Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > PvP szavazás: legyen-e profession lock

PvP szavazás: legyen-e profession lock

2017. február 16. Hozzászólás Go to comments

Arról lehet hivatalosan szavazni hogy a meccsekre várakozás és a meccs elindulása előtt ne lehessen karaktert/profession-t váltani. Ha kimész character select-re és mással jössz vissza az disconnect-nek számítana. Azért lenne esetleg ez jó mert akkor a meccs kereső algoritmus az adott karaktered mmr-jét figyelné és nem az account-odét, illetve el lehetne kerülni az olyan jellegű taktikázást amire arra épít hogy igazodsz az ellenfél csapatfelállásához. Csak a build-edet finomíthatnád a felvezető időben, profession-t nem válthatnál.

Jelenleg az Igen(Yes) vezet kb 60%-40% arányban, azaz ha így marad bevezetik a profession lock-ot.

Forrás és szavazó link: https://feedback.guildwars2.com/en/results

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. AGab
  2017. február 17. - 09:12

  Az a baj, hogy ez még mindig csak fing reszelgetés. Mivel az évek óta untig ismert pályákhoz és játékmódokhoz értelmesen nem tudtak hozzányúlni, nem jöttek új játékosok PvP-ba, akik serényen költötték volna pénzt gem-re. Így bevezették a legutóbbi season-ben, hogy PvE ascended cuccokat lehessen szerezni PvP-ből, ezért a sok béna gyökér, aki még ahhoz is hülye, hogy farmoljon magának ascended cuccokat, elkezdett PvP-zni. Nah ezzel szépen szét is kúrták az egész PvP közösséget és felhígították a tehetségtelen balfaszokkal.
  A profession balance már jó, ha az emberek tudnak játszani. Az a frusztráló, hogy évek óta ugyan azokon a pályákon, ugyan azokban a játékmódokban toljuk, újra meg újra meg újra…
  Az új PvP mapokról meg ordít, hogy PvE fejlesztőkkel fejlesztették le, a szokásos unalmas módokat alapul véve. Vissza kellene rakni Courtyard-ot választható game mode_ban, ahogy most van a stronghold. Meg kellene adni a lehetőséget, hogy néhány pályát kizárhassunk az RNG generált választásból és aktiválni az összeset, rankedban és unrankedben is. És behozni új játékmódokat, mint pl. a kocsikísérgetés a wow-ban, TF-ben, OW-ban. Csak az a probléma, hogy a GW2 játékmechanikájából adódóan a PpVp nehezebb és skillesebb, mint a többi MMO-ban ezért nem fognak tömegesen ezzel játszani a playeerek, így nem is fog sok gemecskébők sok eurócska/dollárocska befolyni, hogy üzletileg megérje jelentős fejlesztői erőforrásokat allokálni rá. :(

 2. AGab
  2017. február 17. - 09:14

  Az a comment rendszer egy rakás szar!

  • AGab
   2017. február 17. - 09:14

   Ja bocs, végre megjelent harmadjára amit írtam… :(

   • AGab
    2017. február 17. - 13:26

    Nah most pedig eltűnt! Mindegy még egyszer már be nem gépelem… :(

   • Rertez
    2017. február 17. - 14:11

    Megfogta a spam filter vagy tiltólistás szót használtál. Van egy tippem az utóbbira. :D Velem is előfordult párszor már.

   • AGab
    2017. február 17. - 14:22

    Oopsz…, nah igen, volt néhány “nyomdafestéket” nem tűrő kifejezés benne. :) Bár én nem éreztem ilyen drasztikusnak. Mindegy, ez már elveszett, béke poraira. :)

   • kozzy83
    2017. február 17. - 14:28

    Visszaraktam a hozzászólásod, a spam filter megfogta és letiltotta :)

   • AGab
    2017. február 17. - 14:36

    Köszönöm Kozzy! :)
    (Közben megírtam rövidítve, disztingváltabb formában is. :) )

 3. Rertez
  2017. február 17. - 10:11

  Az lenne a helyes megoldás, ha nem a character select képernyőn lehetne váltani, hanem respawn előtt a pvp build editorban. Ott meg lehetne szabályozni, hogy a matchmaking-nek megfelelő mmr-rel rendelkező profession választható csak az adott meccs alatt. A profession lock szerintem hülyeség, mert a játék része, hogy a team composition alkalmazkodhat a kialakult álláshoz. Ha valaki képes több professiont is azonos hatékonysággal használni, azt jutalmazni kellene. Pont az a lényeg, hogy a megfelelő profession-build párost hozd játékba, ha tudod használni.

  • AGab
   2017. február 17. - 14:34

   Csak leírom rövidítve a véleményemet. :) Nekem az a problémám, hogy nem a profession rendszert és balance-ot kellene reszelgetni, hanem plusz pályákat és játékmódokat kellene fejleszteni. Hogy érdekesebb legyen a PvP. Visszahoznám választható game mode-ként a Courtyardot deathmatch módban. Lehetne a TF2/OW/WoW mintájára kocsikísérgetős, vagy mozgó capture pointos módot bevezetni. Mert még mindig az évek óta unalomig ismert pályákon az unalomig ismert módokon toljuk a PvP-t.
   Csak az a baj, hogy olyan kevesen játszanak PvP-t a GW2-ben, hogy üzletileg nem éri meg fejlesztői erőforrásokat allokálni rá.
   A legutóbbi seasonban bevezetett rendszer, hogy ascended cuccokat lehetett farmolni PvP-ből, iszonyatosan felhígította a PvP közösséget tehetségtelen PvE farm huszárokkal. Olyanokkal lett tele a PvP akik annyira szerencsétlenek, hogy PvE contentből sem tudnak összerakni maguknak ascended cuccokat! Az ilyenekhez pedig bármilyen balance-ot és MMR-t társíthatsz, akkor is csak egy rakás szerencsétlen marad, akik csak golyófogónak jók és akiken elmegy a meccs.
   Nem az ilyen húzásokkal kellene PvP-be csábítani az embereket, hogy majd gem-et vásárolgassanak.

 4. gwfan21
  2017. február 18. - 15:10

  Már most élvezem, hogy a retek daily achik miatt 4 ugyanolyan kaszt lesz egy csapatban és nem fog tudni senki váltani…

 5. kozzy83
  2017. február 18. - 18:17

  Időközben változott az állás amúgy: most 51-49%-ra a Nem vezet, azaz hogy ne vezessék be ezt! :P

  • AGab
   2017. február 18. - 21:23

   Teljesen mindegy mi lesz a vegeredmeny, mivel csak idohuzasnak dobjak be ezeket a szavazasokat, mint mindig. Van egy csont amin a nep ragodhat, addig sem az edes anyukajukat szidjak.

   • gwfan21
    2017. február 18. - 22:38

    Royal te vagy az? :D

   • AGab
    2017. február 19. - 11:41

    Nem-nem, de ezek alapjan szivesen megismernem a fazont. :)

   • 2017. február 20. - 15:43

    Nem én voltam :D

   • gwfan21
    2017. február 20. - 22:53

    Most, hogy mindenki itt van: AGab Royal, Royal AGab. Ismerjétek meg egymást. :D

   • AGab
    2017. február 21. - 13:27

    Igazán örvendek! ;)

   • 2017. február 22. - 12:01

    :D Szintúgy

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: