Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Jön a Glide WvW-re!

Jön a Glide WvW-re!

2017. augusztus 4. Hozzászólás Go to comments

Már a következő patch-ben, 08.08-án berakják teszt jelleggel WvW-re a Glide-ot (siklás). Nem kell hozzá a PvE mastery, lesz rá külön WvW mastery, de a HoT kieg kell hozzá hogy kifejleszd. A patch-ben WvW mastery point reset is jön, azaz újraoszthatod a WvW mastery pontjaid minden karaktereden!
Ha a teszt nem sikerül jól, vagy nem lesz sikeres a játékosoknál akkor nem marad végleges funkciónak.
A map-ok kisebb területekre lesznek osztva a camp, tower, keep körül, amiknek látszik majd a határvonala amin belül lehet Glide-olni. Ha olyan területre érsz (pl. ellenséges) ahol nem lehet Glide-olni akkor kikapcsol (és leesel). Azt viszont nem írták hogy lesznek-e Glide skill-ek. Amit viszont írták hogy a Ballista-nak lesz új skill-je amivel le lehet lőni a Glide-oló embereket.

Itt meg lehet nézni EBG képét az új Glide zónákkal.

 

Saját vélemény: Én  egyáltalán nem tartom jó ötletnek hogy olyan újításokra fordítják a drága idejük amit lehet a community egyáltalán nem is akar. Régebben meg lettek szavazva dolgok hogy miket csináljanak amiknek több köze van a WvW harcokhoz, balance-hoz mint hogy berakjanak egy ilyen fun-faktort, aminek kb kevés haszna vagy köze van a WvW-hez.
Átgondolva, azért van több olyan hely is (főként Desert map) ahol nyilván a gyorsabb közlekedésben sokat segít, szóval nem csak mókázni jó. Bár én jobban örültem volna más jellegű újításnak, de van azért haszna ennek is :)

Forrás: https://forum-en.guildwars2.com/forum/game/wuv/Gliding-and-Territories-in-WvW

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. 2017. augusztus 4. - 09:03

  A glidolás hozzáadásának fő célja, hogy hamarabb kiérj a harchoz. Meglátjuk mi lesz belőle, elsőre jól hangzik :)

  • Kozzy
   2017. augusztus 4. - 09:47

   Igen, a Desert map-on hasznos tud lenni, de a többin nem hiszem hogy sokat számítana. EBG-n pl. én szinte semmi értelmét nem látom. Az kb egy teljesen sík terület, nem tudsz áthidalni terepakadályokat a glide-al, mert nem nagyon van ilyen akadály :)

   • 2017. augusztus 4. - 10:41

    Ha tesznek be Jumping pad-eket is, akkor viszont eléggé érdekes lehet. Mindenesetre egy zerg akkor is zerg marad. Legfeljebb kettő fog futni a mapon. Egy HoT-os emberekkel, és egy HoTatlan. A másik, hogy ez segíti, hogy az emberek könnyebben és gyorsabban tudjanak reagálni eseményekre. Most hosszú percek elmennek arra, hogy a map másik oldalára érj, ha éppen ott van az action, ez kicsit segít a dolgon. OP-nak első körben nem látszik, mert ellenséges területen leesel, és nem tudsz berepülni a védelmi vonalak mögé.
    Szóval, érdekes lesz ez a pár nap ;)

 2. AGab
  2017. augusztus 4. - 10:55

  Ezzel csak úgy két évet csúsztak. :( A desert borderland-ok bevezetésekor kellett volna egyből aktiválni a glidert (ahogy a community kérte) és akkor valószínűleg nem kellett volna kukázni azokat azonnal és végigcsinálni azt a blama és botrány sorozatot amit levágtak.
  Ezzel csak azt érik el, hogy a mountok bevezetésekor pedig azokat fogják kérni a játékosok WvW-re. Azt meg berakják majd a 3. kiegészítő érkezésekor?
  (És ne érezze magát a WvW-s (és PvP-s) társadalom jogosan pofán köpve magát?)

 3. 2017. augusztus 6. - 18:47

  Stonemist Castle tetejéről fognak glide-olni, már most látom. :D
  Azért úgy gyorsan oda lehet érni valahova!

  • Rertez
   2017. augusztus 6. - 21:05

   Finom lesz, ha a fejünkre pottyan egy zerg, mi? Azért kíváncsi vagyok erre a glider-leszedős ballista dologra is, hogy lesz-e egyáltalán bármilyen gyakorlati haszna pl. egy nagyobb csapat ellen.

 4. Bikuci
  2017. augusztus 8. - 13:29

  Szerintem is elkéstek. Nem kicsit, és már a HoT-nál is késésben voltak. A wvw kinyírásával elképesztően sok embert elvesztettek. Kár volt az e-sportot erőltetni, a játék belehalt.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: