Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Némi spekuláció az idei évre nézve

Némi spekuláció az idei évre nézve

2017. február 5. Hozzászólás Go to comments

A  jövőbeli történetről nem szeretnék most feltételezésekbe bocsátkozni, inkább csak a dátumokról.
Nézzük mi az amit biztosan, hivatalos forrásból (pl. fejlesztői kérdezz-felelek) tudunk:

 • már a HoT megjelenése után nem sokkal egy teljesen külön csapat elkezdett dolgozni a következő kiegészítőn
 • azt ígérték hogy nem kell olyan sokat várni a következő kiegészítőre mint amennyit a HoT-ra kellett (3 év)
 • több külön csapat van akik az egyes Living Story epizódokat csinálják és elvileg egy epizódot kb 6 hónap elkészíteni
 • a Living Story Season 3 kevesebb epizódból fog állni mint a Season 2, ami 8 epizód volt
 • az egyes epizódok között min. 2 hónapnyi idő lesz

 

Szóval..régóta dolgoznak már a következő kiegészítőn, HoT-hoz képest a 3 évnél hamarabb fogják kiadni, de ebből már kb 1,3 év eltelt, szóval valószínűleg kevesebb mint 1 éven belül jönni fog. A LS2-nek 8 epizódja volt, ha LS3-nak kevesebb lesz akkor 6-ra lehet tippelni ha azt feltételezzük hogy 3 csapat dolgozik a LS3-on és mind 2-2-2 epizódot csinál. Most jön ugye a 4. epizód, azaz feltételezhetően 2 van még vissza (max 3). Ha min. 2 hónapot számolunk akkor az 5. epizód áprilisban fog jönni, a 6. epizód meg júliusban. Utána várhatóan nagyon sokat nem kell várnunk és megjelenik a következő kiegészítő. Nyilván húzni fogják az időt, mint a HoT előtt is, pl. minden héten bejelentenek majd valami újdonságot, pl. minden elite specialization-t ami lesz az új kiegészítőben, hogy ezzel is fokozzák a várakozást és kitöltsék az időt. Én kb. 3 hónapot tippelek LS3 után, azaz elképzelhetőnek tartom hogy idén október környékén fog megjelenni a következő kiegészítő.
Egy valamit kihagytam, a következő kiegészítő bejelentésének dátumát.
Ennek azért meg szokták adni a módját, legalábbis eddig úgy tettek(a HoT-ot a 2015-ös januári PAX south-on jelentették be: https://www.twitch.tv/videos/41865572), szóval várhatóan az idei, 2017-es E3-on fogják belejelenteni, ami pontosan 2017.06.13-án kezdődik (más ilyen rendezvény nem nagyon lesz nyáron/ősszel, az idei PAX south meg már lezajlott). A HoT-nál januárban volt a bejelentés, júniusban volt egy E3 ahol megmutattak ezt-azt és októberben jött a kieg. Viszont ott ugye nem készültek előtte már régebb óta vele, most meg külön csapat foglalkozik vele már jó ideje. Viszont problémás lehet hogy addigra még nem lesz kint az utolsó LS3 epizód, azaz az E3 bemutatón nem szabad spoiler-ezniük és csak úgy mutathatják be az új kiegészítőt. Az új elite specek, az új mastery-k és a megfelelően bemutatott új területek lehetnek teljesen spoiler mentesek a LS3 befejezésével kapcsolatban. Az intro videó (HoT: https://www.youtube.com/watch?v=IOUk2y0K2m8)  már más tészta, azt nem tudom lehet-e spoiler mentesen megcsinálni.

Ti mit gondoltok a témáról?

 

 

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Saf101
  2017. február 5. - 23:36

  Most kezdtem újra játszani, miután kijött a játék sajnos fél évig kötött csak le, holott a GW 1 és kiegjei hosszú évekig, de most meg mégis elkezdett hiányozni.:D Viszont ez a Heart of Thorns kiegészítő sajnos nagyon nem nyerte el a tetszésemet, egyelőre még erősen gondolkozom hogy egyáltalán megéri-e megvenni. Meg pontosan én is egy új kiegészítőt várok, hiszen annyi terület van még a térképen ami simán beférne egy új kiegbe. :) Leginkább Far Shiverpeaks-ot meg Blood Legion Homelands-et szeretném már a játékban látni, illetve leginkább Elonának örülnék, de mivel még ezen a mapon is rengeteg hely van amiről biztos vagyok hogy kiegészítőként fognak bejönni, így nem sok esélyt látok rá.:/

 2. ana
  2017. február 6. - 07:54

  Nektek tetszik, hogy minden epizódhoz külön mapot csinálnak?
  Én egyszer átfutottam rajta és semmi értelmét nem látom, ráadásul rengeteg időt elvesz ezek szerint (6 hónap).

  Egyébként kíváncsi leszek mit fog tartalmazni a következő kieg, mert a mostani elég érdekes lett, gondolok itt arra, hogy lett 10 fős raid, még mindig loot “nélkül”; spvp új játékmód, amit kivettek rankedről; wvw új map, amit szintén kivettek.

  • Yodafone
   2017. február 6. - 08:17

   Én a legújabb fagyimapra elég sokat járok. Szeretek ládákat nyitogatni, még ha nem is ad túl sűrűn értékes itemet.

  • kozzy83
   2017. február 6. - 09:08

   Persze hogy tetszik, így azért tovább van mit csinálni. Ha csak kapnánk 1 story-t 2-3 achi-val azt még hamarabb kijátszaná mindenki és nyafognának hogy nincs mit csinálni. Így azért miután végeztél a story-val ott a map felfedezni, azon is vannak achi-k, a legtöbbön lehet farmolni valami célért(pl. ascended ékszereket, back, breather, minik..stb). Így sokkal tovább elvannak az emberek azért mint 1-1 story-val. Ráadásul nekem kifejezetten tetszik eddig minden map.

   Igen, amúgy sok mindennel mellé lőttek a HoT-ban. A Desert WvW border-t nagyon sokan nem szeretik, de nem vették ki teljesen, 1 map mindig az, a jövőben meg lesz még 1 új fajta így mindhárom szervernek más mapja lesz. A Stronghold se hozott akkora sikert mint várták szerintem, bár nem annyira rossz azért. A raid-ek nagyon jók, de sajnos elég lassan jött az új, sokan kiégtek, ráadásul mint mondtad is a legfőbb motiváló loot még mindig nincs bent lassan 1,5 év után se..ami azért nagyon ciki. Ráadásul a 150 LI olyan kevés amit ennyi boss-ból ennyi idő alatt kb bárki kifarmolja (most ráadásul kapunk +4 boss-t ami szintén a régi LI-t dobja) és a raid legendary armor presztízse is kb annyira keveset fog érni mint mondjuk a pvp legendary back-é. Azt is ennyi szezon alatt csak az nem farmolta ki aki nem is akarta. Én úgy gondolom ezeknek az item-eknek nehezen megszerezhetőnek kellett volna lenniük hogy legyen némi presztízs értékük, de így kb mindenkinek meglesznek és semmi értelmük..távolról se “legendary”. De persze ez a GW2 marketing-je: “legyen kb minden elérhető a casual-oknak is”, és ez talán nem is olyan nagy baj.

   Az új kieg amit tuti tartalmazni fog:
   -új elite spec minden prof-nak
   -új map-ok(~régió)
   -új mastery-k
   -új story (+achi-k)
   -új skin-ek
   -új collection-ök
   -ha nem is kezdésnek de tuti lesznek majd 3. generációs legendary-k
   -ha nem is kezdésnek de tuti lesz új raid
   -ha nem is kezdésnek de tuti lesz új fractal
   -szerintem lesz új PvP map
   -szerintem lesz új WvW map
   -lehet hogy lesznek új WvW ostromgépek és új WvW mastery-k hozzá
   -lesznek új PvP/WvW rewardtrack-ek
   -szerintem lesz új Guild Hall és új Guild Hall fejlesztések
   -se új faj, se új profession viszont szerintem nem lesz!
   És talán reménykedhetünk benne hogy picit olcsóbb lesz mint az előző kieg.
   Ha meglépik azt hogy HoT utáni külön upgrade-ként is meg lehet venni akkor lesz 1 olcsóbb változat, de ha maradnak annál mint eddig hogy az új kieggel megkapsz minden eddigi tartalmat és csak úgy lehet megvenni akkor tuti továbbra is 12-14.000 Ft felett lesz az új ára.
   Akárhogy is lesz, én tuti megveszem amint tudom..

   • [Bee]
    2017. február 7. - 09:08

    Legendary armor kapcsán: azért ez a “kb mindenkinek meg lesz” eléggé erős általánosítás ^^
    Én kb heti egyszer megyek raid-re kisebb guilddel (ha összejön), nem öltem meg még minden boss-t és 97 LI-nél járok. … és igen, szeretném megszerezni legalább egy karimnak a lego armort, akármilyen tré lesz a kinézete (afelől kétségem nincs, hogy a light armor charr-on hulladék lesz). Aki hardcore tolja, annak bizonyára kész lesz az armor amint bekerülnek az utolsó összetevők a játékba, nekem meg majd – remélhetőleg – fél-1 év múlva.

    De azt gondolom, hogy a játékosbázis igen jelentős részének viszont így sem lesz. Szóval attól nem kell tartani, hogy annyian fognak lego armorban rohangálni, mint amennyien twilighttal.

    A lego back-ek meg egy másik kategória. Talán a legkönnyebben megszerezhető legendary gear-ek.

 3. Yodafone
  2017. február 6. - 08:14

  Bár nem vagyok HC játékos és a régi tartalomban is van még bőven dolgom (pl most gyártom az első legend fegyóm), de mindig izgatottan várom az újdonságokat. Tuti a lehető leghamarabb megveszem majd az új kieget is.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: