Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > 4. évfordulós játék: Miket szeretek a legjobban a Guild Wars2-ben?

4. évfordulós játék: Miket szeretek a legjobban a Guild Wars2-ben?

2016. augusztus 11. Hozzászólás Go to comments

Ezen játékban ehhez a cikkhez egy hozzászólás formájában kellene mindenkinek leírni a pozitív(!) véleményét a játékról, hogy miket szeret benne a legjobban. A hozzászólók között véletlenszerű sorsolással nyereményeket (valószínűleg gold-ot) osztok ki. Aki hülyeségeket ír vagy nem pozitív dolgokról ír annak törlöm a hozzászólását! A sorsolás 08.20-án lesz, azaz a cikkhez a hozzászólásokat 08.20 után már nem figyelem!

FRISSÍTVE:
A sorsolás megtörtént, a következő személyek nyertek 20-20-20 gold-ot: eszem, ManaWallker, Sparhelt. Kérlek titeket hogy keressetek fel a játékban! (Kozzy.5974)

 

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Khorak
  2016. augusztus 12. - 15:32

  Hello, megjelenés napjától játszom, így a játék változását figyelemmel tudtam kisérni ami ezáltal újra és újra besszippant. A játék design-je ami engem megfogott, részletgazdag nem nagyon játszottam még egy ilyen mmo-val ami ennyire gazdag és élő, remélem a jövőben kicsit sötétebb tónusok felé fognak elmenni mint pl kessex hill volt. Kihívás szempontjából is nagyon jól áll a játék ( az egyik ilyen az, h nehezen találész raid képes csapatot :) ). Azt hiszem még egy darabig biztos el leszek a játékkal.

 2. Dawnton
  2016. augusztus 13. - 04:12

  A nagybetűs hangulatot emelném ki először, Jeremy Soule hátborzongatóan gyönyörű zenéivel. Minden más már csak hab a tortán. :) Persze megemlítendő az egész jól működő living word. És a személyes kedvencem, a WvW.

 3. Pred Aliens
  2016. augusztus 13. - 08:01

  Én személy szerint a kalandokat kedvelem, hogy mindig belecsöppenek valamilyen izgalmas eseménybe, eszméletlenül sokat játszottam már vele, de még a mai napig vannak helyek, amiket kíváncsian megnézegetek. Rengeteg helyen várnak még meglepetések. Mestermunka ez az alkotás!!! Egyszerűen Imádom!!!! (csak az asszony nem annyira, mikor beránt a GW2 világa) :)

 4. 2016. augusztus 13. - 08:09

  Gw1 Beta óta szerencsétlenkedek… Eléggé sok dolog amit szeretnék, nem feltétlenül ebben a játékban, de MMO-ban biztos. (Mert hogy GoT MMO még nincs, és ha lenne is, az se biztos hogy ennyire jó összeállításban, még ha meg is lehetne oldani könnyen…)
  Úgyhogy végre listázhatok :3

  1: Realisztikus skin-ek. Nem babapóni bizbaszok….
  2: Nagyobb területek, tartalommal.
  3: WvW & PvE összekötése, amiről már írtam sokat
  4: Housing rendszer
  5: Moduláris crafting.
  6: Armor skinek tier-en kívül hagyása. “Fölösleges”.
  7: Messze jobb balance.
  8: GEM/Gold vásárolható HoT/Exp, legalábbis részletei
  9: Grafikai /GUI preset-ek, avagy;
  10: Modolhatóság.

  P.s.: Mindent leírok részletesebben amennyiben nem értitek teljesen.:)

  • kozzy83
   2016. augusztus 13. - 09:39

   Azt hiszem félreértetted a feladatot..nem az volt a kérdés hogy miket szeretnél ha lennének, hanem hogy miket szeretsz most a játékban!

   • nazgrath
    2016. augusztus 15. - 12:22

    mentsegere legyen szolva, elso olvasatra nekem is az jott at h mit szeretnek latni (:

  • 2016. augusztus 14. - 05:18

   Lehet :)
   Sorry.

 5. Ten15
  2016. augusztus 13. - 09:06

  Kisebb megszakításokkal a bétatól tolom. Kipróbáltam mellette ezt-azt, de mindig visszatértem. Az Aion óta az egyik legjobb player versus player játék, bár teljes world pvp ugyan nincs (mert azért a WVW mégis csak térképre korlátozott, “instansz”. :)), de nem lehet rá panasz. Ahogy a többire sem. Spvp-ben a sok “fórumnyígás” ellenére szódával elmegy a balansz (a pro-k meg úgyis metáznak), jó csapattal kellemes időtöltés. Alkalom adtán végig szoktam játszani a sztorikat, bár néha kicsit fáj a gyermeteg naivitásuk, de összeségében tetszik, amit a pve részen csinálnak. Szerintem kevés MMO van, ami ennyi aspektusát -a legroszabb esetben is elfogadható szinten- lefedi a műfajnak, a GW2 kb. ilyen. A remek hangulatról és aláfestő melódiákról nem is beszélve. Az új térképek igazán tetszettek, bár a Tangled Dephts-et az elején -jó sith módjára- gyűlöltem. :) Egyszer fizetős, a store nem pay to win, tartalmas, szép, a hibái ellenére (mert lássuk be, azért vannak!) szerintem kb. így kell manapság kinéznie egy themepark, mainstream MMO RPG-nek. leszámítva azt, hogy azért a HOT körül kicsit elbaltázták a dolgokat.

 6. Rertez
  2016. augusztus 13. - 11:46

  – A játék nem karakter-alapú, hanem szinte minden a játékos account-jához kötődik, beleértve a közösségi szolgáltatásokat is. (Pl. friends list, chat, mail, guild.)
  – A játékosok WvW kivételével nincsenek szerverekhez láncolva, meg nem kell egyetlen guild mellett elköteleznem magam, egyszerre lehetek pl. nemzetközi játékosokkal és magyarokkal is együtt.
  – Globális a kereskedelem, ezért mindent akár azonnal is eladhatok/megvehetek az NPC-ktől távol is, mert mindenre van vevő és értékesítő egyaránt. A vételi ajánlat szintén egy nagyon hasznos lehetőség.
  – Éjszaka és hajnalban is van élet, nem kell bosszankodnom azon, hogy nappal nincs időm játszani.
  – Az összes általam játszott MMO közül ennek a legszimpatikusabb a játékosközössége (más MMO-khoz képest elhanyagolható a spam és a troll) és a fejlesztőcsapata is.
  – Nagyszerű a harcrendszere, rengeteg a trükkös megoldás, a tanulnivaló benne, ha valaki nem akar azon a szinten maradni, hogy nyomogatja a gombokat.
  – A játék nem akar más MMO-kra hasonlítani, a fejlesztők mindig új megoldásokkal kísérleteznek, még ha nem is mindig sikeresek azok. Utóbbi esetben pedig általában igyekeznek gatyába rázni a kifogásolt megoldásokat, még akkor is, ha az sokáig tart.
  – Nem vagyok belekényszerítve olyan tartalmakba, amik nem vonzanak, valamint akkor játszhatok, amikor kedvem és időm van rá. Ha hosszabb időt kihagyok, akkor sem maradok le a többi játékostól. Ha megtetszik egy másik játék, bármikor nyugodtan válthatok arra is. A GW2-be mindig visszatérek és soha sem érzem munkának a játékot.
  – Belátható időn belül mindig van újabb várható tartalom és új feature, amiket nem szoktak spoilerezni, így mindig akad valami meglepetés és izgalmas a várakozás. A többi MMO-hoz képest ez a játék gyakran frissül, még úgy is, hogy már nem kéthetente.
  – Van offline állapot. :) Ha kevés időm van, nem akarok mindenkinek magyarázkodni, hogy csak bejöttem pár dolgot elintézni, de nem maradok sokáig. Vagy pl. ha beteg a gyerek, éjszaka gyakran benézek hozzá, emiatt kiszámíthatatlan, hogy mikor vagyok épp AFK. Olyankor offline játszom.
  – Korrekt a fizetési modell, főleg ha azt nézem, hogy a játék megvásárlása után már bármikor legálisan és korlátozások nélkül vehetek goldból gemet, ha nem akarok valós pénzzel fizetni semmi egyébért.
  – A zene, a hangeffektek, a grafika, a térképek tervezése nekem nagyon bejött mindig.

  Nekem a fentiek ugrottak be elsőre, ami fontos és pozitív számomra. Természetesen negatív észrevételem is akad, de ugye nem az volt a “feladat” és amúgy sem szeretek panaszkodni. ;) Ha esetleg én lennék a szerencsés nyertes, akkor sorsolj újra, Kozzy!

  Jó játékot mindenkinek!

 7. eszem
  2016. augusztus 13. - 14:11

  Csak röviden: magát a közösséget és a művészi dizájnt :)

 8. gwfan21
  2016. augusztus 14. - 13:42

  Hogy egy klasszikust idézzek, tudjátok mi az érdekes a gw2-ben? “A kis különbségek. Ugyanaz a s*ar van ott is, mint itt, de azért valahogy egy kicsit más.” Na én az ilyen apró dolgokat szeretem a játékban.
  – Ha nyílvesszővel lősz, vagy lökést használsz, stb a kukorica, búza, magas fű és hasonlók elhajlanak, megmozdulnak.
  – Ha kijelölsz egy karaktert és futsz mellette mindig arra néz a te karaktered amerre a másik van. Ugyanez igaz kamera forgatásnál is, ott is forgatja a fejét a karakter.
  – Ha kis kiszögelésről mész bele a vízbe a szárazföldről akkor nem csak belesétál hanem fejest ugrik a karaktered.
  – Amikor kijössz a vízből, vízcseppes a képernyő egy ideig.
  – NPC párbeszédek a világban.
  – HoT sztoriban ha sylvarival mész vannak apró kihatásai a sztorira, amik nem lényegesek még is hatalmasat dobnak az élményen.
  Hirtelen ennyi jutott az eszembe. Ha másnak is vannak ilyen apró dolgok amiket észrevett és szeret szívesen olvasom, hátha valami elkerülte a figyelmem.

 9. ManaWallker
  2016. augusztus 14. - 20:01

  Az egész játék tökéletes ez az életem mindet elmondhatnék pozitívum ként a játékról de felesleges hiszen a Guild Wars 2 be minden pozitívum .

 10. Pipolfen
  2016. augusztus 14. - 21:33

  Életem legnehezebb szakaszában szereztem be a játékot . Elköltöztem otthonról a barátomhoz aki 200 km-re élt tőlem , egy szar kis faluban éltünk és nekem sokáig nem volt munkám . de egyszer csak lett , és olyan jó magyaros volt:) egy nap betelt a pohár . felmondtam és az első utam 576-ba vezetett ahol is úgy döntöttem hogy az első játékot amit meglátok azt megveszem .. nos ez a Gw2 Heroic Edition volt. Azóta mióta a játékot játszom az életem helyre jött : van egy munkám amit szeretek, sok sok barátom a játéknak köszönhetően. ÉS a vőlegényem is itt ismertem meg :) Ezt a játékot nem tudom letenni a története miatt :)

 11. 2016. augusztus 15. - 12:19

  Amit talan a tobbiek nem irtak le, de az egyik legnagyobb megoldasa a jateknak, a downscale/upscale. Barmikor,barmelyik map-en tudsz jatszani es nem lesz 1shot minden, jon reward. Meg ami meg fontosabb, ha esetleg ismerost elcsabitasz hogy probalja ki, tudtok kozosen jatszani barhol, nem kell azon tokolni hogy egyszerre inditsatok uj karaktert, kozeli szinten tartsatok, etc.
  Plusz, mivel nem ‘tag’-eled a mobokat, szinte ordit a ko-operalasert, sajat xp sajat loot mindenkinek, nem kirekeszto mint par masik mmo, ahol max partyban van ilyesmi.

 12. Somrok
  2016. augusztus 16. - 08:56

  Én 2 dolgot szeretnék kiemelni. Az első, hogy hihetetlenül sokrétű játék, 4 év után is találni olyan elemeket, küldetéseket ami képes visszaadni azt az érzést amit először éreztem amikor elkezdtem játszani. A másik pedig egyértelműen a közösség. A játék maga is ösztönöz arra, hogy segíts a másiknak, de ennek mégiscsak van egy emberi oldala is. Sok mindenki van akit a játék által ismertem meg és ez azután is megmarad ha már nem lesz GW.

 13. MDAdam
  2016. augusztus 17. - 20:29

  Én rövid leszek az elmúlt 4 évből mind a 3-at amit a GW2-vel töltöttem. Thank you ArenaNet! :) Továbbá, hogy a 3 év minden egyes játékkal töltött másodpercét élveztem és máig nem untam meg, ezt eddig csak a GW2 tudta nekem nyújtani.

 14. Sparhelt
  2016. augusztus 18. - 13:18

  Nagyon sok MMORPG-t kipróbáltam már és a hátam mögött tudhatok. Egyik se kötötte le engem úgy mint a GW2, tetszik benne, hogy aki például nem szereti a PvE kontentet teljesen elhatárolódhat tőle, ugyan így fordítva. Nekem speciel a kedvencem az benne, hogy ha tartok egy kis szünetet benne mert az élet úgy diktálja és visszatérek Tyria varázslatos világába akkor nem érzem azt hogy le vagyok maradva, maximum nincs meg a legújabb csilivili páncélom. Illetve a le/felszintezés a megfelelő területre, ez volt az amivel a GW2 nagyot alakított a piacon szerény véleményem szerint.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: