéb matit (szemben a beazonosított cucc salvage-el ahol lehet jár rune/sigil és lehet kevesebb egyéb mati).  A beazonosítást valószínűleg valamilyen szíves npc-nél lehet majd. Viszont a beazonosítás után járhat az item mellé valami extra, pl. egyéb collection item is, de az is előfordulhat hogy semmi se jár az azonosítás után.
  • Bounty: nem a guild mission-re kell gondolni, de hasonlóra. Ezek a PoF területen lévő (openworld ??) fejvadászat event-ek. A lényege hogy elég sűrűn, picit nehezebb ritka, pl. champion mob-ok jönnek amiket együtt kell a játékosoknak levadászni időre. Van a közeli városban (pl. Amnoon) egy térkép is hogy melyik mob él éppen és kb merre. Az adott bounty feladatot el kell vállalni és aztán lehet csak csinálni időre. Elvileg lesz értük jutalomként valami +loot vagy specifikus loot, token vagy ilyesmi.
    Ami érdekes hogy a levadászandó mob openworld-ben lesz-e vagy instance-olva. Én elképzelhetőnek tartom hogy openworld lesz, azaz bárki aki arra jár jöhet segíteni leölni, de az extra loot-ot csak azok kapják meg akik előtte elvállalták az adott Bounty-t a városban.

 

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: