Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Jól sikerült a közös magyar EotM

Jól sikerült a közös magyar EotM

A hétvégén megrendezésre került magyar közösségi EotM szerintem elég jól sikerült, én jól éreztem magam, szerintem a többiek is. A squad-unkban csak magyarok voltak, bár többen kezdőbbek voltak a dologban így is többször is vertünk meg erős létszámfölényben lévő csapatokat. Bár TS-re sajnos nem mindenki tudott feljönni, de esetleg legközelebbre ajánlom azt is hiszen úgy lehet igazán jól szervezve menni. Akkor jó igazán a csapat ha hallod mint mond a commander: pl. mikor menjen a stability, a water field+blast, reflect, mikor dodge, merre törünk előre vagy vonulunk vissza..stb.
Aki esetleg kedvet kapott a komolyabb WvW-zéshez az bátran keresse a SoD guild-et (Piken Square szerver)!
A SoD guild-nek köszönjük a kiváló vezetést, Nathanael-nek meg az eseményről készült videót:

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Brock Samson
  2016. május 31. - 12:01

  Kar, hogy pont egybe esett a BL dontovel, pedig szivesen zuztam volna magam is. Remelem meg lesz hasonlo szervezve.

 2. Agab
  2016. május 31. - 13:21

  Ha több ilyen lesz erősen elgondolkozom egy költözésen a Piken Square-re. :) Bár a Desolation igen keményen visszaküzdötte magát a WvW élvonalba az új patch óta.

  • kozzy83
   2016. május 31. - 14:51

   Nagyon jó szerver a Desolation, ne érts félre, de szerintem az elkövetkezendő patch-ekben erősen vissza fog esni.
   1. A következő szerver linkelésnél tuti hogy nem lesz hozzá linkelt szerver, ahhoz túl erős, ezzel nem tudom mennyit, de valamennyit tuti gyengülni fog
   2. Mint már tudjuk a közelmúltbeli WvW-s szavazáson a szerverek pontozása nyert, az fog változni nemsokára, mégpedig a szerver aktuális aktivitása és a szerveridő alapján lesz egy pontszám szorzó. Azaz bármikor amikor erős létszámfölényben van a szervered, vagy a főbb esti időszakon kívül sokkal kevesebbet fog érni egy Tick-ed pontszáma. Ezzel a Deso továbbra is az élmezőnyben maradhat, de szerintem visszább fog esni. Ugyanis a Deso “elsősége” jelenleg azon múlik hogy a késő éjjeli és a napközbeni (délelőtti-délutáni) létszáma verhetetlen és mindig mindent elfoglal és több tízezer pont előnyt szed. A létszámfölény lehet nem fog változni, viszont az ezen időszakban szerzett pontok nem fognak annyit számítani mint eddig. Így szerintem jelentősen kiegyensúlyozottabb lesz a szerverek pontszáma, szorosabb végeredmények fognak születni.

   • Agab
    2016. május 31. - 19:15

    Teljesen igazat kell adjak neked, valószínűleg a a szerver linkelés hatása a mostani elsőség. Pont előtte volt egy nagyobb visszaesés a helyezések tekintetében. :( Mindig kongott az ürességtől, bár az is igaz, hogy én is inkább az Alpine Borderlandok miatt lettem megint aktívabb WvW-s. Meglátjuk, de a költözés már amúgy is régóta foglalkoztat, ráadásul guildem sincs és a Piken-en lévő csapatok elég vonzóak. ;)

 3. Necro Le Fay
  2016. június 4. - 17:52

  Jó volt. Remélem lesz még ilyen.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: