Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > 06.13-indul a 7. PvP szezon, Foefire armor-ok

06.13-indul a 7. PvP szezon, Foefire armor-ok

2017. június 13. Hozzászólás Go to comments

A Gemstore frissítés már megérkezett, a PvP patch nem volt, csak simán aktiválták a PvP szezont. A következő hét kedden lesz a PvP lobby módosítás és az új 2v2 custom PvP map és az automatizált PvP tournament-ek.

Szóval azon kívül hogy a 2 béta státuszos map bekerült a ranked-be kb semmi se változott előző szezonhoz képest, ami nem túl jó hiszen már előző szezonban is nagyon kevés volt a 6. PvP ligában játszó emberek száma. Újítások, új célok, új jutalmak nélkül lelohad az érdeklődés. Régen amúgy egy posztban azt ígérték hogy minden évben lesz új legendary back…sajnos ahogy se a legendary armor-t, se a 2. generációs legendary-kat, ezt az ígéretük se bírják betartani..kivéve ha nem kifejezetten PvP legendary back-re írták hanem összességében, mert akkor még helytálló az ígéret(fractal+pvp+wvw legendary back). Én úgy gondolom hogy kell folyton valami újítás, új cél, új jutalom, új motiváció amit adni kell a játékosoknak. Pl. emlékezzetek vissza mennyivel többen PvP-ztek amikor bekerült a PvP legendary back, majd ismét sokan játszottak amikor voltak a könnyen szerezhető PvP ascended cuccok, nézzétek meg most mennyien WvW-znek az új WvW legendary back miatt. Nagyon motiváló tud lenni és feldobja az adott játékmódot. Persze lehet valaki nem ért egyet velem, mert ugyan a létszám növekszik viszont a játékmód “minősége” lehet picit romlik azáltal hogy sok a játékmódban (PvP,WvW) nem tapasztalt játékos (PvE) is akar játszani. PvP-ben ez még egyáltalán nem vészes, hiszen ott a rating, az ügyesebb PvP játékosok pár meccs után már elkerülik a kevésbé ügyes PvE játékosokat. WvW-n viszont okozhat kisebb problémát, hogy órákon keresztül sorban állás lehet, hogy a csak a back-ért játszó PvE játékosok elveszik a “helyet” a szerver WvW veteránjai elől, illetve nyilván az se túl jó hogy pl. egyes PvE játékosok folyton meghalnak a csatában és rajtuk kelnek (rally) fel az ellenfelek, azaz tulajdonképp gyengítik a csapatot.
Mindezek a hátrányok ellenére összességében úgy gondolom jobb játékélményt ad a több játszó játékos, nem egy kihaló, unalmas játékmódot érzünk ilyenkor, szóval én örültem volna ha ebben a szezonban lett volna valami nagyobb újítás ami ismét kedvet hoz az embereknek a PvP-zéshez.
Ti mit gondoltok erről?

GemStore:

Visszatérő cuccok:

 • Phalanx Heavy Armor Skin – 800 gem
 • Trickster’s Light Armor Skin – 800 gem
 • Viper’s Medium Armor Skin – 800 gem
 • Mist Herald Back Item Skin set – 800 gem
 • Harbinger of Mordremoth Outfit – 700 gem
 • Fuzzy Bear Hat – 200 gem
 • Braham’s Wolfblood Pauldrons – 300 gem
 • Captain’s Airship Pass – 1000 gem
 • Royal Terrace Pass – 1000 gem
 • Solar and Lunar Dye Kit – 125 gem/db, 500 gem/5db, 2500 gem/25db
Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: