Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > A második Béta hétvége kezdete: szeptember 4!

A második Béta hétvége kezdete: szeptember 4!

698fagliding_Modified

Izgatott vagyok, hogy bejelenthetem a második béta hétvégét, melynek kezdő időpontja Szeptember 4. péntek 21:00 és tart egészen Szeptember 6-ig vasárnap 20:59-ig.

Ezek a béta hétvégék izgalmas lehetőségek számotokra, hogy segítsetek formálni a fejlesztési folyamatokat és tapasztalatokkal gazdagabbak lehettek, mikor a Guild Wars 2: Heart of Thorns™ elkészül. Ezek az igazi béta tesztek és neked tényleges lehetőséged van a kiegészítő formálásában, a visszajelzéseid által.

Nem fogunk megmutatni mindent a kiegészítőből a béta hétvégék során; Meg akarjuk tartani az erős felfedezés hangulatát és nem akarjuk le spoilerezni a sztorit sem idő előtt. Eleget fogunk tesztelni ahhoz, hogy segítsen megérteni nekünk, nagyjából hogyan fognak működni a dolgok és ugyanúgy alkalmazhatjuk a tanultakat a játék azon területein, melyeket nem akarunk felfedni a béta hétvégék alatt. Például, mi mindig csak az első részt fogjuk megmutatni a sztoriból és csak a kiegészítő első térképét nyitjuk meg, hogy biztosítsuk az egész világ felfedezésének lehetőségét, hogy az izgatott várakozás után, az indulás napján felkerekedhess, hogy mélyen beásd magad a dzsungelbe. Végtére is a  Guild Wars 2 az a játék, ahol az út a cél.

BWE2 – tartalom tapasztalat

A játékosok, akik elővásárolták a kiegészítőt, észrevehetnek majd egy gombot, ami a karakter készítő képernyőn jelenik meg és lehetővé teszi, hogy létrehozzanak és játszanak egy teljesen felszerelt 80-as szintű béta karakterrel, bármilyen fajból, a hétvége alatt. Négy béta karakter slot-hoz férhetsz majd hozzá és ha az első béta hétvégén csináltál már karit, akkor az elért fejlődésed – beleértve a mastery rendszeren belül elért fejlődést is – elérhető lesz a számodra ezen a második eseményen is.

A játékosok akik elővásároltak használhatják a beta-character slot-jukat arra, hogy kipróbálják az új kasztot, a Revenant-ot, a core specializációk és fegyverek teljes körű választékával (beleérve a vízalattit is) és a legendákkal. Szintén használhatod majd az új rendszert, hogy felfejleszd a karakter kasztodat az új elit spec-ek egyikévé – kipróbálhatod a  chronomancer-t, a dragonhunter-t, reaper-t és a tempest-et, valamint az újonnan bejelentett elit specializációkat, a berserker-t és a herald-ot, ezen felül pedig a thief elit speccet is, melyet a héten mutatunk be.

A béta karakterek egy rövid, megosztott csatán keresztül kezdenek Silverwastes-ben, ami átvezet majd a kiegészítő dzsungel régióiba, majd egy sztori intro jön. Onnantól, ahogy landolnak Verdant Brink-ben, a kiegészítő első térképén, mintegy 25 százalék lesz játszható, ennek az első térképnek a teljes tartalmából. Képes leszel fejleszteni a Mastery-ket a dzsungel régióban, ahogy haladsz át a sztorin és a Verdant Brink event tartalmain.

Ahogy felfedezed ezt a területet, találhatsz túlélőket a nemeseket szállító hajóról, mely a Pact flottával utazott, hogy tanúja lehessen a Mordremoth elleni csatának és sajnos a vártnál sokkal többet kapott, köztük egy különösen híres nemessel, aki… megvadult. A quaggan, Baroosh és az ő faluja, akik potenciálisan csatlakoztak a Pact-hoz a sztoridban, szintén az egyik hajó fedélzetén volt, mely lezuhant, mikor Mordemorth letépte őket az égből. A túlélőket is megtalálhatod, ahogy együtt dolgoznak egy tüzérségi haderővel, hogy létrehozzanak egy ellentámadást a dzsungel sárkány ellen. Szerte a területen számos új ellenséget találhatsz, akikkel meg kell küzdened, beleértve az első találkozásodat az agresszív Hylek-ekkel, a Coztic és Xocotl törzsekkel.

Nem muszáj a karakteredet a dzsungelbe vinni, beléphetsz velük a meglévő tartalmakba is!  PvE, PvP vagy WvW – nyugodtan próbáld ki az új kasztot, vagy az elit spec-eket az élő világban barátaiddal és guild társaiddal. Ezekkel együtt bekapcsoljuk a map bonus jutalom rendszert a béta karaktereknek, így a játékosok megláthatják, hogy tartjuk az alap játék világot relevánsan és hogy jutalmazzuk a Guild Wars 2: Heart of Thorns megjelenésével.

Bekapcsolásra kerül még a Stronghold PvP játékmódunk is, minden játékos számára a hétvége alatt, valamint elérhetőek lesznek a Mist Champion-ok. A játékosok akik elővásárolták a Guild Wars 2: Heart of Thorns-t megkapják az összes jelenleg bejelentett Mist Champion-t automatikusan, az egész hétvégére.

BWE2 – visszajelzés

Szóval, milyen visszajelzéseket várunk? Szeretnénk megtudni a gondolataidat arról, hogy milyen fun’ játszani az új kasztunkkal, valamint az elit specializációkkal. Az elit spec hozza-e azt az érzetet, hogy egy teljesen új szerepet ad az alap kasztodnak? Ugyanakkor készítettünk frissítéseket – elsődlegesen egyensúlyi változtatásokat- az elit speccekhez, melyek játszhatók voltak BWE1-en, valamint a revenant-hoz is. Hogyan segítették ezek a fejlesztések a visszajelzéseid alapján az utóbbi béta óta?

A lények nehézségi szintjét illetően nagyon meg voltunk elégedve, szóval most arról várnánk visszajelzést, hogy milyenek az új lények, melyekkel a második béta hétvége alatt találkozhatsz, vannak-e olyan jók és izgalmasak mint az eddigiek.

A nappali időszak alatt két új outpost-ot mutatunk be és egy nagy halom event-et velük együtt. Ezek elég szórakoztatóak? Ezek elegendő elbeszélést nyújtanak ahhoz, hogy segítenek jobban megérteni és elmerülni a világban? Az event-ek kellően értelmesek, kihívást nyújtóak és érdekesek? A Verdant Brink éjszakai időszak összetevője viszonylag ugyanaz lesz mint a BWE1-ben, bízunk benne, hogy a jövőbeni béta eseményeken megoszthatjuk a bővített változatát az éjszakai élménynek. (Ebből következtetve, még legalább 2 béta lesz.)

Arról is szeretnénk visszajelzést, milyen a progresszió és Mastery szerzés a több napi játék során a dzsungelben, valamint, hogy milyen érzés használni ezeket a Mastery-ket az adott területükön. Vajon a Mastery, mint rendszer, működésében értelmes progressziót hoz magával? Érdekelnek és törődsz a tapasztalati és Mastery pontokkal? Megfelelő keretet biztosít ez, hogy az élő tartalmakkal rendszeresen hozzáadjunk valamit? Tudva, hogy a fejlődésed nem lesz törölve, ez arra sarkall téged, hogy annyi mastery-t tanulj meg amennyit lehetséges, hogy később felhasználhasd őket különböző kihívások legyőzésére?

A térkép jutalmazási rendszerén még nem eszközöltünk semmilyen váltózást, tehát a visszajelzések ezen a területen nem olyan sürgősek jelenleg.

Végül, láthatsz majd néhány új UI-t a Stronghold Mist Champion választó felületen, mely segít jobban megérteni az egyes Mist Champion-ök szerepét. Engedd, hogy megtudjuk mit gondolsz a változásokról és a stronghold egészéről.

Nemsokára találkozunk!

A béta hétvégék, nagy mérföldkövek a kiegészítő fejlesztésében és alig várjuk már, hogy játszhassunk veled és haladhassunk tovább az úton a Guild Wars 2: Heart of Thorns kiadásáig! És miközben visszaszámolunk a második béta hétvégéig, ne felejts el csatlakozni hozzánk, mikor a nagy bejelentésünk sorra kerül a Guild Wars 2: Heart of Thorns-ról élőben, a PAX Prime-on, Augusztus 29. szombaton 19:30 -tól, melyet élőben közvetítünk a Guild Wars 2 hivatalos Twitch csatornáján, illetve személyesen is csatlakozhatsz, ha részt veszel a PAX-on.

Találkozunk a játékban!

 

Eredeti:GW2.com

Facebook elérhetőségem:necrofeel

 

Reklámok
  1. Kozzy
    2015. szeptember 4. - 07:11

    Most nézem hogy a béta végének dátumát rosszul írtad.
    A kezdést jól, péntek 21:00, de a vége nem vasárnap 20:59, hanem hétfő reggel 8:59.
    (mert vasárnap 11:59 pm=vasárnap 23:59 +9=hétfő reggel 8:59)

  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: