Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Ghost Thief – Solo Slothasor

Ghost Thief – Solo Slothasor

2017. március 12. Hozzászólás Go to comments

Az alábbi videón egy solo raid boss kill-t láthattok egy Ghost Thief-től. Sokáig tartott neki, de ügyes volt.
Mi is a lényege ennek a Ghost Thief build-nek? Az hogy full condi build-ben van és ügyesen végig Stealth-ben van a harc során így semmi se támadja meg, kb semmi sebzés se éri, ő viszont folyton sebzi condi-val, condi csapdával a boss-t (ez nem hozza ki Stealth-ből).


Sajnos ez a build WvW/EotM-en is eléggé ismert, rengeteg camper van ilyen build-el. Full condi+túlélős build, azaz pl. trailblazer statok, végig Stealth-ben van, azaz egyszer se fogod látni ki támadott meg, csak annyit látsz hogy hirtelen a semmiből  tele leszel condi-val és ha nincs sok condi leszedésed meghalsz. Ez nagyon erős build és jelenleg kb semmivel se lehet legyőzni, csak menekülni tudsz előle ha van sok condi leszedőd. Még ha detektálod is (Revealed-DH heal trap, Reveant Gaze of Darkness, Scrapper F5,Ranger Sic Em tud ilyet) sajnos csak kb 5-6 másodpercig tart, annyi idő alatt meg a +HP és +Toughness (trailblazer stat) miatt nem lehet megölni és 5-6s után újra Stealth-be megy. Én nagyon egyszerűen úgy fixelném ezt hogy Stealth-ben az első elnyomott skill (trap, trick, vagy pl. trait-es trap) kihoz Stealth-ből és ad kb 2s Revealed-et. (kivéve persze ha maga a skill nem ad szintén Stealth-et).

Most picit gonosz leszek és elmondom nagyjából hogy működik ez a WvW build hogy ha akarjátok próbáljátok ki:
Akit érdekel nagyjából hasonló build-el lehet ezt csinálni. Messzebb Stealth-be mész BlackPoweder(pistol5)+dodge+dodge+dodge-al, Basilisk Venom(elite), közel mész és gyorsan elnyomod ezeket: Needle Trap(utility), Caltrops(utility), Hide in Shadows(heal, trait-elve még 1 Needle Trap), F1(steal:trait-elve poison), fegyver csere(Geomancy sigil) és kész is, végig Stealth-ben voltál és van a célponton 8 stack poison, 9 stack bleed, 10s immobilize, 10 Vulnerablity(+10% condi sebzés), 15s cripple, 12s Weakness(trait), rajtad meg van vagy 10 Might ami szintén ugye condi dmg is. Amíg Stealth-ben vagy (kb végig) a trait-ek miatt kevesebbet sebződsz, gyorsabban mozogsz, minden sebző condi (burn,bleed,poison,torment,confusion) leesik rólad, de eleve sok HP-d és armor-od van szóval nehéz Stealth-ben megölni. Ha bajban vagy Shadowstep-el elmenekülsz. Kb 30s-enként ismételhető.
A build valamennyire PvP-ben is működik, 1v1-ben elég erős, bár közel se olyan hatékony mint WvW-n, de alacsonyabb rating-en beválhat. PvP-ben Deadshot amulet-el kell menni.

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Ten15
  2017. március 13. - 09:34

  Szerintem nem kellene itt a hangulatot kelteni… Szörnyen idegesítő és kellemetlen build jó kezekben, de nem legyőzhetetlen. A BV 1 másodperc és csak egy hülye nézi egy helyben állva végig a “mutatványt”. Amikor először találkoztam ezzel -pontosabban csak a semmiből előtűnő csapdákkal :)- akkor egy nekróval -folyamatos mozgás mellett- ki is nyírtam. Kb. egy trapra volt neki jó a méreg, után dodge-mozgás-dodge… Valószínűleg szerencsém volt, mert egyébként, hogy egy ilyennel meghalj nagy debilnek kell lenned. PVP-ben pedig kiváló troll, semmi több

  • kozzy83
   2017. március 13. - 18:40

   Biztos hogy szörnyen béna ellenfél ellen mentél, mert ezzel jobb játékosként meghalni kb lehetetlen 1v1-ben :)
   Vannak counter-féle build-ek, amikkel túl tudod élni, de megölni nem tudod, hiszen bármikor ha bajban van 1200 range-re megy és újra stealth-be (ahol gyorsan mozog, regenel és leesnek róla a condik)

 2. 2017. március 14. - 15:50

  Undorító build, és sajnos sokan rákattantak…. >:(

 3. Yodafone
  2017. március 14. - 22:04

  Mindenre van ellenszer. Vagy ha nincs, majd lesz. Akinek meg nem tetszik az ilyesfajta játékélmény, az nem megy pvpzni. Pl én sem :D

  • gwfan21
   2017. március 16. - 01:31

   Pvp-ben nem hiszem sokat találkozol vele, bár ebben a szezonban még nem volt időm játszani, de nem látom értelmét és létjogosultságát ott ennek a buildnek. Ha a WvW-re gondoltál, akkor nem szóltam.

   • Yodafone
    2017. március 16. - 06:42

    Is-is. WvW-ben is játékosok ellen mész :) Tehát számomra az is pvp.

 4. ana
  2017. március 15. - 12:47

  Anet részéről annyi lenne az egész, mint a ranger trap-eknél, amikor aktiválódnak okozna némi sebzést, de minek is ölnének ennyi munkát bele…

 5. Ten15
  2017. március 16. - 09:15

  A WvW-s infeszt után hétévén láttam párat PVP-n is…… továbbra is tartom, hogy ott egy troll. 4-1-es rotációban használható cap-re, de kb. itt ki is merült. 1vs1-ben pontot tartatni nem tud… Hacsak nem debil az ellenfél és van pár kondi remove, akkor ölni is lassú, csapatharcban meg vannak nála sokkal hasznosabbak. Egy ötletes, de idegesítő WvW-s roamer, amivel egyébként semmi gond nincs… ott kell hagyni a ‘csába, vagy valami trapper, well-es cuccal szétszedni a g*cibe. 90%-ban úgyis lelép. Ha meg kinyír? Hát had legyen már ennyi öröme… :)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: