Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > 01.21-22 Magyar közösségi versenyek, játékok

01.21-22 Magyar közösségi versenyek, játékok

2017. január 18. Hozzászólás Go to comments

Idén először próbálkozom ezzel, remélem minél több játék megvalósul. A résztvevők létszámától függően az egyes játékok elmaradhatnak! Nem csak Variance-osoknak, bárkit szívesen látunk! Minden játékban a győzteseknek jutalom jár! Vannak már felajánlott jutalom tárgyaink is, több is van 50+gold értékben! Próbálom feltornászni még feljebb a jutalmakat, ígérem hogy azokon a versenyeken ahol sok jelentkező lesz a jutalmak is elég magasak lesznek! Kevesebb nevező esetén nyilván csökkentem. Aki esetleg adományozna hogy legyen még több dolog amit adhatunk a győzteseknek az keressen engem (Kozzy.5974)!
Minden program előtt a szabályokról egy gyors ismertetőt fogok tartani. Akit az adott program érdekel időben írjon rám!
A program (csúszások illetve elmaradások előfordulhatnak!):

Frissítve: vége az első napnak, szerintem nagyon jól sikerült, bár a Jumping Puzzle versenyt kivéve elég kevés volt a nevező, az első 4 versenyszámra kevesebb mint 10-en voltunk és mind Variance-osok. Így is volt aki több mint +100gold nyereménnyel zárta a napot. Nekem az egyik kedvencem az AsuraGolf volt, az egy tök jó játék lenne még több, szervezett csapattal. A Jumping Puzzle versenyre meg az eXp guild-nek hála elég sokan is lettünk! Vasárnap is gyertek minél többen!

Szombat:

 • 17:00 Survivor: a guild arénánkban egy csapdákkal teli labirintusban mindenki mindenki ellen harcol (szóval ez egyéni verseny) és aki a legvégén életben marad nyer (PvE felszerelés és build-el lehet ide jönni. Perma stealth build-ek kizárva, részletek majd a verseny előtt)
 • 17:45 AsuraGolf: két 3 fős csapat harcol egymás ellen a guild arénánkban, mindeközben egy sebezhetetlen, ám lökhető/húzató (push, pull, knockback..stb) asura-t kell a csapatoknak egy “kapun” átlökni. (Ez azért valamennyire csapat PvP verseny is). Aki előbb eléri az 5 “gólt” az nyer. (PvE felszerelés és build-el lehet ide jönni)
 • 18:30 Kérdezz-felelek: Guild Wars2 tudás teszt, sok sok kérdés, az első helyesen válaszoló nyer
 • 19:30 Adventure verseny: (csak guild-eseknek, de akár ideiglenesen is beveszünk bárkit ha szeretne jönni): közösen kiválasztott adventure-ben 15 perc próbálkozás után akinek a legjobb eredménye van nyer
 • 20:30 JP verseny: általam kiválasztott JP-n egyszerre indulnak a nevezők és az első 3 aki beér a végére nyer

Vasárnap:

 • 17:00 Defender: 3 fős csapat verseny, egy kisebb szintű, pl. lvl2-es játékost(azért hogy kevés HP-ja legyen, 1 sebzéstől rögtön meghal és messziről bevonzza a mob-okat) kell a csapatnak átkísérnie és megvédenie egy veszélyes területen (valószínűleg nem HoT-os map). A védendő játékos is lehet barát/ismerős ha van lvl2es karaktere, ha nincs próbálunk ilyen segítőt biztosítani a csapatnak. Aki előbb beér a megbeszélt célba az nyer (akinek meghal a védendő játékosa kezdheti az utolsó útba eső wp-től)
 • 17:45 PvP verseny: gyors, egyenes kieséses, hagyományos 1v1 PvP bajnokság egy üres custom arénában. Csak ha lesz elég jelentkező
 • 19:30 Dungeon verseny: 5 fős csapat verseny, általam kiválasztott 3 dungeon path-ot amelyik csapat előbb teljesíti nyer
 • 21:00 Fractal verseny: 5 fős csapat verseny, általam kiválasztott 3 szintet amelyik csapat előbb teljesíti nyer. Ez a verseny Agony Resist-es cuccok meglétét igényli, a minimum AR a versenyhez 130 lesz.

Egyéb mókás játék ötleteket is szívesen várok!

Érdeklődni nálam(Kozzy.5974)! A csapat versenyekre ha van saját csapatotok akkor kérlek amint tudtok jelentkezzetek nálam hogy tudjam hány csapatra számíthatok.

Gyertek minél többen!

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Mayew
  2017. január 18. - 15:57

  Fractalra és dungeonra keresek csapatot/tagokat. Thief, mes, ele +dps (nekem csak thief nincs többi full asc)

 2. 2017. január 19. - 16:09

  Igyekszem jönni :)

 3. AGab
  2017. január 20. - 16:16

  Mindig akkor vannak ezek a jo kis eventek, mikor megyek haza anyamekhoz. :(

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: