Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Daredevil: Thief elit spec

Daredevil: Thief elit spec

thief-elite-specialization-teaser_Modified

Sziasztok Tyriaiak! Karl McLain vagyok a mai napon a Thief elit specializációjáról fogok nektek beszélni, mely a Guild Wars 2: Heart of Thorns™-al kerül játékba. A kiegészítőben specializálódhatsz az úgy nevezett Daredevil-re, aki rendkívül ügyesen tér ki a támadások elől és egy igazi gyilkológép, aki a csatateret átszelve keresi következő áldozatát. A Daredevil botot fog használni, physical skill-eket és különleges dodge-roll képességeit Mordremorth seregei ellen.

cbe0bGlamour-2

Egy merész megközelítés

Kezdetnek beszéljünk a spec átfogó víziójáról és témájáról. A daredevil egy közelharcos aki fel tudja venni a harcot több ellenséggel egy időben, kitartó területi támadásaival, miközben megőrzi magas megsemmisítő hatását egy-egy ellen. Ez a magasan szárnyaló sebzés osztó könnyedén fennmarad a közelharcban és megvannak az eszközei ahhoz, hogy megfordítsa a harcot a nekik kedvező pillanatokban. Izgatottan várjuk, ahogy majd a nagy kitérési potenciállal a daredevil keresztül süvít a csatatéren és felaprítja a gyenge ellenfelek csoportjait és véget vet a csatának.

Kitérés, azaz Dodge’

Mint tudjuk, a thief-ek alacsony élettel rendelkeznek és különböző módokon egészíti ki a túlélési esélyeit, nevezetesen a shadow stepp, stealth és evasion. Ezzel a specializációval kiemelt figyelmet akartunk szentelni a kitérésre; lesz egy extra endurance bar-od, így a teljes endurance 150 lesz. Továbbá az endurance képességeid fokozatosan erősödnek a grandmaster trait-ekkel, ahol is választhatsz egyet a három különböző dodge-roll javító opciókból:

Lotus Training

A dodge az Impaling Lotus-ra változik. Ha harcban vagy, minden dodge amit használsz tőröket dob, melyek bleed, torment és cripple-t raknak fel az ellenfeleidre. Továbbá ez a dodge, whirl finisher-ként funkcionál.

Bounding Dodger

A dodge a Bound-ra változik, mely lehetőséget ad, hogy ugorj egy irányba és zúzó sebzést okozz azon a helyen ahol földet érsz. A dodge képesség leap finisher-ként is funkcionál.

Unhindered Combatant

A dodge a Dash-ra változik, mely leszedi a cripple és chill effekteket rólad és megnöveli a dodge távolságát.

c6757Glamour

A bot

Mikor botot viselsz, akkor is megfoghatatlan maradsz, miközben hozzáférhetsz rendesen a területi hatású közelharci sebzésekhez. Képes leszel a weakness és blindness gyakori használata mellett a sűrű kitérésre is, hogy fenntartsd mobilitásodat a csatatéren. Íme néhány képesség amit megkapsz a fegyver által:

 • Weakening Charge: Előre pörögsz, sebzel és weakness-t raksz ellenfeleidre.
 • Debilitating Arc: Előre lendíted a botodat cripple-t raksz ellenfeledre és visszalököd magad tőle.
 • Vault: A kijelölt területre ugrassz, hatalmas sebzést mérve az eltalált ellenfelekre.

Physical Skill-ek

Hogy támogassa a daredevil természetességét a spec utility-jei fizikai képesség típusúak lesznek. Ezek a képességek egy célpontra fókuszáltak, melynek központjában a megszakítás áll és a legyengült ellenfelek elpusztítása. A daredevil physical skill-jeinek számos egyedi hatása lesz, mely normál esetben nem áll rendelkezésre a thief számára.

Heal

Channeled Vigor: Összegyűjtöd az energiáid, hogy endurance-t nyerj és gyógyítsd magad pulzálásonként. Ha az endurance maximumon van, több a gyógyítás.

Utility

Fist Flurry: Többszörösen megütöd az ellenfeled. Ha minden ütés talált, hozzáférhetsz a Palm Strike-hoz.

Palm Strike: Megütöd az ellenfeledet hatalmas sebzést okozva és stun-olva őt, előkészítve ezzel a Pulmonary Impact-et. Néhány pillanat múltán a Pulmonary Impact egy második sebzést okoz. Ez a második képesség nem tud critical-t ütni.

Bandit’s Defense: Blokkolod a bejövő támadásokat. Ha közelharcban blokkolsz, azzal visszatámadsz és földre lököd ellenfeled.

Distracting Daggers: Felszerelkezel egy szett tőrrel, melyeket eldobva daze-elheted és megszakíthatod ellenfeleidet. Ha megszakítasz ezzel egy ellenfelet, akkor a megszakított képesség visszatöltési ideje megnövekszik.

Impairing Daggers: Több kínzó tőrt hajítasz egy ellenfélre, ezzel poison-t, slow-t, és immobilize-ot felrakva sikeres találat után.

Elite

Ez a skill egy kombó. Három csapást mérsz ellenfeledre gyors egymásutánban, az utolsó skill-el a daredevil megkapja a hozzáférést az első skill alapú finisher-hez a játékosok számára.

 • Combo Skill 1—Impact Strike: Megütöd ellenfele, miközben daze-eled.
 • Combo Skill 2—Uppercut: Súlyos csapást mérsz az öklöddel, melytől az ellenfél felrepül. ( Nem tesznek meg közben távolságot.)
 • Combo Skill 3—Finishing Blow: Lefelé irányuló csapást mérsz ellenfeledre. A downed ellenfelek ettől a képességtől meghalnak.

bd33eWeapon-Skill-4-Dust-Strike

Trait-ek

Amellett, hogy a grandmaster trait-ek megváltoztatják a dodge képességet, számos egyéb tarit is elérhető lesz a daredevil számára, mely segít megsokszorozni harci erejét és lehetővé teszi számára, hogy folyamatosan mozogjanak a csatatéren. Az első minor trait megnyitja az első endurance bar-odat és a fennmaradó minor trait-ek teszik lehetővé, hogy visszanyerj endurance-t lopáskor, valamint, hogy életet nyerj sikeres kitéréskor. Íme a többi major trait:

Adept trait-ek:

 • Evasive Empowerment: Dodge után extra sebzés bónuszt kapsz.
 • Weakening Strikes: weakness-okozol ellenfeleiden critical ütés után.
 • Brawler’s Tenacity: Endurance-t kapsz, mikor először aktiválsz egy physical skill-t. A physical skill-eknek rövidebb a visszatöltődési ideje.

Master trait-ek:

 • Staff Master: Ha botot használsz, az elköltött initiative pontjaid után endurance-t kapsz. Bónusz sebzést kapsz, ha az endurance nincs maximumon, miközben botot használsz.
 • Escapist’s Absolution: leszed egy condi-t, ha sikeresen kitérsz egy támadás elől.
 • Impacting Disruption: A megszakított ellenfeleidre Pulmonary Impact-et raksz. Néhány pillanat múlva a Pulmonary Impact hatalmas sebzést oszt ki ellenfeleden.

A daredevil előretör. Keresztül a Mordremeken és Orriakon, keresztül a birodalom ellenfelein – levágva a rosszakarókat szélsebes támadásaival, ahogy fáradhatatlanul repülnek dongái és öklei az igazság felé.

Hamarosan újra találkozunk!

 

Eredeti:GW2.com

Facebook elérhetőségem:necrofeel

Reklámok
 1. 2015. augusztus 27. - 18:39

  Tetszik! Holnap a bemutatóban kicsit jobban látszik majd milyen lesz használat közben. 3 dodge, ami szinte skill-ként működik és a finisher elit durcán hangzik. :)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: