Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Hírek az elmúlt hetekből

Hírek az elmúlt hetekből

Sziasztok! Szeretnék elnézést kérni amiért az elmúlt 2 hétben semmi új cikket nem láthattatok az oldalon. Sajnos sok dolgom volt és kezdem erőteljesen elveszteni az érdeklődést a Guild Wars 2 iránt (az elmúlt hetekben alig olvastam híreket és a játékba se léptem be). Még gondolkozom rajta hogy folytatom-e a blogon a cikkek írását vagy sem.

A legfontosabb hír ami volt:

Nemsokára, június 6-án jön a WvW-s patch, nézzük miket fog tartalmazni:

 • lesz a Skirmish-eknek (a 2 órás időtartam ami alatt a Warscore számolódik majd nullázódik és ami alapján járnak a Victory points-ok) saját reward-juk, hasonló mint a PvP ligáknak (természetesen a wvw rewardtrack is megmarad, azaz az mellett kapod). Ahhoz hogy elkezdj haladni a track-en min. tier3 participation kell, azaz elég aktívnak kell lenni. Ez is a rewardtrack-hez hasonlóan minden 5 perces Tick után jár. Az hogy mennyi pip-et (kis vonalka a track-en) kapsz a következőktől függ:
  -az adott Skirmish-ben (2 órás rész) hányadik a szervered (1,2,3)
  -milyen magas szintű a WvW rankod
  -commander vagy-e egy min. 5 fős squad-ban (gondolom ezzel próbálják bátorítani az embereket a commander-kedésre, hogy “több” jutalom jár érte)
  -outnumbered-ek vagytok-e, ha igen nyilván több pip jár
  -ha min. 3 hete vagy az adott szerveren (azaz nem transfer-eltél mostanában) akkor szintén több jár
  A jutalmakat meg ugye nem minden pip után kapsz hanem tier és division átlépéskor. A jutalmak: improvements, tactics, siege, tricks, traps és egyéb dolgok, többek között egy új Skirmish Claim Tickets(a régi Tournament Ticket) amit el lehet költeni exotic és ascended WvW armor-okra és fegyverekre. A track-en való haladásod minden héten a meccs reset-kor szintén nullázódik. Szintén fontos hogy a nem rég transfer-eltek nem kapnak innen jutalmat.
 • lesz részletes match history, azaz vissza lehet nézni majd hogy melyik Skirmish-ben(2 órás rész) melyik szervernek mennyi Warscore-ja volt, a Victory points változásokat, illetve a szerver Kill/Death arányát is meg lehet tekinteni
 • lesz jobb WvW LFG: WvW-re belépéskor automatikusan felajánlani majd neked 3 squad-ot vagy 3 party-t amik a szervereden fent vannak LFG-n
 • lesz Tier 3 Mistforged Triumphant Hero’s armor, ami nagyobb presztízsű WvW armor, aminek a megszerzéséhez meg kell lennie a Tier1-nek és Tier2-nek is, ráadásul nagyon magas WvW rank kell a megszerzésükhöz. A Tier2-vel ellentétben ehhez a Tier3-hoz nem kell semmi craft, azaz teljesen ingyen jár
 • lesz WvW legendary backpack: Warbringer, amiből tűz lövell ki ha combat-ba kerülsz. 50-es WvW rank-tól lehet elkezdeni majd az Tier1-et Skirmish Claim Tickets-ek segítségével. A többi legendary back-hez hasonlóan ehhez is jár majd a back skin mellé glider skin is.

 

 

Később várható események:

 • 07.13- : A WvW patch után 1 héttel indul a 7. PvP szezon
 • 07.20- : új automatizált PvP bajnokság, napi 3 meccset játszhatsz hogy bekerülhess a havi döntőkbe. Ezen felül felújítják a PvP lobby-t és lesz valamilyen 2v2 map

 

Forrás: https://www.guildwars2.com/en/news/updates-to-world-vs-world-skirmishing-and-rewards/

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Ten15
  2017. június 6. - 09:03

  Mindenki van ezzel így, főleg nyáron… meleg van, jó idő, a barátnők/feleségek is sokkal zöldebbek. :) Szerintem ilyenkor jól is jön egy kis szünet, később lelkesebben tér vissza az ember. Egyébként végre normális változások. Bár lepkefing az összes és rég be kellett volna már vezetni hasonlókat, de örülök az apró pozitív dolgoknak is. A PVP lobby felújításon azért felröhögtem… Oké, régi, banális, tényleg nem rossz ötlet lecserélni, de azt a 2-3 embert, aki ezen fog pötyögni, inkább tették volna még egy map-team-be.

 2. AGab
  2017. június 6. - 11:31

  Én már nagyon régen várok erre. (Mármint a WvW változásokra, nem arra, hogy Kozzy besokalljon. :)) Jó lesz, hogy nem “csak” az élményért WvW-zünk, hanem lesz konkrét személyes célja is. Remélem kicsit felrázza WvW közösséget, bár a Desolation-ön azzal eddig sem volt igazán gond. :)

 3. nedvedicious
  2017. június 6. - 14:08

  MA JÖN!! VÉGREVÉGREVÉGRE történt valami!! Szét fogom kockulni a testemet :D Imádom a WvW-t, hát ha még értelme is lesz <3
  Bár több dologgal kapcsolatban is szkeptikus vagyok :P
  A skirmishek jól hangzanak, meg az is, hogy több lesz a loot/reward. Hiszen az még mindig elég gyengusz:
  – Mondjuk ezek kb instant kuka, értelme semmi: improvements, tactics, siege, tricks, traps.
  Kérdés, hogy az "egyéb dolgok" mit jelentenek.
  – Exotic armor kuka, senkit nem érdekel.
  – Ascended se nagyon, mert ami csak kicsit kellhet, az is megvan már kétszer, de mind1…legyen, még jól sülhet el. Pláne, ha kimondottan wvw armorok/fegyverek lesznek valahogyan.
  – Match history nem érdekel
  – WvW LFG szintúgy nem érdekel, eddig sem okozott nehézséget rákattintanom a squad jelre és joinolnom. Nem hiszem, h fogom használni.
  – Mistforged Triumphant Hero’s armor: Erre már nem emlékszem. Mindegy, igazából úgysem fog jobban kinézni mint a mostani armor settem, uh 90%, hogy hidegen fog hagyni :P
  – Bár a backpack nem fog illeni a karimhoz, azért érdekel xD

  Jah és elég relatív mi számít "nagyon magas rank"…. Szerintetek?

  • kozzy83
   2017. június 6. - 15:27

   Ezen mi is gondolkoztunk, vajon mennyit jelenthet a “nagyon magas rank”. Ugye 10.000 rank van, ha ehhez képest nézem akkor min. 8000 a nagyon magas, de mivel ez az átlagnál sokkal magasabb ilyen magas nem hiszem hogy lesz. Én kb olyan 1000-2000 körülire saccolnám. Amúgy ahhoz hogy megkapd a Tier3-at ingyen a “magas rank” mellett meg kell hogy legyen a tier1, amit ugye a Triumph WvW rewardtrack ad legvégső jutalomnak, 1 darabot a szettből. Azaz egy szetthez 6x meg kell csinálni a Triumph rewardtrack-et, még nem tudni pontosan milyen módon, de valószínűleg Skirmish Claim token-ből(ez az új token ami az új WvW track-en lesz) vehető receptekből le kell craft-olni a Tier2 armor-t. Én remélem hogy nem lesz nevetségesen alacsony, se eltúlzóan magas a Tier3 rank igénye. Ami még kérdéses számomra hogy vajon a legendary back-hez kell-e az kezdő 50-es ranknál több? (azt írták rank50 kell ahhoz hogy elkezd a tier1 collection-t, de vajon kell-e nagyon magas rank majd a végén?). Illetve abban se vagyok teljesen biztos hogy ez az új rendszer Edge of the Mist-en is lesz-e.

 4. nedvedicious
  2017. június 6. - 18:03

  1500 körül jó lenne, mert én is az vagyok :P
  Lényeg, h bármi is lesz, nem kell hozzá kilépni wvw-ről nekem ez a lényeg. :D
  Kicsit felpezsdíti legalább a játékmódot. Lehet sorban állni :P
  Amúgy a badge-ekkelis csinálhatnának még vmit. bővíthetnék kicsit a vendor kínálatát, hogy több dolgot lehessen venni belőle.

  • 2017. június 9. - 09:43

   Egy rakás dolgot betehetnének a vendorokhoz, de a szabad kereskedelem miatt nem akarnak megadni minimum árakat goldban. Badge-ket meg mire költsük ha nem jobbnál jobb skinekre? Simán lehetne úgy árulni WvW-spec skineket.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: