Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Az elmúlt napok javításai/frissítései

Az elmúlt napok javításai/frissítései

59723Glittering-Weapons

 • Az ok, hogy poszt lett ebből, hogy javították a sok játékosnál map completiont blokkóló bugot. Akinek ilyen problémája volt, most próbálja meg!
 • Szerver crasht okozó hibát is javítottak.
 • A 64bites verzió már nem crashel, ha belépsz Thaumanova Reactor Fractal-ba.
 • A PvP Halloween Reward Track kikapcsolva a fesztivál végével.
 • Jónéhány balance-olással kapcsolatos frissítés is kikerült. Akit érdekel itt megtalálja őket: link
 • Bővült a gemstore kínálata egy új gliderrel, glittering fegyverekkel és Mini Bonebreaker-el.
Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Durdefekt
  2015. november 6. - 10:36

  Hát nekem még mindig nem jó a map comletion :( :(

  • 2015. november 6. - 11:13

   Nézzük a jó oldalát, az ilyen dolgok vonzzák a legtöbb commentet ;)

   • Durdefekt
    2015. november 6. - 16:01

    De hát ez alapból jó oldal :D :D

 2. Szimarine
  2015. november 6. - 13:58

  Azt lehet tudni, hogy mikor lesznek javítva az állandó gw2 errorok? Gyakorlatilag semmit nem tudok csinálni HoT óta anélkül, hogy óránként egyszer ne dobjon ki a játék. Belekezdek egy Silverwastes eventbe, kidob, új területen eventeznék, kidob, állok LA-ba a TP előtt, kidob. PICIT idegesítő…

  • Shantey
   2015. november 6. - 16:06

   Supportnak írt ticket jó kezdés lenne a hibaüzenetek elküldésével.

  • Makaróni
   2015. november 6. - 17:05

   Jajah egy support nem árthat. Én se tapasztaltam semmi ilyet mióta HoT van. Talán annyit vettem észre, hogy torrent mellett folyamatosan leesik a játék a hálózatról aztán van amikor visszamászik magától, valamikor meg kidob. Leállított torrent mellett nincs ilyen probléma.

  • Bikuci
   2015. november 6. - 17:21

   Repair archives data:) Nekem ez segített kieg után.

   • Szimarine
    2015. november 6. - 22:26

    Repairoltam, ha nem segít írok ticketet is, bár azért nem írtam eddig, mert láttam, hogy fórumon sokan írtak róla reportokat, gondoltam elég az. :)
    Köszi a tippeket!

   • Rertez
    2015. november 7. - 00:08

    Előfordulhat, hogy a mostanában bevezetett content streaming patcher, vagy mi hibázott. Jó nagy dögöt húzott le launch után, ami valami 3 GB fölött volt. Meg sok hotfix is jött utána.

    Ha repair mégsem segít, akkor teljesen portalanítsd belül a géped, aztán próbáld úgy is! Nekem ha már három-négy fokkal melegebb lenne a CPU-m GW2 közben, akkor simán csinálna random kliens-összeomlást. De az FPS-esés is garantált lenne. Ha csak simán LA-ban álldogálsz, akkor is meghajtja rendesen CPU-t a játék, Silverwastes meg pláne. Crash után megnézném a CPU naplózott legmagasabb hőmérsékletét. Core Temp ingyenes kis program. Játék előtt elindítod, aztán crash után megnézed, hogy nincs-e magonként túl magas max. érték. Nem fog pontosan mérni, mert alapból másodpercenként vesz mintát, de jó támpont. Egy századmásodperc alatt is több fokot melegedhet, szóval nem fogja pontosan elkapni a legmagasabb értéken. Ha nyomsz egy alt-tabot, simán esik egy pillanat alatt is 30 fokot, szóval csak naplózva lehet elkapni a csúcs közelében. 80 Celsius környéke már magas, ha valahol olyat mért. Fölötte kezdődnek a gondok.

    Vannak ilyen időszakok, amikor az embereknél tömegesen jelentkezik túlmelegedés. Pl. borzasztó meleg nyár volt, használták a gépüket, közben a léghűtés jobban dolgozott a környezeti hőmérséklet emelkedése miatt, ezzel több levegővel több port is hajtott át a gépen. A por meg beköltözött. Eleve porosabb a nyári időszak, meg az ablak is többet van nyitva. A lerakódott laza por marhajó hőszigetelő, ami megakadályozza, hogy a hűtőbordán kellően gyorsan távozzon a hő. Nyár előtt és nyár után szoktam gépet takarítani, mert Por = Sátán. 4,5 GHz-re felhúzott CPU-val nekem elég gyakran kell kipucolnom a hűtőbordákat, hiába vannak porszűrők a házon. Más játékokkal elszüttyög porosan is, de GW2-vel úgy már nem stabil. Lustábbaknak ott a legolcsóbb sűrített levegő. Én is azt használom. Ehhez érdemes kivinni a lakásból a gépet egy sétára, különben minden tiszta por lesz. Ha van otthon kompresszor, az meg luxus, de óvatosabban kell bánni vele a ventilátorok környékén.

    Notebookot is kell tisztítani, de több bátorság vagy szakszerviz kell hozzá.

    Hát én ezeket mindig le szoktam írni, aztán vagy hallgatnak rám, vagy nem. Egy próbát ez is megér, ha még nem volt nagytakarítás a gépben. ;)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: