Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > 05.07 Szombat 13:30 – Magyar közösségi esemény : Fractal verseny

05.07 Szombat 13:30 – Magyar közösségi esemény : Fractal verseny

Mint a címben is olvashatjátok 05.07-én szombaton délután 13:30-tól fractal verseny lesz. Tudom hogy az időpont nem a legjobb, de sajnos én nem érek rá később szombaton, a vasárnapot meg nem tudom még előre így nem merek semmi komolyabbat szervezni oda. Ígérem a továbbiakban próbálok majd kora esti időpontokra szervezni. A későbbiekben, az első ilyen verseny után, ha kapok visszajelzéseket, jó ötleteket akkor finomíthatunk a szabályokon.

Jelentkezés (levélben Kozzy.5974-nek, érdeklődni szintén nálam) és szabályok:

 • Nevezni 5 fős csapatokkal kell, a csapat account-jainak névsorát a csapatkapitánynak levélben kell Kozzy.5974-nek elküldeni. A csapatnak nevet is adjatok!
 • A nevezési díj 1 gold fejenként. (későbbi versenyeken elképzelhető hogy azon [VAR] és [BEG] guild tagoknak akik rendszeresen fizetik az adót a guild bank fogja fizetni, de most még mindenkinek kötelező a beugró). Ezt az összesen 5 goldot a csapattagok account-jait felsoroló, “benevező” levélben kell mellékelni. Az ebből befolyó pénz teljes egészében a nyertes csapatok jutalma lesz. (Illetve saját és más adományokkal esetlegesen megtoldva)
 • Mivel magyar versenyről van szó örülnék neki ha csak magyarok vennének részt. Ellenőrizni nem fogom, de bízom benne hogy a csapatok nagy része csak magyarokból fog állni (de nem kötelező egy guild-ben lenni).
 • A versenyben lesz minimum egy magasabb szintű (-lvl80ig) fractal is, azaz a versenyhez szükséges minimum Agony Resist(AR)=115! A fractal-hoz hozzátartozik az AR, aki kezdő annak sok esélye úgy se lenne alapon úgy gondoltam legyen egy picit nehezebb. A 115 AR  lvl80-ig elég, szóval az feletti nem lesz hogy azért a közepesen felszereltek is tudjanak jönni. Sajnálom ha ez miatt valaki nem tud nevezni, talán a következő versenyre sikerül majd összeszedni a hiányzó AR-t. Illetve lesz nem sokára Dungeon verseny is, arra semmi ilyen követelmény nem lesz (waypoint-ok oda viszont kelleni fognak, akit érdekel már most szerezze meg az összes dungeon waypoint-ot). Ha esetleg ez miatt nem lesz elég nevező csapat akkor ha többen visszajeleztek csökkenthetem ezt a követelményt.
 • A jelentkezési határidő : 05.06 Péntek este 21:00 óra
 • Közvetlen a kezdés előtt ismertetni fogom a nevező csapatokkal azt a 4 darab fractal-t amit időre kell teljesíteni
 • Minden csapat egyszerre kezd és akik legelsőnek végeznek mind a 4 fractal-al az a csapat nyer (szóval azért aki belekezd számoljon vele hogy kb 30-90 perc elfoglaltságot fog ez jelenteni)
 • Minden csapatból 1 ember, pl. a “csapatkapitány” ír nekem egy whisper-t (pl. “xy csapat végeztünk”) ha végeztek az összes fractal-al, ez alapján áll fel a sorrend
 • Minden fractal végén a csalások elkerülése végett kell egy screenshot-ot készíteni amikor a Lobby-ba visszavivő ablak bejön. A screenshot-on szerepelni kell majd egy általam mondott kulcsszónak amit a party-ból valakinek be kell írnia pl. party vagy say chat-re hogy látszódjon a screenshot-on, illetve látszódni kell a jobb felső sarokban lévő fractal szint számja is. A chat timestamp is legyen bekapcsolva hogy lássam pontosan a kulcsszó beírás időpontját is. Azaz összesen 4 darab screenshot-ot kell készíteni (mind a 4 fractal végén). A screenshot-okat csak a nyertes csapatoknak kell majd nekem elküldeni (majd a verseny végén megírom a csapatoknak hogy hova). Ezt úgy is mondani fogom még, de ne felejtsétek el a screenshot-kat, mert ez miatt kizárhatok csapatokat utólag! Biztosabb ha nem csak 1 ember készíti a screenshot-okat!
 • A nevező csapatok számától függően lesz első, második és esetleg harmadik díj is. Ha kevés csapat nevez akkor csak első díj lesz.
 • Ellenőrizni nem fogom, de a becsületetekre bízom hogy minden durvább exploit-ot kerüljetek (pl. a mesmer teleport+portál az oké)
 • A kezdés előtt, kb 13:20-tól tartunk még egy gyors megbeszélést (a létszámtól függően pl squad-ban mindenkivel, 10 csapat felett csak a csapatkapitányokkal), ahol a kulcsszót és a 4 fractalt el fogom árulni
 • A nevező csapatokat és az eredményeket közvetlen a verseny és a screenshot-ok átnézése után ide ki fogom írni

 

Szervezzetek csapatokat és jelentkezzetek minél többen!

 

Vasárnap mint mondtam nem tudom hogy ráérek-e, túl későn vagy spontán nem akarok semmit szervezni így ezen a héten csak ez az esemény lesz.

Várható következő heti események : Dungeon verseny + JP verseny

Várható események két hét múlva : 1v1 PvP verseny + Fun event

Amint változás miatt el kell térjek a tervemtől értesíteni foglak titeket!

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: