Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > 05.02-Fejlesztői kérdezz-felelek (AMA) összefoglaló

05.02-Fejlesztői kérdezz-felelek (AMA) összefoglaló

Az itt elhangzottakat a fejlesztők mondták, azaz tényként vehetjük, nem spekulációnak.

 • kb a szokásos 2-3 hónap múlva jön a következő, utolsó, 6. LS3 epizód
 • a 6. epizód után bejelentik a részleteket a kiegészítővel kapcsolatban
 • a 6. epizód után talán picit több mint 2-3 hónappal későbbre várhatjuk a kiegészítő megjelenését. Elvileg nem terveznek 2-3 hónapnál nagyobb szünetet, de azért becsúszhatnak kisebb késések. Azaz az előzetes tippem szerint kb. októberben számíthatunk a kiegészítőre
 • a kiegészítő megjelenése után 2-3 hónappal indul a LivingStory 4
 • a még hiányzó 2. generációs legendary fegyvereket(a 19 fajta fegyverből 8 van eddig kész) folyamatosan próbálják csinálni és majd folyamatosan rakják be az egyes patch-ekkel, úgy hogy nem fog hozzá kelleni a következő kiegészítő, azaz elég csak a HoT-al rendelkezni. Persze szinte biztosra vehető hogy az új kiegészítő megjelenésére nem fogják tudni befejezni, talán ha még 2-3 fegyvert kapunk addig. Ezzel azt is lehet feltételezni hogy az új kiegészítőben nem lesznek új 3. generációs legendary fegyverek mert még akkor is a 2. generációsokat fogják csinálni (de persze nem kell majd hozzájuk az új kieg)
 • lesz natív Mac kliens, azaz a Mac-esek sokkal stabilabb és gyorsabb játékra számíthatnak mint eddig
 • nem lesz OpenGL verzió hogy gyorsabb legyen Linux-on a játék
 • az új map-ot eredetileg egy picit kisebbre tervezték
 • PvP-ben megpróbálják a GW1 automatizált bajnokságait alapul venni és abban az irányban fejleszteni. Mivel gyakorlatilag nincs már rendszeres nagyobb GW2 bajnokság (az ESL kiszállt ugye), megpróbálják automatizálni
 • a heavy legendary armor színezésének utána fognak járni mert állítólag túlságosan tartja a színét, alig lehet befolyásolni. (ez amúgy valamennyire szándékos, hogy tartsa a fémes beütését)
 • a legendary fegyvereken is megpróbálták megcsinálni a sigil cserélést mint az új legendary armor-okon a rune-t(azaz kattintással ki lehet szedni a sigil/rune-t az inventory-dba és tudsz berakni másikat), de a tesztjeiken nem várt “gazdasági” mutatók jelentek meg amik miatt elhalasztották ennek a fejlesztésnek a befejezését
 • WvW-n a várható következő fejlesztések a Skirmish-ek jutalmazása és ascended cuccok szerzésének lehetősége lesz
 • nincs tervben másik, új legendary armor szett (azaz valószínűleg a következő kiegészítőben sem lesz még a kiadáskor)

 

Forrás: https://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/68vw84/flashpoint_devs_here_ask_us_anything/

 

 

 

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Rertez
  2017. május 4. - 16:21

  Ahogy elnézem az infókat, az augusztusi GamesCom-on számíthatunk az első élő bemutatóra. Elég nagy az esély arra, hogy ne csak bejelentések, duma, meg trailer legyen, hanem működés közben is bemutatható legyen a kiegészítő egy live demó formájában, valamint elindulhatnak az elővásárlások is.

  Ha nagyon spórolni akarnak, akkor a későbbi PAX West idejére teszik a dolgot, de eddig a GamesCom mindig fontosabb esemény volt nekik teljesen érthető módon. Sokba kerül, de világviszonylatban az év legfontosabb PC játékokkal foglalkozó eseménye, ami már rég nem csak az EU játékosokat és nem csak az EU sajtót érdekli. Sokat bukhatnak a hype-ból, ha nem lesznek ott valami meggyőző anyaggal.

  A PAX West szerintem olyan lesz, hogy nem is mennek ki, hanem azzal egyszerre szerveznek valami céges sajtóbemutatót egy saját helyszínen. PAX-ról simán átmennének az érdeklődők, ha már úgyis ott járnak. Volt már ilyenre többször is példa.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: