Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Az utolsó LivingStory3 epizód 07.25-én érkezik

Az utolsó LivingStory3 epizód 07.25-én érkezik

2017. július 12. Hozzászólás Go to comments

 

Jelenleg még előzetes videó nélkül, csak ezt a képet kaptuk, meg a hozzátartozó szöveget: 07.25-én jön az utolsó epizód! Valószínűleg akkor következő héten kapunk majd egy kis előzetest is.

FRISSÍTVE: jön új fractal is ezzel a patch-el, amihez kaptunk egy pici videót is. (és szerintem nagyon rossz minőségű, kb semmit se mutató videót, mintha egy teljesen amatőr csinálta volna, amiben kb csak 1 felirat van, ennyi erővel egy kép is lehetett volna).

Ha minden igaz az utolsó epizód után, akár pl. közvetlenül a story végén egy befejező videó jelenetben rávezetnek a kiegészítő történetére, ezáltal a területének elhelyezkedésére. Persze lehetséges hogy ez nem történik meg és később kapjuk majd Current Events keretében. Utána mindenképp várhatóak majd szép sorban az információk: mikor jelenik meg, mennyibe fog kerülni, miket fog tartalmazni és biztos kapunk némi betekintést is majd (pl. az új elite spec-ekről mint a HoT-nál is).

SPOILER: Ami a képből látszik és that_shaman data-mine-nak köszönhetően várható: az új utolsó map valószínűleg Orr-ra vezet minket (dél-keleti felfedezetlen részre valószínűleg). Vajon hogy és miért megyünk oda és hogy fog ez kapcsolódni a következő kiegészítőhöz?

 

Forrás: https://www.guildwars2.com/en/news/living-world-season-3-finale-arrives-july-25/

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. gwfan21
  2017. július 13. - 01:20

  Na korábban, mint gondoltam. Egyébként ha tényleg orr, akkor valószínűleg az istenek miatt megyünk. A hajó pedig eléggé cantha beütésű. Legalábbis egyben voltak ilyen jellegű vitorlával hajók Cantha területen.

  • kozzy83
   2017. július 13. - 08:17

   Igen, valószínűleg Balthazar ide “vonult vissza” és ő utána jövünk majd, a hajóról meg más fórumokon valóban azt mondják hogy Cantha beütésű, ez is lehet valami utalás, szóval az se lehetetlen hogy Cantha lesz a kiegészítő területe és nem lesz gyalogos összekötő map, lehet hogy hajóval fogunk odajutni.

   • Rertez
    2017. július 13. - 09:45

    A hajó nem véletlenül került a kompozícióba. Ilyen vitorlák kínai hajókon vannak, szóval sanszos, hogy Cantha lesz a folytatás.

    A képen három réteg van: előtérben dzsungel (HoT Maguuma) – Orr (S3 finálé) – háttérben öböl egy canthai hajóval. Tippre azt mondanám, hogy a finálé Orr-ról Canthára vezet, és a Season 3 azzal végződik, hogy in-game teaser lesz a következő kiegészítőhöz. Az majd kiderül, hogy a hajón álló alaknak van-e valami konkrét szerepe vagy csak egy random valaki áll ott. A vitorlán egyébként HoT tövises mintázat tűnik fel halványan, de lehet hogy csak belemagyarázom. :)

   • Shantey
    2017. július 13. - 11:20

    De miért is mennénk Canthába? Főleg, hogy tudjuk merre visz majd a kiegészítő.

   • gwfan21
    2017. július 13. - 13:03

    Honnan tudod? Eddig ha jól emlékszem semmi nem jött be abból, amik akkor “kiszivárogtak”.

   • Shantey
    2017. július 14. - 18:50

    Arra a market manipulátor posztra gondolsz? :) Pls …

   • gwfan21
    2017. július 14. - 19:59

    Hát mivel máskor nem volt utalás a kieg témájára csak akkor. Akkor jött az a szutyok szöveges, meg a képek mapokról és a specekről jöttek még akkor. Lássuk be egyik se valami megbízható szerintem. Szóval a kérdésem még mindig áll, honnan tudod/tudjuk, hogy merre visz a kiegészítő? Teljesen komolyan kérdezem egyébként, lehet nekem kerülte el valami a figyelmem.

    PS: Elég szomorú, hogy azzal a poszttal tudtak marketet manipulálni, amikor direkt elmondta előtte már anet, hogyha szivárogtatás van kicserélik a receptet.

   • Shantey
    2017. július 15. - 10:56

    Akkor te pont kimaradtál a legit leakekből.

    A lényeg, hogy Cantha közelébe se megyünk. Nem is nagyon tudnánk, mert Steve még útban van.

 2. 2017. július 14. - 05:53

  Végül is zseniális húzás lenne ha a sárkányok kiírtása után (mondjuk szerintem inkább a visszaaltatásuk lett volna logikus) az istenek harca tör ki. Már GW3-at is alapozni lehetne erre.

  Gyere Cantha, hiányzol! :D

  • gwfan21
   2017. július 14. - 15:16

   Visszaaltatni, micsoda ötlet. Magadtól jutott eszedbe? :D Egyébként megölni mindet! Epikus csatákat akarok, ahol minden sárkányt látok teljes valójában és lekaszabolok. Teljesen össze is vagyok törve a múltkori óta.

   • 2017. július 15. - 14:07

    Igen, magamtól :D Zhaitan csatája még csak-csak elment, de a többi elég láma volt eddig… Ősi sárkányok basszus!

 3. 2017. július 14. - 11:17

  Canthára azért nem vennék mérget, kb. ilyen hajó van Bloodtide Coast betöltő képernyőjén is. :-)

  • Rertez
   2017. július 14. - 11:55

   Igazad van, de ez akkor is egy canthai hajó, ami szerintem nem véletlenül került a teaser kép központjába. Bármi mást betehettek volna. Ez a hajó Cantháról érkezett, és szerintem fontos szerepe lesz a finálét illetően. Ettől függetlenül nyilván semmi sem biztos, meg ugye attól, hogy jött egy hajó, még az sem biztos, hogy vissza is tér.

 4. Shantey
  2017. július 14. - 18:46

  Lesz új fractal is.

  • kozzy83
   2017. július 15. - 07:55

   Csak én gondolom úgy hogy ez a videó olyan mintha egy amatőr csinálta volna, kb semmit se mondó/mutató, mintha kb csak 1 felirat lenne benne? Én valahogy úgy érzem szégyen egy ilyen videót kiadni egy nagyobb játékfejlesztő részéről.

   • Rertez
    2017. július 15. - 10:14

    Nem mintha, hanem tényleg csak egy felirat van benne. Ez inkább spoiler egy még kiadatlan teaser videóból. Szerintem is több értelme lett volna egy állóképnek. Valószínűleg van egy hosszabb verzió is, és annak a végéről crop-olták 720p-re felhúzva a kisebb méretű szöveget. Egyébként meg tényleg valami community manager csinálhatta hirtelen felindulásból.

   • Rertez
    2017. július 15. - 10:33

    A 720p-re felhúzást visszavonom. Pocsék a beágyazott videó minősége, és az tévesztett meg. Az oldalukon lejátszva jobb a felbontása.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: