Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Készüljön az a saját PvP arena!

Készüljön az a saját PvP arena!

 

531bd08-laststand-update-custom-pvp-arenas

Először is nagyon köszönöm, hogy aktívan kivettétek a részetek a közös PvP-zés megtervezéséből és pro-kontra érveltetek az ötletek mellett vagy éppen ellen. A napokban sokat gondolkodtam a végleges megoldáson, viszont ma még jött egy olyan információ ami eldöntötte a dolgot. (Ha nem használjuk csak heti 1-1 eventre akkor sokkal olcsóbban is fenntartható az arena.)

Szóval az egyetlen akadály az a 200 goldos induló tőke. Én saját zsebből most csak 50-et tudok hozzá tenni, a többi rajtatok áll.
Aki szeretne hozzájárulni az Magyar Közösségi PVP Custom Arena  (hívjuk ezentúl az egyszerűség kedvéért MKPVPCA-nak? :D) létrejöttéhez, az küldjön egy tetszőleges hozzájárulási összeget a fubenalvo.7089 (karakter: Fuben Alvo) accountra.

Hogy teljesen tiszta legyen mindenkinek hol járunk és ki/mennyit adott, minden hozzájárulást fel fogok vinni az itt található táblázatba. Ha valaki küldött pénzt és 2-3 nap után se kerül fel az összeg a táblázatba, kérem szóljon!

Ha szombat 18:00-ig összejön a 200 gold akkor meg is tartjuk este 20:00-kor az első PvP eventünket Sophiaso stream-jével egybekötve!

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Rertez
  2015. december 11. - 03:59

  Nálam év végi hajtás van, de támogatom a dolgot. Januártól szívesen beszállok.

  CA-hoz még pár okosság:
  Ha nem akartok jelszóval szórakozni, akkor elvileg van még lehetőség arra is, hogy csak bizonyos guild-ek tagjainak legyen nyitva a CA. 20 ember lehet egyszerre egy szerveren, amibe beletartoznak a nézők is. Ha a “reserved slots” értékét 20-ra állítod be és alul a “member guilds” résznél felveszed a guild-ek nevét, akkor 20 helyet, azaz a maximumot a felsorolt guild-ek tagjainak tart fenn a szerver és nem enged be mást. Elvileg így nem kell jelszavazni sem, csak felvenni az összes guild-et, akit érdekel. Kevesebb adminisztrációval jár, mint a jelszavakat cserélgetni meg küldözgetni. Ha minden igaz, így is működik, de személyesen nem használtam még ezt a beállítást. Le kellene majd tesztelni.

  A másik dolog, hogy a CA személyhez kötött, tehát aki létrehozza, csak ő módosíthatja a map-eket, csapatlétszámot, pont- és időhatárokat, egyéb szabályokat, engedélyezett guild-eket. Akkor is szükség van az illetőre, ha lejárt a szerver előfizetése, mert az első napot ő tudja aktiválni szerveren kívülről. Utána a többiek is fizethetnek tokennel, ha már bejutottak. Tehát ha minden szombaton van játék, akkor az admin aktivál egy tokent a lejárt szerveren, bemegy mindenki játszani, aztán ha úgy érzik, hogy másnap is akarják folytatni, megújíthatják saját maguknak is akár egy hétre előre. Érdemes hetente ellenőrizni, hogy meddig van előfizetés.

  A map rotákat és csapatlétszámot érdemes az érdeklődésnek megfelelően belőni. Nyilván nem szerencsés hat emberrel 5v5-öt játszani, ha pl. egy Courtyard 3v3-ra elég a létszám. Ha sikerül eltalálni és rendszert vinni a dologba, akkor ritkábban csalódnak a játékosok és szívesebben járnak vissza. Így a játékosok is nyilván rendszeresen bejárnak, amivel állandó igény is kialakulhat a szerverre. Ez szerintem akkor esélyes, ha összefog több guild.

  Az admin-játékosok kapcsolatnak és kommunikációnak kölcsönösnek kell lenni, amibe beletartozik az is, hogy a játékosok is tudomásul veszik, hogy az admin is ember, neki is lehet más elfoglaltsága, nem állítgathatja a szabályokat akármikor.

  Egyébként a server browserben kedvencként is el lehet menteni szervert, meg minden szervernél meg lehet nézni, hogy ki az adminja (ingame mail-t írhatnak neki), meg hogy épp milyen szabályokkal fut a szerver. Ha a szerver nevében benne van, hogy Variance, az szerintem bőven elég, mert lehet kulcsszóra, de akár tulaj nevére is keresni a game browser bal hasábjában. Szóval nem kell aggódni a névválasztás miatt. Meg utólag lehet akár módosítani is.

  Ha a CA működése nem úgy van már, ahogy írtam, kiabáljon valaki, aki ért hozzá! :)

  • 2015. december 11. - 10:56

   megjött az összeg, fel is vezetem a táblázatba. :)

 2. Bikuci
  2015. december 11. - 21:59

  Mivel csak játék pénzről van szó, ezért végülis tök mindegy, hogy megéri-e.:)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: