Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > 05.03 patch, ma este jött vissza WvW-re az Alpine Borderlands

05.03 patch, ma este jött vissza WvW-re az Alpine Borderlands

Nem fordítom le ha nem haragszotok meg, de főként bug fixeket és a régi Alpine Borderlands HoT-osra hangolását tartalmazza a patch.
Új backpack és glider a GemStore-ban, Macaw Glider : https://www.youtube.com/watch?v=Xsx3VuTg6UA

Pár új event és achievement is bekerült, angol leírás itt : http://dulfy.net/2016/05/03/gw2-unidentified-lodestone-event-achievement-guide/

 

A jelen állás szerint a hivatalos WvW szavazással kapcsolatban a “Scoring”, azaz a Pontozás javításai vezetnek kb 5%-al.
Mi a véleményetek, a 04.19-es patch (új wvw mastery, wvw reward track, szerver szövetségek), az Alpine Borderlands, majd valószínűleg a pontozások javítása elég lesz hogy újra elégedett legyen mindenki a WvW-vel kapcsoltban?
Amúgy elképzelhető hogy nem véglegesnek marad az Alpine Borderlands hanem felváltva lesznek időközönként (pl 2-4 hónap) a Desert Borderlands-el.

A hivatalos patch notes, forrás : https://forum-en.guildwars2.com/forum/info/updates/Game-Update-Notes-May-3-2016

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Bikuci
  2016. május 4. - 14:40

  Na, mit mondtok? Érdemes visszatérni wvw-re?

  • Rertez
   2016. május 4. - 15:49

   Ha arra vagy kíváncsi, hogy játszanak-e az emberek WvW-t, akkor jelentem, hogy már két hete tömegnyomor van. Szervertől függően érdemes korán érkezni a hosszú queue miatt. A társaság finoman szólva elég vegyes. Ezt értsd úgy, ahogy akarod, nem mennék bele részletekbe, mert hosszú is lenne! ;) Nem a játékosok képességeire gondolok, hanem a modorukra, viselkedésükre és hozzáállásukra, de ez csak az én saját véleményem azok alapján, amik nekem mindig fontosak voltak WvW-n. Szóval nekem tetszett, hogy megint tele van WvW, de a majmok mindig hangosabbak sajnos, ami régen azért nem volt jellemző. Egyelőre voltak nagyon jó estéim, meg olyanok is, amikor elment a kedvem tőle. Tegnap nem voltam, nem tudom, hogy a régi borderlands mit hozott, de egy nap alatt ezt nem is lehet felmérni. Az április 19-én jött változások egyértelműen nagyot dobtak a populáción.

   • Bikuci
    2016. május 4. - 15:54

    Köszi, akkor érdemes lesz frissíteni.:)

 2. Sárki
  2016. május 4. - 16:37

  Alig wvwzek, de most másfél nap alatt több órát letoltam :) A border továbbra is fain, retro feeling is van, a reward system viszont nem tökéletes. a wvw reward track kb. ua, mint a pvpé, csak sokkal lassabban jön, az eventekből meg már csak karmát kapunk, szóval amit adtak, azt el is vették.
  Ennek ellenére előnyére vált a bordernek az összeegyeztethető hotos újítások behozatala. Már csak az a kérdés, mit kezdenek a desert borderrel. kár lenne érte, ha veszni hagynák, ígéretesnek tűnt, csak túl nagy volt :(

 3. Ten15
  2016. május 11. - 10:02

  Sokkal nagyobb lett az élet a wvw-n, ez biztos. Több BL-en is hosszú a queue (de azért nem vészes, 10-40 közt). Az összeolvadások miatt viszont tényleg elég vegyes a felhozatal. Csak a Deso szemszögéből tudok beszélni, de alkalmi blobfest van a bordereken is, vagy épp 3×3-4 guild raidel egy mappon, ad-hoc jelleggel összebandázva. Egy ideig élvezi az ember a létszámfölényes erőpróbákat, meg vicces, hogy állandóan hátra is kell figyelni, de pont ezért előfordul, hogy pár óra után szépen “összeblobbul” a térkép. Ez néha epikus, néha bosszantó. Az alacsonyabb tierből betársult szervereken alapvetően más a mentalitás. Sok a ganker, előmásztak az elitista megmondóemberek és van dráma, de, ha az ember kívül marad, akkor végül is szórakoztató. Az Alpine nem rossz map, de nekem már kicsit unalmas. És bár a Desert tényleg néha rémálom, de nekem bejött, illetve ekkor népességnövekedéssel szerintem azt is meg lehetne már tölteni. Nem értem miért nem csinálnak 3 féle BL-t? Maradhat egy Alpine, egy Desert illetve csináljanak egy harmadik stílust… Mindig más home BL. A változatosság gyönyörködtet. :)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: