Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > 06.20-án várható PvP változtatások

06.20-án várható PvP változtatások

2017. június 15. Hozzászólás Go to comments

06.20-án jön egy PvP patch amiben a következőkre számíthatunk:

 

 • Megváltozik a PvP lobby (Heart of the Mists): lesz egy kb 10 főnek elég területtel rendelkező free-for-all (mindenki mindenki ellen) map rész, ahol lehet egymás ellen játszani, kipróbálni build-eket egymás ellen, lefoglalni magad amíg a sorban állsz. Itt majd lehet akár duel-ezni, 2v2-zni, csak arra kell figyelni hogy mivel mindenki mindenki ellen van bárkinek ha kedve szottyan beavatkozhat a harcotokba. Ennek az arénának a padlóját a Champion’s Rest-ben (lásd későbbi pontban) található játékosok tudják vezérelni, valószínűleg mindenféle rossz effektet, sebzést, condit okozva.

 

 • Megváltozik a PvP lobby (Heart of the Mists): lesz egy új map rész, a Champion’s Rest, ahova csak a top PvP játékosok léphetnek be és ők is csak az első belépéstől számított 1-4 héten át a helyezéstől függően. A belépéshez vagy az első 25-ben kell végezni az adott PvP szezon végén vagy az automatizált PvP bajnokságban (lásd későbbi pontban) az első 4-ben kell lenni. Itt megtalálható lesz külön Mystic Forge, crafting station-ök, bank, TP és egyéb NPC-k, azaz kb mint az exkluzív belépővel (1000 gem) elérhető PvE területek. Akik itt tartózkodnak nekik lesz lehetőség a free-for-all (mindenki mindenki ellen) aréna csapdáit kezelni. (valószínűleg rossz hatásokat, condi-kat, sebzést lehet rakni a padlóra).

 

 • lesz automatizált havi PvP tournament: ha jól értettem akkor csak 5 fős premade csapatoknak, napi tournament meccseket kell játszani, egyenes kieséses módszerrel, melynek a végén a havi döntőkbe lehet jutni. Az adott hónap első csapata kap egy egyedi title-t és minden tagjáról készül egy-egy szobor másolat (olyan lesz a szobor mint ti, olyan faj, nem, olyan cuccokat fognak viselni mint ti, de back-et és outfit-et nem másol, illetve ruha nélküli esetben alap skin-t ad) amit mindenki láthat majd. Kép itt. Egy nap 3 fajta tournament van, ezeken lehet tournament pontokat szerezni amikkel be lehet jutni a havi tournament-be. A napi tournament jutalmai: gold, dye-ok, Mystic Coin(ez érdekes ha könnyű lesz szerezni le fog esni végre az ára), rewardtrack potion és persze a tournament pontok a havihoz. A havi tournament jutalmai ugyanezek csak nagyobb mennyiségben: gold, dye-ok, Mystic Coin, rewardtrack potion, a top csapatoknak: llamas, armor-ok, belépők a Champion’s Rest-be, illetve a legjobb csapatnak title és szobor

 

 

 • lehet lesz egy új 2v2 map, de ebben nem vagyok biztos, nem volt egyértelmű a leírásból

 

Forrás: http://www.mmorpg.com/guild-wars-2/interviews/exclusive-talking-to-arenanet-about-big-pvp-changes-1000011801

https://www.guildwars2.com/en/news/automated-tournaments-and-changes-in-the-heart-of-the-mists/

 

 

 

 

 

 

 

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Rertez
  2017. június 15. - 12:37

  Ha Champion’s Rest FFA zóna lesz, akkor ott nem lehet 2v2-zni, mert mindenki mindenki ellen van még akkor is, ha ötfős csapat üti el az időt a queue alatt.

  Az a 2v2 map vagy valami elszólás lehet egy későbbi (vagy eddig be nem jelentett) dologról, vagy elírás. Valószínűleg az előbbi, mert nem duo queue-ról ír az interjú, hanem 2v2-ről. Azon csodálkozom, hogy Bill Murphy erre a fontos részletre nem kérdezett rá. Az oké, hogy az új lobby elkészült, de mi van ezzel az új 2v2-re tervezett map-pel? A szövegből ítélve az nem a lobby lesz.

  “We knew we wanted to introduce a map specifically for 2v2 players. And we knew we wanted to celebrate this with a new lobby. Automated Tournaments was by far the biggest for the team, but we got started right away and now that it is up to our standards, we’re excited to see it going live on June 20th.”

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: