Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > qT guild-féle profession dps mérések az új patch függvényében, raid build-ek

qT guild-féle profession dps mérések az új patch függvényében, raid build-ek

2017. február 26. Hozzászólás Go to comments
 • továbbra is az a 5-5 felállás a javasolt a legtöbb boss-ra: (1 chrono, 1 ps, 1 ranger/druid, 2 dps ) *2
 • a condi engineer(34k dps) elég nagy erősítést kapott, a passzív condi dmg-es trait-je miatt érdemes a condis party-ba rakni. Természetesen a condi engivel eddig is leginkább a baj csak annyi volt hogy ugyanazt a dps kihozni mint más profession-el jóval nehezebb. Csak jó, tapasztalat condi engi-t érdemes továbbra is raid-re vinni. A power engi se rossz dps(30k dps), de nem hoz se olyat dps-t, se support-ot a party-nak ami miatt esetleg meta tag lenne..
 • ps warrior: a változtatások (trait, might shout) miatt a condi ps warrior (27,5k dps) már jelentősen elhúz dps-ben a power ps warrior-tól(21-22k dps), és tudja adni a raid-nek ugyanúgy a 25 Might-ot és a banner-t (és az Empower trait-et). Erősen javasolt a power ps warrior helyett condisat vinni. 2 warrior a raid-be, mindkettő 1-1 banner (str+disc), így felszabadul nekik 1-1 utilty skill (pl. shattering blow a condinak vagy power-es signet a power-esnek). A condis build-nek így már elvileg jobb ha a condi duration-ös kaját használja és nem a boon duration-öst.
 • thief/daredevil: továbbra is erős dps, a staff (31k dps) egy picit jobb mint a d+d(30k dps). Személyes véleményem szerint oda ahova nem kell ranged dps a thief nem rossz választás mert könnyű vele jó dps-t kihozni. Bár a pug-ok lfg-n továbbra se szeretik, szóval oly módon ne számítsatok túl sok jóra. KC-n és Gorsi-n mindenképp staff-al menjetek.
 • ranger/druid: a condi ranger(33,5k dps) nagyon erős dps és továbbra is min. 2 ranger/druid ajánlott 1 raid-re, 1 magi healer és 1 viper dps, a spirit-ek, a spotter trait és az 5 gotl miatt.  A condi dps csapatba(condi ps, druid, chrono, condi engi) érdemes egy condi ranger-t is rakni. A power ranger továbbra se ajánlott raid-re.
 • elementalist/tempest: a nerfek miatt már a legtöbb helyzetben nem feltétlen elsődleges dps, a staff helyett most a scepter+warhorn (30,5k dps, “ranged-ebb”) vagy a dagger+wh(30,5k dps, melee) a legjobb dps. Olyan harcokra ahol kell valamit távolról takarítani, pl. Gorsi, Xera még mindig érdemes tempest-et vinni, de amúgy a többi boss-ra már versenyképes más profession is.
 • necro/reaper: az erősítések ellenére továbbra se tol annyi dps-t, se ad olyan support-ot ami miatt nagyon érdemes lenne vinni raid-re (se power, se condi verzióban). Esetlegesen 1-2 boss harc van ahova alkalmas lehet.
 • guardian/dh: az erősítések miatt picit jobb lett, a scepter+torch/gs build(30k dps) most talán a legjobb dps build-je.
 • revenant: az erősítések ellenére se tol olyan dps-t (26k dps) hogy megérje vinni, a healer erősítés se az ami szükséges raid-re(továbbra is druid healer-t éri meg vinni), 1-2 boss speciális taktikáját talán kivéve (pl. wing4/4).
 • mesmer/chrono: a változtatások ellenére továbbra is 2 chrono ajánlott, esetleg egy picit más rotá-val

Részletekért, a dps értékekért és a rotákkal kapcsolatos linkekért nézzétek meg az eredeti forrást!

Forrás: https://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/5wbgt6/qt_updated_benchmarks_for_all_classes_february_22/

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Shantey
  2017. február 26. - 23:53

  “KC-n és Gorsi-n mindenképp staff-al menjetek.”

  Ad1 ugye a nagy hitbox miatt Vault helyett érdemes a Weakening charge alapú rotát tolni.
  Ad2 szintén a nagy hitbox miatt érdmesebb elével vagy akár guardiannal menni, mert ők a méretből adódóan nagyobb sebzésre képesek. De ugye az örök szabály, hogy ha állandóan fetrengesz akkor jobb olyan kaszttal tolni, amivel életben tudsz maradni, mert ugye “dead dps is no dps”.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: