Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > A CC skill-ek “erejének” táblázata

A CC skill-ek “erejének” táblázata

2016. február 5. Hozzászólás Go to comments

Nemrég előkerült egy táblázat ahol minden profession fontosabb CC skill-je szerepel és kiszámolgatták melyik skill mennyit vesz le a Break bar-ból. Zölddel kiemelték a már egész jól használhatót, kékkel pedig az erősen ajánlottat.

Frissítve:
A Break bar röviden : PvE-ben a mob-oknak néha megjelenik (vagy aktív lesz  kék szinben) az életerő csíkjuk alatt egy másik csík, a Break bar (Defiance bar) amit csak CC (CrowdControl, lásd lentebb) skill-ekkel lehet csökkenteni (sebzéssel nem). Ha a Break bar-t sikerül időben (ez függ a mob-tól) leverni akkor rendszerint a mob stun-olódik és jobban sebezhető lesz pár másodpercig vagy esetleg abbahagyja az éppen használt képességét. A mob-ok Break bar-jának nagysága nem egyforma és sokszor nem jól lehet következtetni a csík nagysága alapján. Ez a táblázat azt mondja meg hogy az egyes skill-ek számszerint mennyit vesznek le a Break bar-okból. Igazából arra jó hogy összehasonlíts képességeket egymással hogy megtud miket érdemes nyomnod ha megjelenik egy Break bar.
CC skill-ekből megkülönböztetünk Hard és Soft CC skill-eket.
A Soft CC skill-ek nagyon keveset (nem számít a sebzés nagysága) de folyamatosan vesznek le a csíkból, a Hard CC skill-ek egyszer de sokat.
Soft CC skill-ek : Fear, Taunt, Immobile, Slow, Chill, Blind, Weakness, Crippled
Hard CC skill-ek : Freeze, Daze, Stun, Knockback, Knockdown, Launch, Pull, Transform, Stone

A táblázat:
http://guildwarshub.com/hard-cc-skill-reference-guide/

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Agab
  2016. február 5. - 09:41

  Láma kérdés lehet, de mi a lópikula az a BreakBar? :) Igaz én leginkább SPvP-t űzök, de ott még nem találkoztam ezzel a kifejezéssel.

  • gwfan21
   2016. február 5. - 15:14

   Hát akkor hogyan mondjam neked. PvE-ben különböző moboknak van az élet csíkja alatt breakbar. Ha azt le cc-zed megváltozik a támadása, kap kd-t vagy egy ideig többet sebződik ilyesmi. Ergo nem hatnak rá a CC-k közvetlenül hanem a breakbart viszed le velük rajta, hogy ezzel előnyödre fordítsd a dolgokat. Bár van ahol nem cc-znek, pl chak gerent, mert ott elkezd futkozni cc után és nem csak a könnyen kikerülhető aoe-ra kell figyelni.

 2. Agab
  2016. február 5. - 19:34

  Értem, köszi. Szoktam némi PvE tevékenységet is folytatni, de eddig nem nagyon értettem, hogy mi az a türkiz színű csík a mob HP-ja alatt. :)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: