Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > WvW:Outnumbered pip javítás a következő patch-ben

WvW:Outnumbered pip javítás a következő patch-ben

Végre javítják a túlzottan sokat érő outnumbered +5 pip-et WvW-n. A javítás megoldását még nem ismerjük, hogy más mechanika lesz-e vagy csak lecsökkentik a +5 pip-et. Véleményem szerint a +5 pip is eleve nagyon sok, még akkor is ha nem ugrálnak tick lejárta előtt border-t az emberek. Egy folyton 3. szerveren (+1) sűrű outnumbered-el(+5=+6) sokkal gyorsabban lehet maxolni a heti pip-eket mint egy folyton első szerveren  ahol kb sosincs outnumbered(+3+0=+3) és ez így nagyon nincs rendjén. Reméljük tényleg valami jobb egyensúlyt találnak. Én azzal is teljesen megelégednék ha +2-re csökkenték.

Egy előző hírben azt is írták hogy a Bitterfrost-ot AFK farm is javítva lesz a következő patch-ben (lásd korábbi cikk).

Már csak az a kérdés mikor jön az a kérdéses patch, ugyanis eltelt már kb. az az idő ami el szokott telni 1-1 LivingStory3 epizód között, azaz pár héten belül jönni kell a következő, egyben utolsó epizódnak. Véleményem szerint következő héten kapunk egy trailer-t és utána való héten jön az epizód patch.
A végén ha minden igaz majd kiderül hogy hogyan kapcsolódunk és nagyjából mire számíthatunk, merre megyünk, ki/mi ellen küzdünk a következő kiegészítőben. Elképzelhető hogy még lesz pár Current Events is, de utána reménykedhetünk hogy majd elkezdünk kapni információkat a következő kiegészítőről, hogy miket fog tartalmazni és mikor fog megjelenni és mennyibe fog kerülni.

Forrás: https://forum-en.guildwars2.com/forum/game/wuv/How-to-stop-outnumbered-abuse/first#post6640269

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. gwfan21
  2017. július 8. - 17:02

  Igazából 2-3 hónapot mondtak elején és az előző epizód is 3-ra volt. Ha tartják hogy max 3 hónap, akkor augusztus 1 a köv epizód legkésőbb, de azon se lepődnék meg ha elhúznák egy héttel és pvp szezon végén jönne az uccsó epizód. Current event-t is ígértek két epizód közé, ha jól emlékszem és még sehol sincs. Szóval nem hinném 2 hét múlva jönne, de remény hal meg utoljára. :)

  • kozzy83
   2017. július 9. - 00:50

   4.epizód=02.08, 5.epizód=05.02, köztük 12 hét telt el. 2 hét múlva 11 hét fog eltelni 05.02-höz képest, azaz 1 héttel kevesebb mint a 4-dik és 5-dik rész között, szóval én látok rá esélyt, de biztosra természetesen sose mondanám, lehet tényleg megvárják a PvP szezont (azt hiszem az lenne akkor az eddig legnagyobb LS3 szünet 14 héttel)
   Current Events-et meg én az utolsó epizód és a kiegészítő közé tippelném, de hát ez is csak tipp :)

   • Shantey
    2017. július 9. - 20:13

    PvP season végével jöhetne tényleg az új epizód, de akkor meg sanszos, hogy idén nem lesz kieg, mert állításuk szerint az jóval a három hónapos intervallumon kívül esne a hatodik rész megjelenése után. Decemberre meg marketing fail lenne kiadni.

 2. 2017. július 11. - 12:53

  Brutálisan OP buildekkel nem foglalkoznak?
  Csak mert WvW-n olyan daredevilekbe futok bele egy jó ideje akik stealthel 2 másodperc alatt downedelnek, PVP-n meg olyan guardian/revenant izék vannak akik 3v1-et játszanak röhögve… :|

  • gwfan21
   2017. július 11. - 13:12

   WvW-t nem tudom, de PVP-n csak simán ügyetlenek vagytok. Próbálj ki egy mesmert ellenük pl. Bár 3v1-ben kb akármivel le kéne szedni.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: