Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Decemberi várható közös programok

Decemberi várható közös programok

2016. november 27. Hozzászólás Go to comments

Több ötletem is van pár közös játékra itt a blog olvasói között, talán több is megvalósul belőle. Az ötleteim:

 • karácsonyi GW2es keresztrejtvény: ezt már meg is csináltam, a legutóbbi ilyenre is az általam reméltnél többen küldtetek megfejtéseket, remélem most is így lesz. Az első X helyes beküldő (email) nyer X goldot. Szóval ez tuti lesz.
 • karácsonyi aukció: beszerzek pár cuccot, esetleg csomagba rakom őket, kirakom ide milyen csomagok lettek, majd a játékban levélben egyszer 1 csomagra lehet licitálni (account-onként 1 licit 1 csomagra). A licit összegét (gold)el is kell küldeni a levélben mellékelve. Csak én fogom tudni ki mennyit licitált, azaz a licitálók nem, a záráskor amikor az licit ideje lejárt a legtöbbet licitáló kapja az adott csomagot. Pl. 1. csomag: Genesis(hammer), 2. csomag: 20 darab unidentified dye, 3.csomag: Ilex(sword), 4. csomag valami kisebb ajándékozható GemStore-os cucc…stb. Pl. az 1. csomag TradingPost-os értéke kb 13 gold(offer-el, 18 buyout-al). Dobsz rá 3 (,0000) goldos licitet és ha véletlen senki nem licitál rá többet 3 gold-ért a tied. Azt hogy ki mennyit licitált nem fogod tudni mert titkos (csak én tudom). Ha valaki 3 gold-nál többet is licitált akkor te a 3 goldot elveszíted (félre ne értsetek nem nyúlom le, beforgatjuk másik játékba, pl. a következő ötlet)
 • karácsonyi lottó: tudok adni én egy kis kezdőtőkét, talán mások is ajánlanak fel, illetve minden plussz pénzt ami a karácsonyi aukcióból (előző ötlet) befolyik itt szétosztjuk. A lényeg annyi hogy az adott (pl. karácsony előtti héten) meg kell tippelni a 6os lottó számait. Játékban levélben küldve a tippeket (1 account 1x). Pl. nevezési díj: 1gold (levélben mellékelve). Nyeremények: 1 találat esetén is már, pl. 1 találat=2gold, 2 találat=5gold, 3 találat=20gold, 4 találat=50gold, 5vagy6 találat=mehetsz sírni a sarokba hogy nem lottóztál a héten kategória :)
 • karácsonyi sorsolás: szintén  tudok erre minimális alapot biztosítani, de ide is jöhetnek a felajánlások illetve esetleg a fenti többi játékból megmaradt pénz. Ez csak simán arról szólna hogy mindenki egy adott cikk alá ír egy hozzászólást a játékbeli account-ját is odaírva, majd sorsolok a nevezők számától függően 1-3 játékost (a hozzászólás sorszáma alapján) akik között szétosztom a nyereményt. Szóval se tippelni, se eltalálni nem kell semmit és még nevezési díj sincs. Csak ajándék :)
 • karácsonyi kalandjáték: az ilyen ingame (játékbeli) kaland lenne, ilyen kincskereső/scavengerhunt jelleggel. A történet nagy része már megvan, bár mivel nem vagyok jó benne lehet picit gagyi. A lényege az hogy van egy történet, benne szereplők akiket más játékosok alakítanak, minden szereplő egy egy feladat(helyszín megtalálása leírás alapján, gw2 tudásteszt -wiki-, cucc gyűjtés..stb) után segít eljutni a következő szereplőhöz és így kell a legvégső szereplőhöz is eljutni. Az első X sikeres végigjátszók kapnak X gold jutalmat. Ehhez a játékhoz hogy megvalósuljon kelleni fog min. 3-4 (vagy még több ezt majd ha lesz játék pontosítom) segítő akik az egyes történeti szerepeket (npc) játsszák. A történet és a feladatok finomításában segítők jelentkezését is szívesen várom.

 

Vélemény? Kinek melyik játékötlet tetszik? Melyikben játszanátok szívesen?
Van esetleg olyan aki fel is tudna ajánlani valamekkora összeget hogy ne csak én biztosítsam a játékok nyereményalapját? (ez esetben keressetek meg a játékban: Kozzy.5974)

 

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Ten15
  2016. november 30. - 09:27

  A többség jó ötlet… Ingame küldök majd hozzájárulást. :)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: