Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Az elkövetkezendő balance változások

Az elkövetkezendő balance változások

2016. október 14. Hozzászólás Go to comments

Mint már korábban említették ebben a hónapban (akár az se lehetetlen hogy jövő héten a Halloween-al együtt) jön a profession balance patch. Most kaptuk pár előzetes információt mikre számíthatunk:

  • a Druid jelentős változásokon fog átesni, a Celestial Avatar formban a gyógyítások alapértéke jelentősen vissza lesz véve, cserébe sokkal jobban skálázódnak majd a healing power stattal. Azaz +healingpower nélküli druid ezentúl nem igazán lesz képes pl. raid-en gyógyítani, illetve PvP-n is visszaesik a heal stat nélküli druid túlélő, gyógyító ereje.
  • a Revenant Naturalistic Resonance (F2) 50%-os +boon duration-je is gyengítve lesz
  • a Mesmer Signet of Inspiration boon osztó signet-jét is gyengítés fogja érni, ezentúl fix időtartammal osztja tovább a mesmer-en lévő boon-okat
  • kompenzálva ezeket a boon gyengítéseket az alap skill-ek amik boon-t adnak (gondolom pl. Chrono Timewarp vagy a Revenent Facet-ek) hosszabb ideig fogják adni a boon-jaikat és valami sebzés erősítést is említenek

Én most csak a PvE : Raid szempontokat emelem ki: ezek elég jelentős változások lehetnek, ha a Revenant F2 jelentősen gyengül elképzelhető hogy jobban kiszorul az optimálisabb raid csapat összeállításokból (Fury-t más is tud adni, DPS-ben nem a legerősebb, viszont a CC-je még elég jó). A Chronomancer-eknek lehet valami rota és/vagy felszerelés változtatás fog kelleni hogy tudják adni a folyamatos Quickness-t. Főleg Revenanat F2 nélkül ezentúl a +boon duration stat nélküli Chrono-k (pl. csak a Concentration sigil-t használók) nem lesznek képesek folyamatos Quickness-t adni, azaz lehet szükséges lesz a Commander felszerelés. A Druid-ok raid szerepe is lehet kevesebb lesz, a 2 druid-os raid felállásban a 2. (dps) druid szerepe már csak tisztán dps support lehet, nem fog tudni segíteni a healer druid-nak gyógyítani (illetve az olyan felállások hogy 2 dps druid healel se lesznek életképesek). A dps-e a druid-nak továbbra sem túl jó, a dps support-ja viszont eléggé jó, talán továbbra is lesznek csapatok akik 2 druid-dal mennek.

 

Forrás : https://forum-en.guildwars2.com/forum/game/gw2/Balance-Changes-Upcoming

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: