Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Következő, nagyobb áprilisi patch részleges tartalma

Következő, nagyobb áprilisi patch részleges tartalma

2016. március 30. Hozzászólás Go to comments

Fractal változások:

Két achi megszűnik : Casual Fractal Hero (lvl1-20 összes fractal teljesítése) és Core Fractal Hero (lvl21-50), helyettük lesz más. (Ezeknek az achi-knak talán a legértékesebb jutalma a fractal weapon create és a 2 golden fractal relic) Akinek már sok kész van belőle annak javasolják hogy a patch-ig visszalévő pár hétben fejezze be ezt a 2 achi-t mert utána már nem lehet. Lesznek új fractal achi-k és másképp lesz a tier elosztás (ha jól értem csak az 1-50ig lesz másképp beosztva mert az 50-100 achi-jára nem írták hogy megszűnik).

Scribe változások:

Csökkentik a szükséges alapanyagok darabszámát, növelik egyes dolgok dropp esélyét, ezáltal várhatóan (akár jelentősen is) csökkenni fognak a Scribe költségek is (Resonating Sliver is változik hogy ne kelljen annyi “guild support” hozzá). Aki mostanában akart Scribe-ot felhúzni az még inkább várja meg ezt a patch-et.

WvW változások:

Anet felmérései alapján a játékosok nagyobb része szeretné ha visszajönne az Alpine Borderland, így ennek eleget is tesznek. Vissza fogják hozni a Desert Borderland-ek helyett. De ez elég sok munka, még az áprilisi nagy patch-ben nem lesz benne, abban csak pár változást hoznak a Desert borderland-ekre, majd később, “ha kész” akkor jön az Alpine Borderland vissza.

 

Forrás : https://forum-en.guildwars2.com/forum/game/gw2/Upcoming-changes-in-Spring-Quarterly-Update

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Rertez
  2016. március 31. - 12:49

  Annyit hozzátennék, hogy természetesen nem csak a fenteikről szól az áprilisi patch, hanem a felsorolt változások is benne lesznek. A linkelt post egyelőre csak egy előzetes a patch tartalmából.

  “I wanted to give this early heads-up about these areas.”

  Csak mert láttam olyan hozzászólásokat is a fórumon, amik kifogásolták, hogy csak ennyi lesz a patch.

  • Sárki
   2016. március 31. - 15:46

   Az már régen rossz, ha csak ennyit tudnak odavetni előzetes gyanánt. mellesleg GG, még egy feature ami hottal jött és nem teljesül. A pénzemet hol kérhetem vissza?

   • Rertez
    2016. március 31. - 18:05

    Nem fogják előre megmondani, hogy mi lesz a következő negyedéves patch-ben, amit Spring (vagy April) Quarterly Update néven emlegetnek.

    Lefordítottam a lényeget a Mike O’Brien által a fórumra írt heads-up post szövegéből, hogy világos legyen, hogy miért:

    “Előre szerettem volna szólni nektek ezekről a területekről. Már jóval többet (linkel a március elején írt reddit post-ra, amiben már game director-ként írt nagy vonalakban arról, hogy milyen területeken fejlesztenek, és hogy milyen jelentős átszervezéseket eszközöltek a cégben) tudhattok arról, hogy min dolgozunk az áprilisi negyedéves update kapcsán, de most itt megállnék. Úgy gondolom, hogy az a munkánk, hogy nektek azzal szerezzünk örömet, amit a játékban kiadunk, nem pedig nagy szavakkal vagy ígéretekkel. Szóval várjatok még türelemmel! Rövidesen eljön a megjelenés napja.”

    A heads-up azért volt, hogy előre, még időben tudjanak a játékosok arról, hogy:
    – Belenyúlnak a Fractals achikba.
    – Scribe alapanyag-követelményt fognak csökkenteni.
    – Döntöttek és kérésre átalakítva visszakerül az Alpine BL, de áprilisban a WvW változások bevezetése még a Desert BL-re lesz kiadva a WvW live open beta keretein belül.

    Ezeket nem lehetett és nem is kellett titokban tartani, mert egyrészt nem tartoznak szervesen az update-hez, másrészt meg szívás lett volna, ha ezek csak az update napján derülnek ki.

 2. 2017. április 27. - 10:34

  Great article.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: