Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk, Blog > Klánok, Guild-ek Figyelem!

Klánok, Guild-ek Figyelem!

specializations-bg.a86a8361_ModifiedMint tudjátok a Guild Wars 2 alap játék ingyenessé vált. Ezen a linken tudtok regisztrálni, aki még nem tette meg, hajrá, egy próbát megér! (Egy pár hónapig minden bejegyzést ezzel fogok kezdeni, hogy feltűnő legyen a tényállás :)

Tehát az ingyenessé válással sok új játékos csatlakozott az elmúlt napokban és szegénykék talán kissé elveszve érzik magukat Tyria világában. Láttam barátságos vállalkozókat akik a kezdő területen igazgatják az újak rögös útjait és önzetlenül ajánlanak tagságot is nekik. Mindez szép és jó, de az a véleményem, hogy segíthetnénk a blogra tévedőknek is.

Leaderek, Officerek, nemes harcosok, mágiák urai és trükkök titokzatos tudói! Tisztelettel fordulok felétek. Segítsünk mi is újdonsült bajtársainknak, hogy megtalálják helyüket!

No, de elég a szócséplésből. Elsősorban olyan guild-eket szeretnék megkérni, hogy hozzászólásban írjanak magukról pár sort, akik vállalják az ingyenes felhasználók felvételét. Bárki írhat, sima tagok is, csak azért a guid-od tudjon róla. :) A leírásban szerepeljen:

 • A guild neve.
 • A guild által preferált tartalom, PvE, PVP, WvW, vagy minden.
 • A guild létszáma és egy átlag délutáni reprezentációs létszám.
 • A guild szervere.
 • A programok amiket a guild szervez rendszeresen.
 • Ingame elérhetőség és/vagy a guild fóruma, oldala.
 • Egyéb fontos infó.

Kedves újak! Örömmel fogadunk benneteket a játékban. Mivel a Guild-ek nem nagyon tolongnak ezért azt kérném tőletek, hogy hozzászólásban kérjetek tagfelvételt itt! Nem tudom ki vagy és hol laksz, de a játékban meg leszel keresve! :D Ne félj a Worldpress-től nem harap, karakternevet, vagy account nevet hagyj meg mindenképp!

Remélem mindenki megtalálja a számítását, jó szórakozást és loot-ot kívánok!

Reklámok
 1. Bikuci
  2015. szeptember 2. - 09:28

  Nagyon-nagyon jó!!! Irnék is csak nem vagyok leader, officer.;) :))

 2. Ecku
  2015. szeptember 2. - 11:23

  Szép dolog ez a támogatás :) Lenne egy kérdésem, amire nem találok választ, vagy csak figyelmetlen vagyok. Azt szeretném tudni, hogy ha bejön a kiegészítő az ingyenes játékosok is megkapják azt a tartalmat ? Vagy mint Wow-ban korlátozva lesznek a tartalmak ?

  • Shantey
   2015. szeptember 2. - 17:57

   Fizetős kiegészítő, miért kapnának bármit is a free to play játékosok?

 3. Balur
  2015. szeptember 2. - 11:27

  Én úgy értelmeztem, hogy csak a Core játékot kapják a Free accounttal rendelkezők. Az új területeket, kasztot nem.
  https://help.guildwars2.com/entries/95982157-Account-types-Free-Core-HoT

  • Ecku
   2015. szeptember 2. - 11:30

   Köszönöm gyors válaszod, ez alapján valóban úgy van.

   • 2015. szeptember 2. - 11:58

    Leginkább PvE korlátok lesznek, jellemzően az új területeket és a raid-et nem lehet majd free accról elérni.

    A PvP valószínűleg teljesen free marad az új dolgokat is beleértve, valamint az új WvW borderek náluk is meglesznek.

    Továbbá bármi, amihez Mastery kell, az nem lesz free.

 4. 2015. szeptember 2. - 15:59

  Mivel vége a nyárnak, végre jobban ráérek játszani. Mától vasárnapig (szeptember 2-6.) minden este 11-től éjfélig szívesen segítek minden kezdőnek, ha van rá igény. Guild chatet tudok adni, ha többen összejövünk és esetleg nem elég a party. Elmondom az alapokat, tanácsokat adok és válaszolok a felmerülő kérdésre. Szükségetek van rá, higgyétek el! :)

  23 órától elértek a Rertez.9423 accounton. Vegyetek fel barátlistára és nyugodtan írjatok nekem, ha ebben az időszakban játszanátok és szeretnétek segítséget kérni! 23:15-ig várok jelentkezőkre, utána kezdünk, ha van legalább egy érdeklődő. Közben is becsatlakozhattok. TS-t is tudok adni, de nálam csak chat lesz, mert késő este nem akarom zavarni a családom a szomszédba is áthallatszó dörmögésemmel.

  Szóval szeretettel várok mindenkit egész héten és utána is, aki frissen kezdő játékos és szeretne okosabb lenni. Ha többen összejönnének, esetleg kereshetünk közösen is megfelelő guildet nekik.

  Naponta legalább éjfélig leszek online, de ez nem zárja ki, hogy tovább is. Ahogy időm és kedvem lesz… Bármikor látsz, nyugodtan üzenj nekem!

  Jó játékot!

  • 2015. szeptember 2. - 17:25

   A kapcsolatfelvétel a jelek szerint kacifántos, de így meg lehet oldani free accountról:

   Elég ha az accountod nevét vagy bármelyik karaktered nevét ide beírod válaszba és felveszed ezt az accountot barátnak: Rertez.9423
   Utána én is felveszlek. 5 guildben lehetsz egyszerre, szóval tudok adni guild chatet is, ahogy fent is írtam. Ezután ha jönnek még új emberek, velük is tudsz simán beszélni a guilden keresztül.

  • 2015. szeptember 4. - 02:01

   Eddig lement két este, mióta kiírtam. Tanulságos volt. Annak ellenére, hogy itt nem jelentkeztek, sikerült 1-1 új embernek hasznos dolgokat mondanom. Sokáig ráértek, tehát elég sokat tudtam velük beszélni. Olyan dolgokat tanultak meg gyorsan, amit talán hetek, hónapok múlva sem tudtak volna.

   Az egyébként a trükk, hogy megnézem, hogy a follower listámon ki van 100 achievement alatt és felveszem velük a kapcsolatot, hogy kell-e nekik segítség.

   Szóval így a legegyszerűbb, mert ahogy látom, a kezdők még abban a stádiumban vannak, hogy megpróbálnak maguktól rájönni dolgokra, ízlelgetik a játékot, de még fogalmuk sincs arról, hogy mennyi mindent tudnának gyorsan megtanulni, és hogy mire van szükségük az elején.

   Egyébként nagyon pozitív tapasztalataim vannak eddig a két este alatt a kezdők mentalitásával és hozzáállásával kapcsolatban. Tényleg csak segítség kell nekik, és akkor gyorsabban tanulnak meg mindent szép sorban.

   Holnap folytatjuk. Azaz ma. ;)

 5. Bikuci
  2015. szeptember 2. - 16:29

  Én is szívesen segítek esténként, gerdor.5291 account néven vegyetek fel, de írhatok ingame mailt is. Több mint 2 és fél éve barangolok Tyriában, de még mindig érnek meglepetések:) A THS guildben vagyok. Felvételről nem döntök, de tudom továbbítani a kérést.

  • 2015. szeptember 2. - 16:45

   Free accountról mailt nem tudnak írni, csak ha felveszed őket, meg ők is téged. Itt tudnak üzenni, vagy whisperben játékon belül.

   • 2015. szeptember 2. - 17:08

    Whisperben is csak mutual friends, nem? Vagy ha azonos mapon vagytok.

   • 2015. szeptember 2. - 17:17

    “Except for mutual friends, can only whisper in the same map, one new person every 30 seconds”

    Csak ha nem kölcsönösen barátok, akkor van megkötés, hogy ugyanazon a map-en 30 másodpercenként szólíthat meg új embert. A válasz ugyanannak nem számít bele.

    Akkor írjon minden ingyenes account inkább ide, vegyenek fel minket, aztán felvesszük mi is őket barátnak, hogy feloldjuk a korlátozást. Így tudjuk csak megoldani, de részemről ez így vállalható.

   • Bikuci
    2015. szeptember 3. - 08:47

    Figyelem a követőket, és aki újként bejelöl, mindig visszajelölöm, így tudtok ingame levelet küldeni. A legeslegjobb segítséget úgy tudjátok kapni, ha beléptek egy magyar guildbe, és a Teamspeak-en keresztül megbeszélve igazítanak el. Addig is google meg wiki.

 6. Usd.2079
  2015. szeptember 2. - 19:13

  Sziasztok! Melyik szerveren érdemes kezdeni ?!

  • 2015. szeptember 2. - 19:42

   Pl. Piken Square vagy Desolation, de csak WvW miatt számít a szerver. Minden egyéb megaszervereken megy, beleértve az összes guildet is. Tehát a guildtagok meg a barátok hiába vannak külön szervereken, összedobálja őket a játék ugyanarra automatikusan. Szóval nem nagyon számít.

  • Bikuci
   2015. szeptember 3. - 08:53

   Ha wvw-n rögtön játékba akarsz kerülni, akkor érdemes alacsonyabb létszámú szerverre menni pl.: Piken (itt egész jó létszámú magyar raidek vannak), Deson se vészes a sorbanállás, de azért többet kell várni. Far Shiverspeak szerveren nagyon jó commanderek vannak, de ott inkább nemzetközi guildekhez csatlakoznak a magyarok. (szerintem)

  • Gladistina
   2015. szeptember 3. - 09:36

   • Gladistina
    2015. szeptember 3. - 09:38

    Hopsz, ezt elbénáztam reméltem, hogy csak egy link lesz, nyugodtan lehet törölni, ez így zavaró.

   • 2015. szeptember 16. - 17:04

    Szerintem simán jó így, nem kell elhagyni az oldalt/új lapot nyitni.

 7. Eridanos Sentinel
  2015. szeptember 3. - 17:20

  Üdvözletem. Arnold vagyok, kezdem is a történetem a legelejéről. Guild Wars rajongó és nagy játékos voltam ( voltam sajnos ) mert abbahagytam a játékot mikor kiderült hogy le fogják lőni a szervereket. A gw 1 el toltam rengeteget( 7 ezer órát ) Assasin main voltam. Segítséget szeretnék kérni hogy mint van most a gw és a gw 2. Újra el szeretném kezdeni csak nem tudom hol kezdjem. http://techkalauz.hu/laptop/tesztek/dell-inspiron-7537-teszt-142
  Ezen a gépen szeretném tolni kérdés bírná e.

  • eszem
   2015. szeptember 3. - 19:05

   Nyugodtan vágj neki vele, de valószínű a játék teljes pompájához kevés lesz.

  • 2015. szeptember 3. - 19:09

   Bírná, de nem árt alá egy aktív hűtés, ha nem akarod hosszútávon kinyírni a notebookot játékkal.
   i5 4200U + GT 750M teljesen jól fogja vinni. Ha lenne egy SSD a HDD helyett, az lenne az igazi, de legfeljebb hosszú lesz kicsit a töltőképernyő. Ennél gyengébb notebookon láttam szépen futni.

   Letöltöd ingyen és kipróbálod rajta. Ilyen egyszerű.

   • Eridanos Sentinel
    2015. szeptember 3. - 19:33

    Most tettem fel az egyest tölt ebben a pillanatban nagy álmom vált valóra esküszöm marhára boldog vagyok :D éljen a gw :) kíváncsi vagyok mi változott van e még ember a gw 1 en

   • Eridanos Sentinel
    2015. szeptember 3. - 19:34

    amúgy igen egy hűtést be kéne szerezni mert már így is túlhevül sokszor :/ és valószínű szerviz lesz már így is ebből mert szórakozik a gép sokszor. kicsit meghalt szerintem.

   • 2015. szeptember 3. - 20:02

    Nem biztos, hogy haldoklik. Talán csak teleszívta magát a kelleténél több porral, mert esetleg sokat játszottál, vagy mással terhelted. Ráadásul idén nyáron borzalmasan meleg volt, ami miatt a gépek sokkal gyorsabban megszívták magukat porral, mert ugye ha melegszik, jobban pörög a hűtés és több levegővel együtt több port is pörget át magán.

    Ezeknek a hűtése pont arra elég, hogy néha kipróbálj rajtuk valamit, játszhass egy fél órát, de több órán keresztül nem szeretik a terhelést. Általában csak az van, hogy a melegedés miatt visszakapcsolgat állandóan alacsony órajelre (lag lesz a mozgalmasabb jeleneteknél vagy mindenhol), aztán ezt egy kritikus ponttól már úgy csinálja, hogy minden lassú rajta. Ilyenkor szoktak az emberek új gépet venni, aztán megveszik a hasonló teljesítményű újat és rácsodálkoznak, hogy hűha, az milyen gyors. Pedig csak ki kellett volna pucolni a régit, hogy ugyanazt kapják. Talán neked is elég lesz egy nagytakarítás. Meg egy plusz aktív hűtő… :)

    Ekkora házba képtelenség hatékony hűtést tervezni, hiába vannak gamer notebook-ok. A léghűtéshez hely kell, sőt még a vízhűtéshez is. Oké, egy Black Edition hűtés visszapörgeti a por egy részét, de az sem tökéletesen tiszta. Az is túlmelegszik egy idő után, és évente kell karbantartani, hogy gyors is maradjon a gép.

    Ha sokat játszol rajta, évente legalább egyszer ki kell pucoltatni és akkor jól szolgál sokáig. Ez asztali PC-re is igaz.

   • Eridanos Sentinel
    2015. szeptember 3. - 21:02

    Értem, hát az enyémen van 3 év garancia én csak úgy szétbontani nem merem mert akkor ugrik a garancia. Amugy feltettem a gw egyet és sokat felejtettem. 7 ezer órát beleöltem és még fogok is:’D kéne nekem egy magyar klán vagy játékos aki segit.

 8. Kirinshiku
  2015. szeptember 4. - 11:46

  Sziasztok! En is most kezdtem a jatekot, eddig nem mertem megvenni, de ha tetszik majd, akkor a kieget mar mindenkepp megveszem.
  3 kerdesem lenne igy kezdetnek: Ha torlom a karaktert, akkor lehet szervert valtani? Sajnos gyenge az angolom, igy a jatekszabalyzattal nem is probalkoztam. A multi /tobb acc 1 jatekosnak/ engedelyezett? Illetve ha 1 netrol tobben is akarunk jatszani /mindenki a sajat gepen/ be kell e jelenteni a supportnak? Elore is koszonom a valaszokat!

  • Kutyafolt
   2015. szeptember 4. - 12:20

   Ha törlöd tudsz. Lehet több accountod, de minek csinálnál több ingyenest? Egy netről is játszhattok sokan nincs gond vele..

  • Shantey
   2015. szeptember 4. - 14:49

   Én úgy tudom törléssel sem tudsz szervert váltani F2P játékosként, de lehet rossz az infó.

   • 2015. szeptember 16. - 17:05

    F2P accon így van.

 9. McDouglas
  2015. szeptember 4. - 23:31

  Sziasztok!

  Haverommal elkezdtük a jatekot, es keresnenk egy magyar guild-et. Van esetleg valami guild lista, vagy valami ahol keresni tudunk egy aktiv tarsasagot? Koszi.

 10. Weper
  2015. szeptember 5. - 04:16

  Üdv.
  Ha érdekel valakit, akkor itt tekinthetők meg az account típusok közötti limitációk: https://help.guildwars2.com/entries/95982157-Account-types-Free-Core-HoT

  UI.: Azt szeretném kérdezni, hogy a Desolation szerverről tudnék csatlakozni másik szerveren lévő guildbe?

  • 2015. szeptember 5. - 04:30

   Akármelyik EU guild tagja lehetsz gond nélkül, sőt NA guildbe is beszállhatnál, csak velük chatelésen kívül semmit sem lehet. WvW az egyetlen szerverhez kötött játékmód. Minden guild cross-server. A PvE és a PvP szintén játszható bárkivel régión belül.

   • Weper
    2015. szeptember 5. - 04:36

    Köszönöm az infót! :)

 11. Alyria Archona
  2015. szeptember 6. - 17:37

  Sziasztok! Bikuci felvettelek a játékban a barátlistámra, de sajnos nem tudok neked /w-t írni.Azt írja, hogy vegyem meg a kieget.

  • 2015. szeptember 6. - 21:04

   Ugyanazon a map-en tudsz csak írni neki, ha ő nem vesz fel téged. Ha felvetted, akkor látod, hogy hol van.

  • Bikuci
   2015. szeptember 6. - 21:11

   Megtaláltuk egymást:)

 12. Agrel
  2015. szeptember 6. - 19:24

  Szasztok a Gw2 nem enged regisztrálni mintha nem tetszene neki az email címem..

  Ezt írja “We were unable to register an account using the information provided. Please check your information and try again.”

  • 2015. szeptember 6. - 21:02

   Vagy a display name nem tetszik neki. Egy csupa betűből álló szó kell hogy legyen mindenféle ékezet meg szóköz nélkül. A pontot és a számokat majd megkapod regisztráció után.
   Esetleg a jelszóban használsz valami olyan karaktert, ami nem tetszik neki. (ékezetes karakter, szóköz, valamilyen írásjel) Gépeld be újra a dolgokat bemásolás nélkül! Utóbbi esetben sortörés vagy szóköz kerülhet a vágólapra, amit az ilyen form-ok nem szeretnek.

   • Agrel
    2015. szeptember 6. - 22:24

    Mindent megpróbáltam ,de nem akar menni. Régen részt vettem a bétában lehet ezért nem akar menni. Ugye volt ez a nagy jelszó, adat lopás az nc-nél régebben. Lehet emiatt nem tudok regelni?

   • 2015. szeptember 6. - 23:24

    Ha már van accod, akkor nem használhatod ugyanazt a mailt, mivel az a login neved is. Amikor regisztrációhoz akarod újra használni, akkor biztonsági okból nem mondhatják, hogy a mail címeddel van egy másik acc. Érthető.

  • Kozzy
   2015. szeptember 6. - 23:07

   A régi bétás email címre nem lehet még egyszer regisztrálni.
   Csinálj másikat!

 13. Kirinshiku
  2015. szeptember 7. - 07:08

  Sziasztok megint!
  En is szivesen belepnek ehy guildba. Igazabol egy olyan erdekelne, ahol hajlandoak segiteni nekem, mert van jo par amit nem igazan tudok hogyan mukodik. Tenyleg full kezdo vagyok, szoval turelmes emberek jelentkezeset varom :) Bar az angol nyelvtudasom erosen hianyos, ennek ellenere mas jatekban is meg tudtam tanulni mindent, ha volt egy kis segitseg.

  • 2015. szeptember 7. - 18:12

   Ha esetleg olyan az időbeosztásod, hogy este 11 után is tudsz maradni, akkor szívesen segítek és elmagyarázok dolgokat. Ha még veled nem találkoztam… Eddig ezen a héten négy kezdő játékossal beszéltem szép sorban egyesével és szinte naponta várom azokat az embereket, akik szeretnének segítséget kapni. Vegyél fel barátnak, aztán írok neked és megbeszélhetünk időpontot!

 14. nephotep
  2015. szeptember 7. - 08:18

  Sziasztok!

  A MoD guild nevében írok, várunk minden régi és új játékost a guildbe.

  A guild elsődleges célja, hogy mindig legyen kivel együtt játszani.
  Rendszeresen szervezünk wvwt, pvpt, a köztes időkben pedig dungeonok, world bossok mennek.
  A guild nagy része dolgozó emberekből áll, így a játék inkább csak az esti órákban szokott szervezett lenni, de ha van rá igény ez könnyen változhat.

  A Piken Square szerveren vagyunk, de ez csak WvW szempontjából számít, ha ilyesmit nem tervezel akkor mindegy. Bár kiemelném hogy elég sokat wvwzünk együtt ezért érdemes ugyanezen a szerveren lenni.

  További kérdéseket ingame:
  nephotep.3052
  aleyana.2374

  • Kirinshiku
   2015. szeptember 7. - 18:35

   Sajnos jatekon belul nem tudom irni… gondolom a free acc miatt. Szivesen belepnek a guildetekbe, ha van ra mod.

  • Agrel
   2015. szeptember 7. - 19:56

   Szeva felvettelek. Hirane.8291 , vissza kéne jelölnöd hogy tudjunk beszélni.

  • nephotep
   2015. szeptember 7. - 21:41

   Kirinshiku add meg az ingame nevedet, akkor felveszlek és majd tudsz írni.

   Agrel felvettelek, ha online leszünk beszélünk.

   • Kirinshiku
    2015. szeptember 8. - 07:13

    Elvileg mar felvettel. Irtal is, h miert vettelek fel, de nem tudtam valaszolni :( ha otthon leszek megnezem a pontos nevet (a szamot nem tudom) es leirom ide.

   • Kirinshiku
    2015. szeptember 8. - 16:43

    Display: vemyke.5748 Az ingame nevem is Kirinshiku, akárcsak itt.

 15. Ekoo
  2015. szeptember 8. - 22:50

  Lenne pár kérdésem, nem tudom mennyire megfelelő táptalaj hozzá, de hátha nem köveztek meg érte. Van egy 80as Rangerem kihagytam egy bő évet és a kiegészítő hatására tértem vissza a játékhoz. Régebben mindig az volt a tapasztalatom, hogy fractalozni egyáltalán nem tudtam mert meglátták hogy Ranger és egy “meh” válasszal kis is tettek a partyból. Értem én, hogy nem éppen rendelkezik jó support skillekkel, és még azt is mondják, hogy igaz nagy dps-t tol de ez kevés. Dungeon-okban is néha kiraktak egyből emiatt, de inkább fractalra volt ez jellemző. Fennáll még ez a helyzet, vagy esetleg a kiegben javul, vagy szimplán belefutottam ezekbe ? Szeretném tovább folytatni Rangerrel, vagy ha fractalozni akarok kezdjek más karit gg ? :D

  • nephotep
   2015. szeptember 9. - 10:34

   Ha profi csapatot keresel akkor bizony meg kell felelni az elvárásoknak. Az LFG toolban figyeld meg milyen tipusu runt szerveznek, az exp meg speedrun az olyan ahova csak adott buildekkel lehet menni, különben kiraknak.

   Legegyszerübb ha te magad szervezel egy partit és ugy mentek, akkor nem számit ki mivel van milyen felszerelésben.

   • Ekoo
    2015. szeptember 10. - 22:52

    Értem köszi :)

  • Bikuci
   2015. szeptember 9. - 13:27

   Más kasztot nem is próbálnál ki? Mondjuk olyat, amit szeretnek dungeonbe, fraktalba vinni… Guildeken belül egyébként ez nem probléma, mert ts-en áthídalhatók a kavarodások.

   • Bikuci
    2015. szeptember 9. - 13:28

    *áthidalható

   • Ekoo
    2015. szeptember 10. - 22:52

    Már készül az elementalistám :D

 16. tigerwolfhun
  2015. szeptember 10. - 10:56

  Sziasztok, új vagyok és lenne egy olyan kérdésem hogy ha bejön a kiegészítő akkor mekkora lesz a különbség pvp-n egy f2p és egy kieges között, mivel masteryt csak ök tudnak használni ami nemtudom mi de gondolom valami skillel lesz kapcsolatos nem?

  • 2015. szeptember 10. - 13:24

   Valószínűleg az új specializációkat és a Revenantot nem választhatják a F2P játékosok, ha azok sPvP-ben is lockolva lesznek. Ha így lesz, akkor a lehetséges meta build-ek számában lesznek korlátozva, de minden bizonnyal lesz bőven olyan build, amik az új specializációk nélkül is működnek. Várhatóan nem lesz általános erőkülönbség a HoT és F2P accountok között PvP-ben. Elvileg mindenki tud megfelelő builddel eredményesen játszani, csak a HoT account több variációs lehetőséget biztosít.

   • tigerwolfhun
    2015. szeptember 10. - 19:06

    tigerwolfhun.6519 ez lenne a felhasználó nevem, és a Pike Square szerveren vagyok thief karakterrel és szeretnék valamelyik klánba jelentkezni

 17. tigerwolfhun
  2015. szeptember 11. - 20:50

  Tigerwolfhun ingame néven vagyok fent a Pike Square szerveren

 18. Rasi
  2015. szeptember 11. - 20:56

  Sziasztok most kezdtem el én is játszani. Pike Squaren keresek klánt. Karakter név: Rrasi felhasználó rasi7180

 19. Arwenann
  2015. szeptember 12. - 16:33

  Sziasztok! Tudom nem ide tartozik a kérdésem, de hátha tudtok megoldást. Szeptember 7-én megvettem a Hearth of Thorns kiegészítőt, és a mai napig sem tudok levelet küldeni, vagy használni az ah-t. Az SMS Protectiont beállítottam. Valaki tud esetleg valami megoldást rá?
  Válaszotokat előre is köszönöm.

  • gwfan21
   2015. szeptember 12. - 17:42

   Már írtam volna a supportnak. Ők meg tudják oldani, mi nem igazán.

  • 2015. szeptember 12. - 20:13

   Van egy olyan korlátozás, hogy vásárlástól még négy napig pl. TP-n korlátozva maradsz. A kártyatolvajok ellen van ez az intézkedés, szóval megvárják, hogy megérkezik-e a pénz. Vásárlás után 4 nap múlva feloldják és nem leszel semmiben korlátozva. Lehet hogy nálad is ez van. Elvileg valahol írja, hogy korlátozva vagy. Ezt olyantól tudom, aki f2p accra rakta a HoT kulcsot és mostanában járt le a 4 nap nála.

 20. S. Roland
  2015. szeptember 25. - 15:59

  Üdv! Én a Desolation serveren vagyok, pár napja kezdtem el, minden része tetszik eddig, szóval valószínűleg maradni is fogok. Mint mások is, én is guid-et keresek, lehetőleg olyat ahol a tagok ts-en is aktívak. Kironso a kari nevem, és Kirito.3704 a felhasználóm vagy mi a szösz…:)

 21. Balogh Dávid
  2015. szeptember 28. - 19:32

  Sziasztok!

  Dávid vagyok 28 éves, pár napja kezdtem el játszani a játékkal és nagyon örülnék ha egy mentor terelgetné az utamat.

  Dvid.1903
  Piken Square—>Samael Widford

  Előre is köszönöm!

 22. Márk
  2015. október 1. - 17:42

  Sziaztok!

  Márk vagyok 30. 3 évig GW-ztem, úgy hogy Nightfall-al kezdtem, megvolt az össz. kiegészítő, (NF collectors edition). GW2″-t nem vettem meg mert tesztek alapján akkor nem jött be, viszont hogy free lett, gondoltam kipróbálom. Már akkor kerestem TS elérhetőséget. Egyenlőre free-ben tolom, de lehet hogy megveszem ha megjelenik az új kiegészítő, mert nagyon kevés a hely. Direkt megnéztem hogy melyik szerverre érdemes menni, viszont, hogy nem lehet chatelni meg levelet írni, már nagyon idegel, hogy nem találok magyar klánt. fontos lenne, hogy 18+-s legyen a klán. Azonosító: Maximus.9307, server: Piken. De ha valaki küldene email-ben TS-t az is jó lenne.
  Másik GW-t hogy lehet összekötni GW2-vel, csak ha megveszem az új kiegészítőt, vagy már nem működik?
  Segítséget, köszönöm!

 23. Isti
  2015. október 5. - 08:31

  Hali!
  Én is most kezdtem a Guild Wars 2-őt.
  Nagyon új minden.
  Szeretnék csatlakozni egy magyar guldhoz a Piken Square szerveren vagyok.
  Jól jönne pár jó tanács kezdésnek. :)

  • Isti
   2015. október 5. - 08:34

   Ja és a nevem Steveo.7631 bátran vegyen fel mindenki.

 24. Lupous
  2015. október 23. - 08:47

  Heló, kedves mindenki!

  Nem vagyok teljesen új játékos, már 2 éve kezdtem, ugyanakkor kisebb nagyobb szünetek tarkították az aktivitásomat. Pár hónapja kezdtem ismét nekiugrani. A Piken Square szerveren vagyok.
  Szeretnék csatlakozni egy kulturált és népes magyar guildhez! (In game, majd zaklatom az illetékeseket) (Acc)Nevem: Lupous.6358. Mainem (Ranger) neve: Urufu Ryoushi (Elég kacifántos de ez van :) )

 25. Darton al Marem
  2015. december 1. - 17:47

  Érdekelne egy magyar klán a Piken Square szerveren vagyok, az aktivitásom az változó volt h hónapokat kihagytam, de ha nekiültem akkor akár napi 5 órát is rászánok. Ha olyan csapatra találok gyakrabban lesz miért felnéznem.1 éve játszom. Nevem Radanovik 7582

 26. Csücsipücsi
  2016. január 21. - 15:58

  Sziasztok!

  Nagyon új játékos vagyok,egyenlőre a free verziót használom,1 karaktert indítottam,Human-Elementalist.Alig vagyok pár lvl,a játék Nekem nagyon tetszik,de sokat nem tudok,sokat nem értek,és szívesen vennék minden tanácsot,segítséget,amik kaphatok.Az aktivitásom a munkámtól függ,12 órában dolgozom,váltakozó műszakban,így mindennap sajnos nem tudok fent lenni,de amint szabad időm engedi,akkor több órát is.Örülnék a társaságnak,ha tartozhatnék vhová a játékban.A Piken Square szerveren vagyok,Csillagpor.8395,vagy játékos nevem,Csücsipücsi
  Remélem vki hamarosan jelez Nekem,hiszen magányosan nem jó játszani! :)

  Előre is köszönöm!

  • Bikuci
   2016. január 21. - 20:38

   A társas élet örömeinek élvezéséhez nagy eséllyel meg kéne venned a játékot, mert a free verzió sok mindenben lekorlátoz.

 27. Csücsipücsi
  2016. január 23. - 07:31

  Igen,szeretném is,csak fogalmam sincs,h mit vegyek,hogy vegyem,azaz tudom hogy h kell,csak nem tudom,h ez mit takar.Úgy értem,h ha meg veszem,nyilván kér adatokat stb,és aztán mi történik?Letöltődik vmi új indító? Bocsi a rengeteg marha kérdésért,de soha az életben nem játszottam fizetős mmo-val és gőzöm sincs,h hogyan működnek ezek a dolgok.Még annyi lenne a kérdésem,hogy mivel jelenleg a free verziót használom,2 karaktert tudok indítani.Ha a standard verziót veszem meg,feloldja mind az 5 lehetőséget?Vagy ahhoz a Deluxe kell?Gondolkodom ezen is,azon is.Jó lenne,ha vki lenne olyan türelmes,és megszánna,és leírná Nekem. :))
  A játék egyébként tetszik,mindenképpen szeretném megvásárolni vmelyiket.
  Remélem segít Nekem vki,és tényleg bocsi,h marhaságokat kérdezek,de érdekel a játék,és nem tudom,hogyan működik ez a dolog.

 28. Csücsipücsi
  2016. január 23. - 07:44

  Most olvastam,hogy elég a standard verzió,később gemből is tudok bővíteni ha akarok.Online szeretném megvenni,ehhez szeretnék segítséget kérni,hogy mi a teendőm,mit h kell kattolni,miután fizettem.Remélem értitek,hogy mit akarok kihozni a mondandómból. xD :)))

 29. Bikuci
  2016. január 23. - 18:58

  A legegyszerűbb játékon belül megvenni. A megvétel utáni első belépéstől már a teljes verzió fogad, illetve hallottam valamilyen 3 napos türelmi időről, de igazából nem ástam bele magam. Játékon belül a gem storeban kell lenni valamilyen lehetőségnek, ahol átvisz téged az online fizetésre.

  • Csücsipücsi
   2016. január 23. - 21:50

   Nekem a bal felsõ sarokban van egy szöveg,h upregate heart….stb,arra kattoltam,és elõhozza a 3 féle variációt,a standartot,a deluxot,meg az ultimate-t.Nem tudom,h ez a termékkulcs van e így online megrendelés esetén.Hát majd hétfõn kiderül minden,akkor tervezem kifizetni. :) Már várom nagyon a teljes verziót.

   • Rertez
    2016. január 24. - 13:20

    http://buy.guildwars2.com/store/gw2/en_IE/html/pbPage.heartofthorns

    Itt válaszd ki, hogy Standard 1 db (€44,99), utána vásárláskor megadod azt a mailcímet, amire a kulcsot meg az elektronikus számlát szeretnéd kapni, kitöltöd a fizetési adatokat és azonnal jön a mail. Lehetőleg ne Citromailt vagy Freemailt használj és akkor azonnal megkapod a vásárolt kulcsot!

    Az ár bruttó ár, tehát a 27%-os magyar Áfa már benne van, ahogy az majd a számlán is látszik, tehát nem kell külön kifizetni, ahogy néhány más helyen.

    Ha megkaptad a kulcsot, akkor lépj be itt: https://account.arena.net/login

    Jobb oldalon nagy piros gomb: “REDEEM A CODE”
    A kapott GW2 HOT kulcsot ott tudod aktiválni arra az accountra, amivel bejelentkeztél. Ez a kulcs mindent azonnal felold a játékban, egyből látni fogod az új karakterhelyeket is, csinálhatsz Revenant karaktert is, mehetsz az új területekre, lesznek Elite specek, de a kereskedés teljes feloldása eltarthat 4 napig. Azt nem tudom, hogy goldból gemet azonnal tudsz-e venni, de 4 nap után azt is lehet, ha nem azonnal.

    Deluxe HoT bővítést meg később tudsz úgy is venni, hogy goldból gemet váltasz (Black Lion Trading Company menőjében találsz konverziós fület, ahol láthatod a pillanatnyi árfolyamot) és abból veszel mindent a Gem Store-ból. Sok játék és sok gold kell hozzá, de meg lehet oldani. Egyébként nem ad semmi komolyabb pluszt, amiért nagyon megéri, de ha sok felesleges goldod lesz, akkor ráérsz dönteni.

 30. Csücsipücsi
  2016. január 24. - 15:11

  Húha,hát köszönöm szépen,mert én nem így terveztem,hanem úgy,hogy belépek a játékba,és a bal felső sarokban van egy ikon,arra kattoltam volna,ott is azonnal elém tolja a 3 féle lehetőséget,Standard stb,aztán fizetéshez adadok.Még jó h leírtad,hogy csináljam.Mégegyszer köszi!

 31. 2016. február 16. - 18:26

  Egy hete regisztráltam, azóta pedig – mivel megtetszett a játék – megvettem a Heart of Thornst, amiben az alap játék is benne van (a Media Marktban, nagyjából egy árban van mintha a neten vettem volna, bár talán egy hajszálnyival még olcsóbb is).

  Jelenleg egy 21. szintű human engineerrel játszom, immáron Kessex Hillsben. Utána olvastam sok mindennek, a vikin pl. rendszeresen megnézem az adott terepről, hogy hol, mit érdemes csinálni, milyen eventek vannak stb… bár az első pályán a mocsárban így is teljesen véletlenül keveredtem oda egy eventre, amikor vagy 20-30 játékos ütötte a túlvilági kapun a világra átlépő démont vagy mit. Ha jól olvastam, van valahol egy lista, hogy melyik pályán mikor vannak a különböző eventek vagy bossok megjelenései, de még nem sikerült rábukkannom.
  Amúgy a térképeket igyekszem 100%-ban kimaxolni, és csak ha ez megvan, akkor átlépni a következőre… Illetve folyamatosan csinálom a karakter háttértörnténetét is.

  Ami egyenlőre még homály a számomra, az a crafting, tehát hogyan tudnék az engineernek való vérteket, fegyvereket csinálni (a két szakmát már felvettem, bár még nem foglalkoztam velük). Igaz, olvastam valamelyik oldalon a tippeknél, hogy 80. szintig amúgy is ellátja a játék a karaktereket mindennel ami kell, mivel a szükséges dolgokat vagy dobja a legyőzött ellenfeleknél, vagy pedig megvásárolhatóak pénzért vagy karmáért.

  Úgyhogy, ha valaki tud tippeket adni az engineerrel (hogyan érdemes fejleszteni – két pisztolyos karakterben gondolkodom) vagy a craftinggal kapcsolatban, minden hasznos javaslatot szívesen veszek. :)

  Illetve láttam, hogy minden pályán vannak team eventek is. Ezekre általában csak véletlenül keveredtem oda, illetve volt, amit egyedül oldottam meg végül (igaz magasabb szinten, mint amire tervezve volt).

  Guild tagságban egyenlőre nemigen gondolkodom, mivel először szeretném kicsit megismerni a játékot, jobban elmerülni benne (illetve látom, hogy sok helyen arany a tagdíj, de eddig még aranyat sem láttam a játékban. :) )

  anarion.5160 néven vagyok, a jelenlegi egyetlen karakterem neve pedig Névtelen Kalandozó.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: