Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Teljes HoT játék – Sorsolás (Frissített, eredményekkel)

Teljes HoT játék – Sorsolás (Frissített, eredményekkel)

2017. június 26. Hozzászólás Go to comments

Egy magát meg nem nevezni kívánó jótevő játékostársunknak a használt GW2 Heart of Thorns account-járól van szó. Bár ugyan hivatalosan nem legális az account átadás/eladás más személynek, de azt hiszem ez úgy is csak köztünk marad, senki se fogja megtudni. Az account-hoz jár majd az email cím, a játék jelszava és az email jelszava, szóval aki megkapja utána tud játék jelszót változtatni.
Mivel az account használt így már vannak rajta elért eredmények, megszerzett cuccok: pl. kb 8100 achievement points, 173 mastery points, 1-2 Gemstore-os cucc is (outfit,salvage kit),  nyilván vannak unlock-olt skin-ek is a wardrobe-ban, viszont karakter egy sincs(mind le lett törölve), azaz válaszható a WvW szerver (nyilván jelenleg full-osat nem tudsz választani). Az account-on anyagilag sincs számottevően kb semmi: se gold, se material-ok, se egyéb valuták.

A sorsolásra nevezés feltételei: csak Free2Play, azaz az ingyenes verzióval játszó játékosok vehetnek részt a sorsoláson, és abból is csak olyanok akik “komolyabban” érdeklődnek a játék iránt, azaz van már 80-as szintű karakterük. (Tudom másodszorra is majd fel kell húzni egy 80-ast a használt account-on, de akinek tetszik a játék szerintem ez nem gond). A nevezés csak egyszerűen annyi hogy ide, ehhez a cikkhez kell egy hozzászólást írni, amibe tetszőleges hosszúságú leírást adsz arról miért szeretsz GW2-zni és beleírod a hozzászólásba a free2play account-od teljes nevét is. (pl. “jozsi.1234”). Figyelem! A sorsolás után party-ba hívom a nyertest és ha nincs 80-as karaktere újrasorsolok. Amennyiben nem lesz egyetlen nevező sem akkor leviszem a 80-as szinthatárt kb 40-50-re.

A sorsolás időpontja: jó hír hogy a sorsolás csak 06.26-án lesz, azaz ha még nincs 80-as a karaktered van rá kb 2 heted még felhúzni!

A sorsolás eredménye nem függ az ide leírt hozzászólás szövegétől, simán csak egy véletlenszerű szám és a hozzászólás sorszáma alapján fogok sorsolni.

A cikk két héten keresztül legfelül lesz, remélem többen is fognak “nevezni”. Sok szerencsét!


FRISSÍTVE! EREDMÉNYEK:

Nos..elérkezett a nap a sorsolásra. 4 ember jelentkezett, bár többen rendelkeznek az alapjátékkal pedig csak free2play-t írtam ki, de sebaj, első körben mindenkinek elfogadtam a jelentkezését.
A sorsolás menete : egyszer, 1-4 közötti véletlen számot sorsoltam a következő oldal segítségével: https://www.random.org/
Ezután a hozzászólások sorrendje alapján hozzápárosítottam a jelentkezőt. (1-Clytie.8705, 2-Koko.6218, 3-kokaa.4180, 4-Tibi.4029).

A nyertes sorszám: 2, azaz a nyertes: Koko.6218
Gratulálok! Meg foglak keresni a játékban, beszélünk, ha minden rendben átadom az account információt!
Köszi mindenkinek hogy jelentkeztek!

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. 2017. június 13. - 12:03

  Játszom free2play account-tal is, de van egy collectors editionos és egy sima ultimate-es is. Jelentkezhetek? :D

  • kozzy83
   2017. június 14. - 08:10

   Nos..nem tudom eldönteni komolyan kérdezed-e. Ha igen akkor rád bízom, nyilván nem fogom nézni van-e másik account-od, de a lelkiismeretedre bízom hogy elvennéd-e a lehetőséget olyan elől aki mondjuk nem engedhette meg magának hogy megvegye a kiegészítőt.

   • 2017. június 15. - 08:15

    Nyugi, csak arra akartam rávilágítani, hogy erre nem tért ki a kiírás ;)

 2. Ten15
  2017. június 14. - 08:12

  Tudnék javasolni egy játékostársat! :)

 3. Clytie
  2017. június 19. - 00:30

  Sziasztok!
  Szeretnék jelentkezni a sorolásra!
  Körülbelül 2015 őszétől játszom a GW 2 -vel, kisebb nagyobb megszakításokkal. Free to play az accoutom, ezért eléggé korlátozva játszok, de így is nagyon megkedveltem a játékot, szerintem legjobb mmorpg, érdekes történettel, csodálatos zenével.
  Account nevem : Clytie.8705
  Egy lvl 80 as mesmerem van.

  • kozzy83
   2017. június 20. - 07:26

   Jelentkezés elfogadva.

 4. Koko
  2017. június 19. - 18:35

  Sziasztok!
  Jelentkeznék a sorsolásra.
  Gw1el kezdtem a pályafutásomat 2006.tól egészen mostanáig a Gw2-vel. Nem fp2 az accom, de anyagi gondok miatt nem fogom tudni megvenni a HOT-ot.
  Köszönöm a figyelmet. 4 lvl 80-as karim van.
  Az account nevem: Koko.6218

  • kozzy83
   2017. június 20. - 07:33

   Bár nem ez volt a kiírás, de elfogadom a jelentkezésed ha valóban úgy gondolod hogy nem lenne gond teljesen elölről kezdeni, mert ugye mint írtam is ez nem egy HoT account kulcs amivel upgrade-elni tudod a meglévő account-od, ez egy használt, de karakter nélküli account, 0 vagyonnal, azaz új karaktereket kell rajta kezdeni és 80ig felhúzni hogy a HoT tartalmakat ki tudd próbálni.

   • Koko
    2017. június 20. - 19:30

    Persze, tudom, hogy előröl kellene kezdenem, de nem probléma. Sőt, az alapban már mindent elértem nincs igazából mi motiváljon és szívesen kezdenék bele új karakter húzásába is csak helyem meg nincs, így tökéletes lenne az acc! :)

 5. Kokaa
  2017. június 19. - 20:10

  Sziasztok! Szeretnék én is jelentkezni a sorsolásra, az alap gw2-vel sokat játszottam, viszont a pve szegény end game conent miatt meguntam 2-3 hónappal a kieg előtt. Van két 80-as karakterem. account name: kokaa.4180

  • kozzy83
   2017. június 20. - 08:02

   Elsőre neked is ugyan azt tudom mondani mint az előző jelentkezőnek: elfogadom a jelentkezésed ha valóban úgy gondolod hogy nem lenne gond teljesen elölről kezdeni, mert ugye mint írtam is ez nem egy HoT account kulcs amivel upgrade-elni tudod a meglévő account-od, ez egy használt, de karakter nélküli account, 0 vagyonnal, azaz új karaktereket kell rajta kezdeni és 80ig felhúzni hogy a HoT tartalmakat ki tudd próbálni.

   Másrészt csak megjegyzem amúgy ha az alapjáték pve része nem nagyon tetszett és meguntad akkor lehet a HoT-é se fog annyira, mert a lényeg ugyanaz kb, ráadásul kevés a HoT map az alaphoz képest. Map-ozni (100%-olni), event-ezni, achi-kat csinálni lehet, ugyan úgy mint az alapjátékban, új dungeon/fractal nincs. Az egyetlen end-game content a HoT-ban ami más az a raid, de azt elég kevesen csinálják, mert a többi casual PvE részhez képest jelentősebb nehezebb.

   • Kokaa
    2017. június 21. - 21:14

    nem lenne gond, ha megvenném úgy is húznék egy karaktert :), nem baj ha nehéz a raid, klán ha jól tudom úgy is van pve orientált :),
    köszönöm, hogy elfogadtad!

 6. Kalderel
  2017. június 25. - 16:04

  Sziasztok! Szeretnék jelentkezi én is.
  2015-ben kezdtem el játszani a GW2-vel, és azonnal megtetszett benne a jó történet, a terep és a kasztok. Szeretném már a HoT-ot is kipróbálni.
  Account nevem: Tibi.4029

 7. Koko
  2017. június 27. - 11:05

  Szuper! köszönöm! :) :D

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: