Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Guild Wars 2—”The Journey Ahead”, PAX Prime 2015

Guild Wars 2—”The Journey Ahead”, PAX Prime 2015

pax-primeIzgatottan várjuk, hogy megtehessük új bejelentésünket Seattle-ben, a  PAX Prime 2015-ön Washington-ban. Ahogy a cím is mutatja, nagy bejelentés van a horizonton. Augusztus 29-én, Szombaton Mike O’Brien az ArenaNet elnöke és Colin Johanson játékfejlesztési vezető lesz a házigazdája egy különleges rajongói és sajtótájékoztatónak “Guild Wars 2—The Journey Ahead” címmel. Több nagy bejelentés is napvilágot lát itt, melyek meghatározzák a Guild Wars jövőjét és – mivel már nagyon sokan régóta várják – felfedjük azt a jelentős tartalmat, mely a Guild Wars 2: Heart of Thorns™-al jön. Ha nem tudnál eljutni, élőben közvetítjük a prezentációt a Guild Wars 2 hivatalos Twitch csatornáján. Nem akarod kihagyni!

Ugyanakkor jelen leszünk idén a PAX Prime show ideje alatt – együttműködéssel a PC perifériákat készítő Corsair-el – demóval és ajándékokkal a 3342-es standon, augusztus 28. péntek és augusztus 31, hétfő  között.

Challenging Group Content bejelentés

Bemutattuk a különböző módjait, hogyan adunk jelentőségteljes progressziót 80. szinten túl a Guild Wars 2: Heart of Thorns-ban. Most itt az ideje, hogy meséljünk azokról az intenzív kihívásokról amelyek meghatározzák a végjáték élményt a kiegészítőben.

Csatlakozz Mike O’Brien-hez és Colin Johanson-hoz, kik felfedik a részleteket ami a “kihívást jelentő csoportos tartalom” mögött áll, mellyel a Guild Wars 2: Heart of Thorns-ban találkozhatsz. Ez, az egyéb bejelentések mellet nem csak a Guild Wars 2: Heart of Thorns-hoz érkezik, hanem az alap Guild Wars 2-höz is egyaránt.

Mikor lesz:

 • Augusztus 29-én szombaton, 19:30-kor.

Hol:

 • Az előadásra a Hydra színházban kerül sor, a Grand Hyatt első szintjén. Felhívjuk a figyelmed, hogy szükség lesz egy hivatalos PAX jelvényre, ha részt akarsz venni az eseményen.

Élő közvetítés:

Ha személyesen nem tudsz részt venni, akkor se félj! Közvetítjük az előadást a Guild Wars 2 hivatalos Twitch csatornáján. Tarts velünk 18:30-tól egy elővezető  show-n, melyet a közösség tagjai vezetnek:

A bemutatót követi egy utóshow, hogy elemezze a látottakat:

Látogass meg minket a Corsair-on is!

Idén társultunk a Corsair-al, a nagy teljesítményű PC perifériák és kiegészítők gyártójával, hogy elhozzuk egy demót nektek a show-ra. Ott leszünk a Corsair standján ArenaNet személyzettel is, az esemény ideje alatt. Állj meg a 3342-es standnál, mond: helló, játssz a demóval és talán elsétálhatsz valami sirály Guild Wars 2 cuccal a kezedben.

Bízunk benne, hogy látunk a PAX Prime-on!

 

Eredeti: GW2.com

Reklámok
 1. gwfan21
  2015. augusztus 24. - 14:42

  Kis theory crafting, hogy a CGC-n kívül mi lesz? ;)
  Szerintem bejelentik, hogy ezentúl minden évben jön egy kieg és két kieg között az összekötő LS szezon. :P

  • Sárki
   2015. augusztus 24. - 15:48

   Sztem engem még azzal se tudnának visszacsábítani :D Amúgy eddig is így kellett volna, hogy legyen.

   • gwfan21
    2015. augusztus 24. - 18:52

    Hát így kellett volna, de majd most. :D

  • Shantey
   2015. augusztus 24. - 18:20

   Szerintem kiadják a játékot koreában és / vagy japánban.
   Meg mondjuk mountok. Vagy nem tudom, de valami blőd baromság lesz, amire senki nem számít.

   • gwfan21
    2015. augusztus 24. - 18:53

    Akkor viszont csak is az új HoT festék készlet lehet az.

  • Gandarel
   2015. augusztus 25. - 12:39

   Nekem nem úgy tűnik mintha képesek lennének egyszere kieget meg LS-t adni :D Legalábbis a minimum fél év szünet kieg és egy elnyújtott LS2 között erre utal. Pont akkora content hiány van mint WoW kiegek között ha nem több.

   • 2015. augusztus 25. - 13:02

    Szerintem sem lehet évente kiegészítő, ha közben content patch-ek, esetleg feature pack is lesz. Ha elindul a HoT, utána bug fix, aztán kell hogy legyen legalább egy LS season, de inkább kettő, közben új mastery-k, új elite spec-ek, rendszeres PvP szezonok, gem store cuccok, talán új map is tervben van a későbbiekre. Egy évig szerintem nem fejlesztenek új kiegészítőt. Nem is éri meg igazán nekik. A rendszeres patch-ekkel valószínűleg sokkal jobban is keresnek, főleg hogy ilyenkor semmi content nem jön, ami nekik aktív játékosokat, azaz pénzt hozna.

 2. Deru
  2015. augusztus 25. - 13:47

  Egy normális home insta rendszert kellene, bejelenteniük.
  Nem is értem hogy, hogyan nem raktak be még eddig egy customizálható, fejleszthető instát.
  Csak üzleti szempontból is megérné egy olyan játék esetén, ami ennyire a skinekre megy rá.
  Gyakorlatilag megduplázhatnák a gem store-os cuccokat igényét, és a játékba is új farmolható dolog kerülne, ami plusz tartalom lenne.
  Tudom hogy ott lesz a guild hall, de nem hiszem, hogy azt nagyon sajátjuknak fogják tekinteni az emberek. Én pl tuti egy rezet se költenék a guild hall-om kinézetére, de egy home instára lehet.

  • Shantey
   2015. augusztus 25. - 14:49

   Azért nem, mert totál értelmetlen. Plusz rengeteg meló.

   • Deru
    2015. augusztus 25. - 21:27

    Pár mmoban már elsütöttek hasonlót, nem hiszem hogy kevesebb értelme lenne mint a karit skin-ezni, arról nem is beszélve hogy pár single p. játékban elégé elnyerte a játékosok tetszését, pl daron age inq. vagy pl mért lesz a fallaut 4-ben is bázisépítgetés? Az emberek szeretnek ilyesmivel pepecselni, és mivel a gw2 pve része gyakorlatilag csak a skin gyűjtésről szól, ezért valószínűleg aki kitartott a játék mellet annak ez be is jön.
    Semmivel se nagyobb meló megcsinálni mint a 3 guild hall-t.

    Ezzel az end game-vel meg úgy dobálózik mindenki mint ha a szent grál lenne… Mi is az end game? Nem akarok illúzió romboló lenni de gyakorlatilag csak annyi hogy ha már minden tartalmat kifarmoltál a játékból, betesznek még egy rakattal, csak hogy még fél évig farmolhass, és utána sírhasson mindenki az end game-ért? Mindenhol ez van, nincs új a nap alatt, csak a tálalás más, lehet ez lv+, itt ugye a mastery, új legendary, meg egy csomó acsi meg gyűjthető szar amiért lehet majd hajtani. Ebbe beleférne egy olyan továbbfejlesztet dolog is mint amit elkezdtek a Treasure Hunter vagy a bandit crest home instába tételével, és az egyébe naponta begyűjthető dolgokról nem is beszélve. Ha senkit nem érdekelne az ilyesmi, akkor nem kerülne 240g-be egy orichalcum Mining Node, vagy nem lenne 350g egy Sam.

   • Sárki
    2015. augusztus 26. - 17:17

    Ostobaság. end game= szórakoztató, magas újrajátszhatósággal bíró, kihívásokkal teli content. GW2-ben nincs ilyen, nem is volt és nem is nagyon hiszem, hogy lesz.

   • Deru
    2015. augusztus 26. - 21:05

    Azt ugye tudod, hogy amit írsz az meglehetősen szubjektív?:) Valószínűleg sokaknak a fraki eleinte szórakoztató, kihívásokkal teli, ismételhető tartalom volt. Ma már nem az, ezét sírnak az end game miatt. Ha beraknak valami úgynevezett end game-t fél-egy év múlva megint ott leszünk ahol a part szakad. Csak azt taglaltam, hogy bármi lehet end game, de ez igazából csak szemléletmód kérdése:D

   • Sárki
    2015. augusztus 27. - 07:07

    Ma már nem az, mert a fractal az egyetlen end game szerű valami a játékban. GW1-ben 3. évben volt FoW, UW, Sorrow, Urgoz, Deep, DoA, slaver’s Exile és maga a hard mode. itt meg van a fotm. És igen, ha beraknak egy ún. end gamet, fél év múlva ráun mindenki. Ez gw1-ben nem okozott gondot, mert ~fél évente jött a kieg és fénykorában hetente volt patch, ami a balancet alapvetően befolyásolta, nem úgy, mint itt. Az egész gw2-es rendszer arra épül, hogy minél kevesebb contenttel minél tovább húzza anet és ez mostanra rányomta a bélyeget a veterán játékosok életkedvére.

  • Bicskás
   2015. augusztus 25. - 17:09

   Akéne még, hogy ilyen marhaságokra fecséreljék az idejüket/energiájukat. End game kellene ennek a játéknak,

   • MoRC
    2015. augusztus 25. - 22:08

    Üdvi

    Itt egy end game tipp: linkeljetek egy Yakslapper felíratott a nevetek alatt pl. :)

   • Sárki
    2015. augusztus 25. - 22:12

    Endgamenek ott az 1k gemes outfit meg az újrahasznosított gemstore sht, mert már arra se veszi a fáradtságot anet, hogy legalább azzal foglalkozzon, ami pénzt hoz a konyhára :D Szépen meg lett ünnepelve ez a születésnap is.

 3. 2015. augusztus 26. - 16:49

  Néha elgondolkodik az ember, hogy de jó volna látni, hogy mennyi mindent dobnak kukába a fejlesztők.
  Hát most itt van pl. 16 PvP map, amiket még az EotM beta előtt készítettek, de nem kerültek soha a játékba. Talán nem is használják már fel őket, ha eddig nem tették.

  28-án születésnap. Valószínűleg inkább összevonják a szombati dolgokkal, mert úgy olcsóbb. ;)

  • Gandarel
   2015. augusztus 27. - 11:46

   Ezért kellett volna ezer éve kirúgni John Corpeninget és szerezni valakit aki normálisan vezeti a fejlesztést, van egy terve, és nem csak álmodozik e-sportról alapok nélkül ^^

 4. Locker
  2015. augusztus 27. - 12:36

  …és jövőre jön az új kieg, tripla áron, tehát, aki azt megveszi, annak meglesz az alapjáték már háromszor – ez a “kihívást jelentő csoportos tartalom” ……. az anet pénztárcájának. :D

  • Shantey
   2015. augusztus 27. - 15:07

   Kezd unalmas lenni ez az ostoba rinya, csak szólok.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: