Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Két havonta lesznek a WvW szerverpárosítások

Két havonta lesznek a WvW szerverpárosítások

2016. június 11. Hozzászólás Go to comments

Érdekes döntés született a legutolsó WvW szavazásnál (szerverpárosítások sűrűsége).
Az eredmények ezek lettek:
38,1%=havonta, 28,9%=3 havonta,15,9%=2 havonta,11,6%=6 havonta,5,5%=4 havonta.
Meglepő módon ArenaNet-éknél nem fogadták el a többség által megszavazott eredményt, azaz a havi párosítást. Azt mondták szerintük ez túl sűrű, de látják hogy az emberek a sűrűbbet szeretnék ezért az eredeti tervük (3 havonta) helyett kompromisszumként 2 havonta lesz (ami a szavazásban a 3. helyezés lett csak..)
Szerintem a döntés igazából jó, csak elég furán jön ki hogy szavaztatnak mindenféléről, de még se fogadják el teljesen az eredményeket (a 3. helyezést hozni ki győztesnek nem túl demokratikus).

Forrás : https://forum-en.guildwars2.com/forum/game/wuv/WvW-Poll-6-June-World-Linking-Schedule-CLOSED/page/3#post6196507

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. bgaborr
  2016. június 11. - 18:16

  Továbbra sem értem miért olyan dolgokkal foglalkoznak, ami senkit nem érdekel, amivel semmi baja a népnek. Ezt az is mutatja, hogy kijött a kérdőívből, hogy a mostanihoz legközelebbi megoldást szeretik a legjobban. Lehet ha lett volna “hetente” opció, akkor az nyerte volna toronymagasan.
  Ez kb olyan, mintha megkérdezlek titeket, hogy mostantól 3000ft, 5000 ft vagy 10000Ft havidíjas legyen-e a játék. Nyilván megszavaznátok a 3000-et, mert az a legkevésbé szar, majd mondanák, h nem, az kevés és 5000-et bevezetik.
  Rohadjak meg nem értem mi folyik Seattle-ben.

  • semmi
   2016. június 12. - 08:57

   Fogd fel nemzeti konzultációnak. A stratégia amúgy is ugyanaz: a lehető legkevesebb engedményt/juttatást, ez esetben frissítést/újítást kapjuk és ők a lehető legtöbb pénzt szedjék ki a rendszerből. ahhoz, hogy ez ne legyen feltűnő, konstruktív, demokratikus színben próbálják feltüntetni, folyamatosan az arcunkba nyomják a propagandát (hype train) és mindenki boldog lesz. Aki meg mégsem, az elmegy külföldre, ez esetben abbahagyja a gw2-t. Járulékos veszteség. Az egész arról szól, hogy a nulla munkájukat úgy leplezzék, hogy közben még nyerészkedni is tudjanak.

 2. 2016. június 11. - 18:35

  Taps taps taps… Ez komoly?! :D

 3. Rertez
  2016. június 11. - 19:08

  Hát ez érdekes. Egyébként nem egészen a 3. helyezettet hozták ki győztesnek, hanem a szavazók 54%-a a leggyakoribb váltásokra tette a voksát, azaz 2 hónapos vagy annál sűrűbbre.

  A havit szerintem azért nem vállalták, mert valószínűleg lesz még WvW tournament, és rájöttek hogy nem tenne jót ha közben változna a map.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: