Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > 08.11-13, azaz Péntektől Vasárnapig Ingyenes Path of Fire Demo mindenkinek!

08.11-13, azaz Péntektől Vasárnapig Ingyenes Path of Fire Demo mindenkinek!

2017. augusztus 10. Hozzászólás Go to comments

Ne feledjétek hogy most péntektől vasárnapig játszhatjuk az első demo-t a Path of Fire kiegészítőből!

Pontos időpont: Péntek patch időben, azaz magyar idő szerint nagyjából 17-19 óra között indul.

A demo várható tartalma:

 • egy pici része az első story-nak ami átvisz az új területre (van pl. szív küldetés a story-ban).
 • egy pici része az első map-nak (kb az első map 1/3-a felfedezhető a demo-ban), de itt is azért találni majd sok újítást, új mob-okat, felfedezni való dolgokat (pl. benne lesz Amnoon városa)
 • kipróbálható a raptor mount, de csak az első skill-je lesz aktív (amúgy a mount-on ülve nincs fall damage és tudsz nagyobbat ugrani space-el ami az endurance/dodge bar-ból fogyaszt)
 • ebben a PvE demo-ban nem lehet majd az új elite specialization-öket kipróbálni, ezt majd a következő héten lévő demo-ban lehet WvW-n és PvP-n
 • elvileg lehetséges hogy csak warrior és guardian készíthető ebben a demo-ban,  ráadásul ha minden igaz nem valami jó felszerelést kapunk hozzájuk (celestial talán?). Az is lehetséges hogy nem lehet majd még HoT-os elite spec-et se kifejleszteni hozzájuk (a PoF-s elite spec-et meg tuti nem).
 • a demo-t bárki kipróbálhatja akinek van GW2 account-ja, mindegy hogy milyen account-od van, akár free2play, akár alapjáték(core), akár HoT
 • a demo úgy fog működni hogy kapsz ingyen egy karakter slot-ot, ami lemásolja a jelenlegi acccount-od dolgait, aztán úgy fog működni mintha egy különálló account lenne, bármi amit csinálsz ezen nem lesz hatással az eredeti account-odra. Ezután létre tudod hozni a demo karaktered ezen a slot-on. Viszont bármit amit elérsz a demo-ban ezzel a karakterrel, azaz +gold, új achi, új skin, kiesett item (legyen az bármi, akár precursor..stb), megszerzett mastery, +pvp/wvw szint, ezekből semmi sem tartható meg és nem lesz hatással az eredeti account-odra. A demo időszak végén a demo karakterslot (a karakterrel együtt) törlődik.
 • erősen javasolt hogy a demo indulása előtt, mielőtt még a demo karakterslot másolná az account-od tegyél be mindent amit szeretnél használni kipróbálni a bankodba, hogy az a bankot kapd meg a demoban, így ki tudj próbálni dolgokat. Pl. a demo-ban ha minden igaz celestial statos cuccokat kapunk ami kb nem sok mindenre jó. Ezért érdemes betenni a bankodba heavy(lehet csak wari/gua lesz) ascended vagy legendary armor-okat és fegyvereket hogy fel tudd jobb cuccokkal szerelni a karaktered. Illetve tegyél be bármi olyat is amit elnyomnál, kipróbálnál csak úgy, tudván azt hogy az igazi account-odon úgy is megmarad.
Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. 2017. augusztus 10. - 11:01

  Tervezem, hogy a hétvégén streamelem az első lépéseket Youtube-on. Ha péntek esti patch időben kezdik, akkor nyolckor már mehet is a live. Részleteket és korrekt beharangozót majd a pontos adatok ismeretében. Max. tízig fog menni, mert erősen tesztelés alatt áll a felszerelés.
  Csak esténként tudok streamelni, úgyhogy ha nem péntek este, akkor szombat este lesz.

  Link a csatornára (nem muszáj feliratkozni): https://www.youtube.com/user/crmessen
  Ingame név, ha csatlakozni szeretnétek: Vérpenge, vagy Rinn Pof Demo
  TS: nincs.

  Bocs a plug-ért ;)

  • Rertez
   2017. augusztus 10. - 12:30

   Péntekre óvatosan tervezzetek! Állítólag teljesen újrahúzták az EU szervereket a frankfurti adatközpontban, mert minden elszállt. Kevesebb idejük maradt a felkészülésre, és ki tudja, hogy péntek este milyen problémák jöhetnek elő nagyobb terhelés alatt.

   • 2017. augusztus 10. - 13:49

    Ezért is esőnap a szombat

 2. gwfan21
  2017. augusztus 12. - 00:01

  Észrevettétek, hogy Glint beszél hozzánk a demoban?

  • gwfan21
   2017. augusztus 12. - 00:07

   Közben megtaláltam, hogy revenant dolog csak. A használt “hőshöz” beszél kedd óta.

 3. lavor
  2017. augusztus 12. - 06:20

  Hali!
  Arról nem tudtok valamit, hogy azokkal a cuccokkal, amit a demo-ban szereztem, mi lesz?
  Csak mert a demo karakter ugye kapott egy csomó runát, sigil-t, meg kaját, én meg rögtön bepakoltam az egészet a bankba.:D
  Remélem nem lesz balhé belőle.

  • Shantey
   2017. augusztus 12. - 07:11

   Ki van írva hatalmas betűkkel a képernyő tetején, hogy elvesznek a szerzett tárgyak. :)

  • Kozzy
   2017. augusztus 12. - 08:26

   A demo karakter úgy viselkedik hogy lemásolta az account-od, mindent, pénzt, matikat, bankot, shared inventory-t..stb, de utána onnan kezdve úgy működik mint egy önálló account, bármit amit csinálsz rajta nincs hatással az eredeti account-odra. Költhetsz pénzt, matit, transmute charge-ot, bármit az igazi account-odon nem fogy. Ha átlépsz egy nem demo karira látni is fogod hogy nem változott semmit. Viszont a fordítottja is igaz, minden amit a demoban szerzel: gold, item, achi, skin, mastery, xp, mount..stb csak a demo account-on marad, nem lehet sehogy átrakni az igazi account-odra. Amit bankot látsz a demo karival az a demo bank, a karakter kreálás előtti igazi bankod másolata, de onnan kezdve nincs összeköttetésben a bankoddal bármit raksz ki-be az igazi bankod nem változik. (mintha egy másik account lenne). Amúgy meg kereskedni a demo account-on nem lehet, se TP se levél, szóval sehogy nem lehet belőle nyereséget csinálni. A demo időszak lejártával a demo karakterek minden dolgukkal együtt (bank) törlődnek.

 4. Shantey
  2017. augusztus 12. - 08:28

  Összességében pozitívan csalódtam a demoban, egyedüli szívfájdalmam, hogy így mountokkal nagyon kicsi a map. Tudom, ez csupán a fele kb az elsőnek, de hogy ilyen könnyedén el lehet jutni A pontból B pontba nincs meg az a gigantikus érzete a mapnak, amit ígértek. De maga a raptor mount az valami zseniális, tényleg nagyon jól megcsinálták a mozgását illetve úgy ámblokk az animációkat. Itt pl idle animation, amit még ingame nem sikerült elcsípnem, de könnyesre röhögtem tőle magam mikor megláttam. :D

  • 2017. augusztus 12. - 09:14

   Az AFK anim is adja, fekszik a földön a lusta raptor. Ezeket annyira eltalálták.

 5. 2017. augusztus 12. - 09:13

  Nagyon jó az egész, repült is egy Ultimate előrendelés.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: